Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
andor
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 26. čer 2014 15:48:26

Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od andor » úte 31. bře 2015 16:24:45

Ahoj, zakoupil jsem si novou německou trať
"Mannheim-Karlsruhe",
je docela pěkná, nicméně problém je QUICK DRIVE, kde se dokonce občas srazí vlaky.
Proto byla vydána oprava :
http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php ... Karlsruhe/

Mám všechny loko a vozy - uvedené v manuálu,
přesto u expresů mí namísto loko jezdí pouze jakési podvozky.

Prosím - co to má znamenat ?

raduzz
Příspěvky: 126
Registrován: stř 31. pro 2014 14:24:18
Bydliště: Česká republika

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od raduzz » úte 31. bře 2015 16:53:22

andor píše:Ahoj, zakoupil jsem si novou německou trať
"Mannheim-Karlsruhe",
je docela pěkná, nicméně problém je QUICK DRIVE, kde se dokonce občas srazí vlaky.
Proto byla vydána oprava :
http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php ... Karlsruhe/

Mám všechny loko a vozy - uvedené v manuálu,
přesto u expresů mí namísto loko jezdí pouze jakési podvozky.

Prosím - co to má znamenat ?
Nevím jestli se to stalo i zde, ale když jsem dělal scénář na PBO, tak jsem měl pak při spuštění stejný problém. Nakonec to bylo (asi) tím, že jsem měl lokomotivu obráceně, tedy kabinou 2 vpřed (ikona byla k vagonům). Otočil jsem ji a bylo vše OK. Možná to byla jen náhoda a chyba byla jinde. Zkus v editoru scénář otevřít a mrkni na lokomotivu toho vlaku. Ale např. u nákladního vlaku se mi to nestalo, ikdyž jsem měl Tauruse "obráceně".

andor
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 26. čer 2014 15:48:26

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od andor » stř 01. dub 2015 14:32:14

No ... zkusil jsem to, a problém stejný.
Přesto - díky.

Vlastik

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od Vlastik » stř 01. dub 2015 14:50:47

andor píše:Ahoj, zakoupil jsem si novou německou trať
"Mannheim-Karlsruhe",
je docela pěkná, nicméně problém je QUICK DRIVE, kde se dokonce občas srazí vlaky.
Proto byla vydána oprava :
http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php ... Karlsruhe/

Mám všechny loko a vozy - uvedené v manuálu,
přesto u expresů mí namísto loko jezdí pouze jakési podvozky.

Prosím - co to má znamenat ?
Raději bych počkal na oficiální verzi od DTG ,a to že ti jezdí jenom podvozky(rám,nárazníky a pod.) tak většinou znamená že máš jenom reskín modelu a chybí ti uvedený model.

andor
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 26. čer 2014 15:48:26

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od andor » stř 01. dub 2015 19:29:34

Díky Vlastíku

Mám ale všechny potřebné loko, to se ví - origoš zakoupené,
nicméně dle zahraničního fóra má tato trať docela hodně problémů,
takže dříve nebo později vyjde pořádná oprava,
už k vůli nepovedenému quick drive.

Trať se mi ale líbí a už si dělám první scénáře.

Vlastik

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od Vlastik » stř 01. dub 2015 19:35:39

andor píše:Díky Vlastíku

Mám ale všechny potřebné loko, to se ví - origoš zakoupené,
nicméně dle zahraničního fóra má tato trať docela hodně problémů,
takže dříve nebo později vyjde pořádná oprava,
už k vůli nepovedenému quick drive.

Trať se mi ale líbí a už si dělám první scénáře.
Na scénáře se těším,jinak ten quick drive jsem dnes jel v pohodě po tom co jsi zde uvedl link.
Zde je velké update:
http://trainworks.eu/forum/viewtopic.php?f=168&t=1925

andor
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 26. čer 2014 15:48:26

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od andor » čtv 02. dub 2015 11:47:22

Děkuji ti Vlastíku !

andor
Příspěvky: 55
Registrován: čtv 26. čer 2014 15:48:26

Re: Mannheim-Karlsruhe - problém QUICK DRIVE

Příspěvek od andor » čtv 02. dub 2015 11:56:08

Jinak co se týče "jezdících podvozků",
dle rady na zahraničním fóru jsem znova - všechno přeinstaloval.
Kupodivu - a opravdu nechápu ....
teď už vidím v opraveném quick drive - všechny lokomotivy !!!
Neskutečné ...

Odpovědět