Stránka 6 z 12

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 18:12:02
od kuboss
oni su vazne mentalne retardovani. :|

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 19:02:57
od Til858
Toto tu vyzerá zaujimavejšie než tento TRASH( Train Sim World): https://synaesthesia.artstation.com/projects/DoLE9

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 19:13:31
od Jurajs_89
Ja furt nepochopil, k čemu furt potřebujete procházení a proč to všichni považují za vyhodu?

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 20:02:50
od Kal000px
Tohle jsou přesně ty úžasný věci na UE, tohle ten engine dokáže, ale v podání DTG vidíme TSW... S hroznou optimalizací..

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 20:43:07
od Jurajs_89
Co je na tim úžasný? Tohle je věc úplně k ho*nu, úžasná by byla fyzika, hw optimalizace, možnosti simulace, ale procházení fakt ne, to je k něčemu.

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 20:49:33
od kuboss
prechádzanie sa po vonku je super, ked funguje vsetko co jurajs spomenul.. inak to moc vyznam nema.

Re: Train Sim World

Napsal: pát 17. bře 2017 21:43:16
od Kal000px
Já nemluvím o procházení se, ale o tý grafice, co dával Til :D
Procházení se nemá moc velkej smysl..

Re: Train Sim World

Napsal: ned 19. bře 2017 11:01:19
od 750225lentilka
Tak a je to tady. Steam se pokouší stáhnout nějakou aktualizaci hry, ale vždy to skončí hláškou že herní obsah je uzamčen a nazdar. Hra ani nejde spustit...
Bez názvu-1.jpg

Re: Train Sim World

Napsal: pon 20. bře 2017 14:07:05
od Boldri
Stáhnul sem to, spustil a no problem :)

Hra se mi líbí, sem tam pár chybek a nedodělků, ale to se vychytá. O optimalizaci se nemůžu vyjadřovat, mám starou mašinu, takže 60fps rozhodně nečekám. Každopádně to na tu grafiku běží obstojně, hratelný to je :D

Ad chození. No asi záleží na vkusu každýho soudruha, ale mě se to líbí. když je potřeba nebo čas, tak vylízt z mašiny a protáhnout si nohy. Sem tam vidám vybíhat fíru z kanceláře i v reálu, takže proč né. :)

Co mě are dost sejří jsou přehnaný bloom efekty. Za bílýho dne to ještě ujde, ale v noci je to pod lampama jak při náletu v Bagdádu a díky záři z reflektoru sem málem netrefil do dveří.
Druhá věc, kterou budu taktéž reportovat na technickou potvoru je nutnost přepínat klávesnici na anglickou, jinak polovina ovládání nefunguje.

Když vemu v potaz, že tohle je budoucí default, tak to nevidim vůbec špatně. A k tý grafice co tu byla k shlídnutí v odkazu se určitě dostanem. Editor a podpora modifikací byla už několikrát potvrzena že bude. Je to malej tým a hodně komplexní platforma, takže to jen chvíli potrvá, u DTG nic novýho, jako jejich letitej zákazník už sem zvyklej :mrgreen:

Suma sumárum dobrej začátek :)

PS: jen mě mrzí, že se zas opakuje stará písnička: Je to nový, je to fuj :(

Re: Train Sim World

Napsal: pon 20. bře 2017 14:25:47
od Michal
Boldri píše: Druhá věc, kterou budu taktéž reportovat na technickou potvoru je nutnost přepínat klávesnici na anglickou, jinak polovina ovládání nefunguje.
Stejné chyby, stejné známky... :mrgreen: Jak vidím, nepoučili se. Problém s klávesnicí se táhne už několik sérií TS a teď to přenesli i do TSW. Hlásil jsem jim to několikrát, posílal screeny, výpis konfigurace, konkrétní soubory a stejně nic. :roll:

Re: Train Sim World

Napsal: pon 20. bře 2017 14:42:39
od Boldri
Njn, angláni, jinou klávesnici neznaj, no :D

Re: Train Sim World

Napsal: stř 22. bře 2017 21:48:25
od Boldri
Právě stahuju Update 1, krom ptákovin kolem VR opravují nefungující ovládání na jazykově odlišných klávesnicích, jupí :D

Re: Train Sim World

Napsal: stř 22. bře 2017 23:12:41
od 750225lentilka
Tak paráda! Po čtyřech dnech půstu, kdy se marně hra snažila stáhnout aktualizaci, ale nešlo ji to protože soubory byly zablokovány, se mi podařilo úspěšně aktualizovat a spustit. Ale...Smazal se mi profil (nějak jsem si nevšiml toho, že se má zálohovat), takže šup otravný tutoriál zase znovu, ale hlavní věc je, že konečně na české klávesnici funguje brždění (jupíí!), nojoo ale to by nebylo DTG, aby to nějak nezmršilo. Takže...sice už to funguje s českou klávesnicí ale nejdou změnit pohledy. Jde snad všechno možné, jenom dosti potřebná změna pohledů, hlavně na mapu prostě ne. A když se přepnu na ENG klávesnici, tak sice můžu přepínat pohledy, ale zase nebrzdím. Tak sakra...to si mám jako během jízdy přepínat? Fakt by mně zajímalo, kdo tam u nich alespoň občas použije to, co má posazené na krku. Tohle už totiž není normální...Takže ani po skoro týdnu se hra nedá hrát a je nefunkční. Bohužel...

Re: Train Sim World

Napsal: čtv 23. bře 2017 0:40:21
od Majkl
Ačkoliv sem celkem dlouho uvažoval, zdali tento simulátor zakoupit. Tak jsem to nakonec udělal.
No s tou klávesnicí to mám stejně.. když přepnu na českou, tak mohu brzdit, ale pohled si nezměním.. To samé ale platí obráceně :D
Co se týče grafické stránky, tak já jedu 13fps na minimum a troufám si říci že nějaký šrot zrovna nemám :)
Procesor I3
ram 12GB
grafika 1050TI
Takže kdo máte horší sestavu, tak snad ani nestahujte :D
¨
Pokut by hra byla dobře optimalizována, tak musím říci že by se mi líbila, ale takhle jsou to prostě vyhozený peníze.. Pokut s tím něco neudělají.
Prostě líbí se mi možnost zajít si na ochoz a nahodit si tam mašinu.. ale ostatní chození pro mě zase až tak podstatné není.



EDIT:
Jen tak sem zkusmo dal vše na ultra a hra je na tom stejně jako kdyby mi jela na low, Takže optimalizace asi spočívá v tom že je jedno jaké si zvolím nastavení.. ale prostě 13fps z toho nedostanu :D

Re: Train Sim World

Napsal: pát 24. bře 2017 8:50:33
od Boldri
Šrot nemáš, ale bohužel i3 s GF 1050 nejsou zrovna herní terno. Předpokládám, že posledního Dooma, GTA 5 nebo Battlefield 1 si taky na vysoký detaily asi nezahraješ.
Zatímco do teďka hrály železniční simulátory oproti ostatním hrám druhý housle, s TSW se situace (konečně) mění. Náročná grafika s fyzikou si žádaj pořádnej hardware a i když DTG ještě zapracujou na optimalizacích, tak si se slabším pc už moc nepolepšíš.

Neni mi jasný, jakto že se ti nezmění fps, když hejbeš s nastavením grafiky. Když mám vše na max se zapnutým aa, tak se mi hra plazí zhruba na 15 - 25 fps, na nejnižší detaily bez aa to je cca 30 - 45 fps, což už je pro mě vpoho hratelný. Ale moje mašina už není zrovna nejnovější - pětiletý i7 @ 3,4 GHz, 12GB Ram, AMD Radeon 7970, klasický HDD.
Ještě sem neměl čas se tím víc zabejvat, ale do upgradu pc to se sem tam škubem na střední detaily už nějak vydržim. Nakonec pro mě to neni nic novýho, kdysi sem kvůli MSTS taky kupoval celou novou mašinu. :mrgreen:

Re: Train Sim World

Napsal: pát 24. bře 2017 10:00:53
od Majkl
No tak herní počítač to uplně není, ale třeba to gta5 si na vysoké detaily zahraji celkem dobře.. fps mám někde u 35.
Ostatní hry jsem nezkoušel. No holt budu muset počkat na nějakou optimalizaci a nebo si to zahraji až za čas. Prostě PC není na prvním místě ve financování :D

Re: Train Sim World

Napsal: pát 24. bře 2017 16:28:10
od Hekl338
Otazka je, co povazujes v GTA na vysoke detaily, kedy mas tych 35 fps, v noci, cez den, za dazda? Ake rozlisenie, aky AA? Ak ti TSW idee stejne na low, alebo ultra rovnako, je to divne. Spust si nejaku diagnostiku pocas hrania a uvidis, co je limitujuce. Ostatne, zaujimalo by ma skutocne, ako TSW pouziva HW. Skuste niekto napr. Msi Afteeburner a spravte nejake video. Podla videii co som zatial videl dost pochybujem, ze to pouziva viac jadrove procaky.

Re: Train Sim World

Napsal: pát 24. bře 2017 23:37:32
od Majkl
Tak GTA jedu na 1920x1080 a vše mám dané na plno kromě MSAA, to mám na 4x A jede mi to krásně....
U toho TSW fakt nevím ...

Re: Train Sim World

Napsal: sob 25. bře 2017 0:04:23
od Hekl338
Takze na high/very high mas aj travu predpokladam post fx atd a ides pod DX 11, nie 10. Advanced u tejto karty nema cenu ani uvazovat. V tom pripade so 4xMSAA niekde mimo mesto to uz bude nejakych 25 fps a menej, za dazda (kedze mas vsetko na plno) to bude nieco podobne aj v meste. Berme v uvahu, ze GTA je skutocne perfektne optimalizovana hra, tak TSW realne okolo 15, uvadzas 13, coz tak nejak sedi. Stale to vsak nedava zmysel, preco mas stejne FPS low vs ultra.

Re: Train Sim World

Napsal: sob 25. bře 2017 0:11:58
od Majkl
No tak sem si trošku hrál a v biosu sem povolil procesoru že může jet na plno a nemusí šetřit energii. A je možné že to byl asi ten hlavní problém.
Teď sem na TSW nastavil skoro vše na plno a FPS mám za letního počasí 20 - 27. Takže když si to trošku snížím, tak to hratelný bude.
Zde sem zkusil něco vyfotit a možná tomu někdo porozumí :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek