Train Sim World

Novinky o TSW
Odpovědět
n.u.r.v.
Příspěvky: 48
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od n.u.r.v. » čtv 06. zář 2018 0:00:14

ahoj, a už je v tsw alespoň trochu život - alespoň v tom posledním DLC? Nebo je pořád svět mrtvý a nulový provoz na trati?
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

Uživatelský avatar
750225lentilka
Příspěvky: 233
Registrován: čtv 17. dub 2014 11:10:49
Bydliště: Perníkov

Re: Train Sim World

Příspěvek od 750225lentilka » čtv 06. zář 2018 8:00:32

Perony jsou vcelku plné, ale občas se mi stane, že kaštani nechcou nastupovat. Provoz je taky docela slušný, ale záleží v jaký čas se jede. V noci je většinou dost mrtvo, zato kolem poledne sem potkal dost vlaků. Jediné, co je dost minus je mrtvo na silnicích. Chybí mi třeba autobusy, které by přijížděli k nádraží a vyhazovali tam lidi, auta jezdící kolem a tak.

n.u.r.v.
Příspěvky: 48
Registrován: ned 03. čer 2012 12:50:54
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od n.u.r.v. » čtv 06. zář 2018 8:20:37

aha, to jsem právě myslel- takže silnice/okolí je mrtvé... No alespoň že už tam je nějaký provoz.
Moje PC na kterém mám nainstalovaný Train Simulator 2016:
CPU: Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, Grafická karta: Ati Radeon 6950 3GB VRAM, RAM: 4x4GB DDR3 1600MHz

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1869
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Roman » čtv 06. zář 2018 9:54:45

Na tu chybějící autodopravu žehrám už dlouho... :( . Provoz na silnicích a skydome vylepšit, budu víceméně spokojen :). Přitom u toho skydome by stačilo přidat ještě dvě vrstvy oblaků aby to získalo hloubku.
V Hagenu je opravdu někdy hustý provoz. Několik odstavených souprav + projíždějící vlaky. A někdy prakticky prázdné nádraží.
Rozmanitost vozového parku je věc jiná. Ale ani v TS u jejich placených addonů to žádná velká sláva není. Největší průšvih v tomto ohledu je nejhorší Rapid Transit, to je šílená nuda...
Ještě mi vadí, že nelze zakoupené vozidla provozovat na jiných tratích. Ale to nejsem zdaleka sám. Co sleduji, tak je to nejvíce vytýkaný nedostatek. Ale už jsem se svezl vlakem i do portálu na konci tratě. Řídit nešel, ale po lokomotivě jsem mohl bloumat vesele dál. Najednou vlak zmizel a já stál na kolejích :).

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 351
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » čtv 06. zář 2018 10:22:51

Přitom nějakou autodopravu to umí, alespoň na CSX. Ale funkční přejezdy asi ne, stejně jako kdysi TS.
Taky už jsem dojel na konec tratě, ale asi ne až do portálu. Vyskočila hláška se stmívačkou, že jsem dorazil na konec zpracovaného světa a scénář se tím ukončil. Sranda je, že se mi to poprvé podařilo úplně nechtěně. Dojel jsem nějaký servis a měl jsem opustit lokomotivu. Když jsem vylezl ze dveří, tak se jakoby splnil úkol, vlak převzal AI strojvedoucí a rozjel se, než jsem stihl slézt z mašiny. Pak už to kvůli rychlosti nešlo, tak jsem se vezl. :) Respektive jsem znovu šel do kabiny a chtěl jsem převzít řízení. To bylo odmítnuto s tím, že nemám oprávnění. :lol: Tak jsem otevřel kohout nouzové brzdy, aby souprava zastavila a já mohl slézt. Jenže kohout se sice otevřel, ale vlak jel dál. :mrgreen: Potom se mi asi nějakou chybou podobný scénář neukončil, AI to převzít nechtěl, tak jsem to na konec tratě vezl já. :lol:
Taky jsem musel vyzkoušet, jak mají ošetřeno, když člověk zůstane na kolejích a jede AI vlak. :) Půlka soupravy mnou projížděla, jako bych byl duch. :lol: Pak mě ale jeden vagon zachytil a já se ocitl na jeho plošině. Samozřejmě z rychle jedoucího vlaku nebylo možno slézt. :lol: Tak jsem si zahrál na Nezastavitelný, balancoval jsem na hraně u spřáhla, až se mi podařilo vagony odpojit. Mám pocit, že přední část s mašinama normálně jela dál, ale naštěstí ta moje odpojená zastavila. :mrgreen:

kiski
Příspěvky: 779
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Train Sim World

Příspěvek od kiski » čtv 06. zář 2018 12:29:29

Čiže ako sme aj zvyknutí, chyba na chybe :) takéto veci treba mať ošetrené... ale to je tým First Person. Malo to byť podstatne viacej obmedzené, lebo ako vidieť, prináša to len zmätky... a to teda nie som žiadny odporca TSW, naopak, ledva čakám na editory.
Braňo

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 351
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Train Sim World

Příspěvek od Michal » čtv 06. zář 2018 12:46:17

Na mnou zjištěné chyby ale nehleď. Ty jsou oficiálně způsobené mým CPU, který nesplňuje minimální požadavky. :lol:

Odpovědět