Train Sim World

Vše o novinkách RW ze světa
Odpovědět
Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » pát 03. úno 2017 23:10:27

Tak přišla smutná zpráva pro některé členy fóra. :twisted: Vydání TSW bylo odloženo na březen. Více zde: https://train-simulator.com/train-sim-w ... U5,1F18Y,1

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » pát 03. úno 2017 23:18:47

To bude katastrofa.. a tie ich grcy citat... ze "you were incredibly positive about tsw"... ach jaj, mohli ist cestou uprimnosti a vziat si priklad z CD projektu..

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » sob 04. úno 2017 0:51:50

Michal píše:Tak přišla smutná zpráva pro některé členy fóra. :twisted: Vydání TSW bylo odloženo na březen. Více zde: https://train-simulator.com/train-sim-w ... U5,1F18Y,1
No bez komentare,ono to stejne dopadne ze to bud vyjde na podzim s editorem a nebo vubec,jen ze na te beta verzi museli vytriskat penez a ted nejsou poradne schopni to dodelat. Doufejme ze to nedopadne jako s msts 2,ale v tom smyslu ze zajem bude mizerny.
mohli nez neco vydavat tak to odlozit a upravit zase nejake chyby z TS,ale to uz by clovek chtel moc.

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » úte 07. úno 2017 18:28:08

Zda se ze bude nove vozidlo do vydani:
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » úte 07. úno 2017 18:30:44

A jak koukám, tak problém s mizejícím kolejivem stále nevyřešen... :roll:

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Train Sim World

Příspěvek od Boldri » pát 17. úno 2017 11:54:25

Odložení data vydání mě nepřekvapuje, vzhledem k tomu, že odkládání data vydání patří dneska v herní branži k dobrým mravům, sem jen čekal kdy s tím přijdou.

Nový vozidlo k vydání nebude, už od začátku se v propagaci mluví o AC4400CW (na obrázku), SD 40-2 - byla v betě a tuším GP 38-2. Jen pár nových screenů. Vlastiku už ti někdo řek, že seš strašnej pesimista a škarohlíd? :mrgreen:

Možná že právě ten problém s mizejícíma kolejema zdržuje datum vydání. Taky mě to prásklo do oka, když sem si ty obrázky prohlížel. Mno, uvidíme.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » úte 21. úno 2017 17:53:33

Dnes vyšel nový článek a je tam i hodně obrázků.
https://train-simulator.com/spectacular-sand-patch/
Ty koleje stále mizí. Oni to určitě neopraví.

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » stř 22. úno 2017 8:26:07

Neopraví, proč by taky jo? Hlavně na tom zase vyrejžovat co nejvíc peněz...Ach jo :( Snad aspoň ty brzdy budou dobré, ne abych zastavil na deseti metrech, jen to trošku škrábnu...

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » stř 22. úno 2017 9:33:43

len tak medzi nami, aj vy ste si vsimli, ze niekedy niektore budovy (alebo casti budov) preblikavaju presne ako v TS? Dovod blikania je asi iny, ale ja neviem ci to tam uz fakt nedavaju schvalne :lol:

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » stř 22. úno 2017 9:51:24

kuboss píše:len tak medzi nami, aj vy ste si vsimli, ze niekedy niektore budovy (alebo casti budov) preblikavaju presne ako v TS? Dovod blikania je asi iny, ale ja neviem ci to tam uz fakt nedavaju schvalne :lol:
V TS ti bude všechno problikávat do určitého nastavení,to samé asi zde,zřejmně nemají ještě hotové vyšší rozlišení .
Každej má nastavené FXAA+8xMSAA a pak se diví že mu to problikává,na tomto nastavení budou problikávat všechny objekty dokonce i ty Romanovo,moje ,default a podobně. Bohužel tohle je pro automat nastavení jako Hard, je lepší si to nastavit ručně.
Po testech jsem zjistil aby objekty neproblikávali (dokonce i ty moje nově udělané) :D tak nejnižší nastavení je FXAA+2x2 SSAA,tam je sice ještě znát částečně problikávání slabých loft náležitostí,ale jinak nic.
Samozřejmně úplně nejlepší je FXAA+3x3 SSAA,ale zase některé objekty převážně stromy 3D na to nejsou dimenzované tak pro přechod čtverce je vidět záškub.
Pro testy nastavení jsem použil 3 trati (TT,Mittenwaldbahn od DTG a PBO). Všechny trati respektivě objekty problíkavali do FXAA+2x1SSAA dál je to jiná liga.
Takže stěžovat si mohou pouze ti co mají staré střepy do kontejneru na elektro odpad. :D

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » stř 22. úno 2017 10:02:52

Tak jsem se na ty koleje pod článkem zeptal. Myslel jsem, že můj dotaz neprojde moderátorským sítem, ale kupodivu prošel. :) Prý na nich zrovna pracují a na dalších obrázcích už bude vidět znatelné zlepšení. :lol:

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » stř 22. úno 2017 10:52:55

Nekecej! :o :shock: Oni na to odpověděli? Tak to jsem zvědav!

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 576
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Train Sim World

Příspěvek od kuboss » stř 22. úno 2017 11:09:24

vlastik: aj pri max nastaveniach tam blika mnozstvo veci...
Michal: nenechaj sa zmiast tym ze su otvoreny.. do akej miery to "opravia" a ake to bude mat nasledky este len uvidime :D ... ale no ved bodaj by :D

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » stř 22. úno 2017 11:27:32

kuboss píše:Michal: nenechaj sa zmiast tym ze su otvoreny.. do akej miery to "opravia" a ake to bude mat nasledky este len uvidime :D ... ale no ved bodaj by :D
Neboj, já je znám už od dob Rail Simulatoru. Vím, co toho dokážou namluvit... ;)

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » stř 22. úno 2017 16:33:28

Ještě něco pro Hekla. ;) Odpověď na dotaz ohledně DirectX:
DirectX 10 and 11 under Windows 7, 8 and 8.1. DirectX 12 under Windows 10

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 291
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » čtv 23. úno 2017 19:37:33


dall001
Příspěvky: 5
Registrován: ned 13. dub 2014 16:39:19

Re: Train Sim World

Příspěvek od dall001 » pát 24. úno 2017 18:12:53

Jak se tak koukám na HW nároky co jsou uvedené na Steamu, tak na AMD FX 4100, Ati R9 270X (4Gb) a 8Gb Ram můžu nejspíš na TSW fakt zapomenout, beta mi jela max 16-20 fps mimo mašinu, na mašině cca 9 fps, a vypadá to, že k žádné optimalizaci nedošlo. Tak jedině novej processor a grafika, no to mám tedy radost :x A přitom třeba euro fishing taky od Dovetail a taky na UE4 mi jede jak víno na maximální nastavení :cry:

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 805
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Josef72 » pát 24. úno 2017 18:27:07

Trochu nepřiměřené srovnání. Rybaření je o jednom rybníku a nejbližším okolí, co je na pozadí nepotřebuje detail. Simulátory jsou o podstatně větších vzdálenostech ( plus vozový park ).

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » ned 26. úno 2017 21:09:10

Ohledně vydání na stamu je už stránka o TSW:
Dostupné: Coming Soon
http://store.steampowered.com/app/53007 ... BN,1GUII,1
Ted už jen čekat na cenu a vydání. :D

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Train Sim World

Příspěvek od Vlastik » úte 28. úno 2017 17:04:50

Co dneska vyšlo tak hra bude obsahovat trat
Sand Patch Grade
k tomu budou k dispozici 3 lokomotivy
GE AC4400CW and EMD SD40-2 and GP38-2 diesels
6 druhů nákladích vagonů
BethGon II® Coal Gondola
Husky Stack® 53-foot Container Car
89-foot Bi-Level Auto Rack
5201-Cubic-Foot Covered Hopper
30,500-Gallon Tank Car
50-foot Plate C Boxcar
6 misí a 24 hodinový jízdní řád.
Nebude obsahovat editor ani multiplayer. :x

Odpovědět