RW Tools - editace soupravy

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Kohlik » pát 15. led 2016 14:06:21

Zdravím,

v uvedeném programu jsem provedl výměnu chybějících vozidel v jednom scénáři. Při kontrole všech souprav už neukazoval žádné chybějící vozidlo. Po spuštění hry se ale objevil seznam cca 3 chybějících vozidel (v černé tabulce Edit - Exit). V RW Tools se ukázala souprava "Loose Consist" ve sloupci Consist a ve sloupci Selected Consist souprava "Empty Consist", u které nelze zjistit, zda obsahuje chybějící vozy a nelze jí editovat.

Prosím o pomoc a radu, zda existuje nějaké řešení.

Verze RW Tools : 6.0.78
Přílohy
RWTools-chyba.doc
(141.5 KiB) Staženo 118 x
TS 2019 - v65.7a - STEAM
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk

Vlastik

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Vlastik » pát 15. led 2016 16:27:55

Kohlik píše:Zdravím,

v uvedeném programu jsem provedl výměnu chybějících vozidel v jednom scénáři. Při kontrole všech souprav už neukazoval žádné chybějící vozidlo. Po spuštění hry se ale objevil seznam cca 3 chybějících vozidel (v černé tabulce Edit - Exit). V RW Tools se ukázala souprava "Loose Consist" ve sloupci Consist a ve sloupci Selected Consist souprava "Empty Consist", u které nelze zjistit, zda obsahuje chybějící vozy a nelze jí editovat.

Prosím o pomoc a radu, zda existuje nějaké řešení.

Verze RW Tools : 6.0.78
Pokud ti chybí "loose consist" tak stačí jít do editoru toho scénáře a hru znovu uložit,při načtení už to nebude po tobě tyto chybějící věci chtít,ale budou ti chybět ,to je jasné.

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Kohlik » sob 16. led 2016 6:05:51

Díky moc za radu. Vše už je OK.

Zdeněk

prolam
Příspěvky: 26
Registrován: sob 26. zář 2015 7:43:29

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od prolam » pát 18. bře 2016 19:04:35

Zdravím. Mám takový problém s RW Tools. Ve zmíněném programu jsem si vyměnil určitá vozidla v jednom scénáři, ovšem po uložení již v nabídce TS daný scénář nevidím. Nesetkal se s tím už někdo?

Jurajs_89
Příspěvky: 627
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Jurajs_89 » sob 19. bře 2016 9:59:47

Prohazuješ lokomotivu hráče a nebo jen vozy v soupravě?
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

prolam
Příspěvky: 26
Registrován: sob 26. zář 2015 7:43:29

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od prolam » sob 19. bře 2016 14:36:31

Se soupravou hráče jsem vůbec nehýbal, šlo o traffic a nějaký loose consist.

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Kohlik » sob 19. bře 2016 16:45:24

Zdravím,

už jsme o tom diskutovali ve vlákně : "Programy a utility pro RW". Vypadá to, že RW Tools zatím neumí plně komunikovat s TS 2016. Např. "nevidí" některé tratě. Ani poslední aktualizace tohoto programu u mne nepomohla.

prolam
Příspěvky: 26
Registrován: sob 26. zář 2015 7:43:29

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od prolam » pon 21. bře 2016 20:28:42

Dobře, snad se dočkáme opravy. Díky za odpověď.

volhpe1
Příspěvky: 4
Registrován: ned 21. kvě 2017 17:15:59

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od volhpe1 » ned 21. říj 2018 16:09:28

prolam píše:
pon 21. bře 2016 20:28:42
Dobře, snad se dočkáme opravy. Díky za odpověď.

zak mi prosím mrkni v čem je to nástupiště v Hradci králoívé moc prosím
nebo aspoň prozraš kde je to v tom RV monitoru neumím s ním

Míla
Příspěvky: 374
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Míla » ned 21. říj 2018 16:48:23

Napiš to, prosím, ještě jednou, alespoň já nerozumím, co píšeš.
Míla

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 81
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od Břetislav » pon 22. říj 2018 7:15:17

Nástupiště v HK z trati Kladské Pomezí je z tratě PBO
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

dj_ego
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 20:19:47

Re: RW Tools - editace soupravy

Příspěvek od dj_ego » ned 04. lis 2018 16:18:18

Ahoj. Mohu někoho požádat, aby mě dal stručný návod jak pomocí tohoto programu najdu chybné consisty a jak je mám vyměnit? Nemohu hrát skoro žádnou aktivitu na ČS tratích, věčně tam něco chybí. Neplánuje se vytvořit nějaký jednotný balík Trainset jako tomu bývalo u MSTS? Díky za pomoc.

Odpovědět