Objekty trolejí

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
obcasny_hrac
Příspěvky: 8
Registrován: úte 13. čer 2017 17:57:16

Objekty trolejí

Příspěvek od obcasny_hrac » sob 28. dub 2018 14:35:30

Dobrý den, ahoj,


při hraní trati 220 Praha - Tábor jsem zjistil, že mně chybí (doslova) pár objektů od pana Romana72. Jsou to tyto konzoly od TV v Benešově (a možná ještě někde):

Kód: Vybrat vše

RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzDl550
RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzKr550	
RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzKr555	
a potom od mně neznámého autora návěst na troleji Připravte se k vypnutí proudu:

Kód: Vybrat vše

RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Scenery\Track_objects3\CD_Pripravte_se_k_vypn_proudu

Našel by se zde, prosím, někdo, kdo by mně tyto objekty posktytl, poslal? Předem Děkuji za jakoukoli reakci. :-)

Subterra
Příspěvky: 35
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Objekty trolejí

Příspěvek od Subterra » sob 28. dub 2018 23:28:47

obcasny_hrac píše:
sob 28. dub 2018 14:35:30
Dobrý den, ahoj,


při hraní trati 220 Praha - Tábor jsem zjistil, že mně chybí (doslova) pár objektů od pana Romana72. Jsou to tyto konzoly od TV v Benešově (a možná ještě někde):

Kód: Vybrat vše

RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzDl550
RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzKr550	
RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\SZDC_TV_AUTO\SZDC_TV_St_KonzKr555	
a potom od mně neznámého autora návěst na troleji Připravte se k vypnutí proudu:

Kód: Vybrat vše

RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Scenery\Track_objects3\CD_Pripravte_se_k_vypn_proudu

Našel by se zde, prosím, někdo, kdo by mně tyto objekty posktytl, poslal? Předem Děkuji za jakoukoli reakci. :-)
to prvni mam ve slozce cs_addon/kamat/tv. zkus se mrknout jestli to taky nemas v jiny slozce a pripadne to nakopirovat do slozky k romanovi. a to druhy je v baliku objektu od vlastika,tady sem nasel nakej link https://ulozto.cz/!HTJwvRKEsdiJ/cz-objects-08032017-zip neni to muj upload ale nazev souboru je stejnej jako ten,ve kterym sem to nasel u sebe

KaMat
Příspěvky: 1168
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Objekty trolejí

Příspěvek od KaMat » ned 29. dub 2018 0:28:08

Malinko mu pleteš hlavu. Sice to ve složce je, ale po nakopírování mu to stejně nebude fungovat.

obcasny_hrac
Příspěvky: 8
Registrován: úte 13. čer 2017 17:57:16

Re: Objekty trolejí

Příspěvek od obcasny_hrac » ned 29. dub 2018 2:06:27

Subterra píše:
sob 28. dub 2018 23:28:47

to prvni mam ve slozce cs_addon/kamat/tv. zkus se mrknout jestli to taky nemas v jiny slozce a pripadne to nakopirovat do slozky k romanovi. a to druhy je v baliku objektu od vlastika,tady sem nasel nakej link https://ulozto.cz/!HTJwvRKEsdiJ/cz-objects-08032017-zip neni to muj upload ale nazev souboru je stejnej jako ten,ve kterym sem to nasel u sebe
Díky, návěst funguje. Už byla viděna ve hře :-) prvky TV nic.

KaMat píše:
ned 29. dub 2018 0:28:08
Malinko mu pleteš hlavu. Sice to ve složce je, ale po nakopírování mu to stejně nebude fungovat.
Přesně tak :-) Proto taky bylo uvedeno jméno autora, struktura souborů je jasná.

Takže zužuji okruh pátrání pouze na tři konzoly, viz můj příspěvek výše. :-)

Subterra
Příspěvky: 35
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Objekty trolejí

Příspěvek od Subterra » ned 29. dub 2018 10:22:41

obcasny_hrac píše:
ned 29. dub 2018 2:06:27
Subterra píše:
sob 28. dub 2018 23:28:47

to prvni mam ve slozce cs_addon/kamat/tv. zkus se mrknout jestli to taky nemas v jiny slozce a pripadne to nakopirovat do slozky k romanovi. a to druhy je v baliku objektu od vlastika,tady sem nasel nakej link https://ulozto.cz/!HTJwvRKEsdiJ/cz-objects-08032017-zip neni to muj upload ale nazev souboru je stejnej jako ten,ve kterym sem to nasel u sebe
Díky, návěst funguje. Už byla viděna ve hře :-) prvky TV nic.

KaMat píše:
ned 29. dub 2018 0:28:08
Malinko mu pleteš hlavu. Sice to ve složce je, ale po nakopírování mu to stejně nebude fungovat.
Přesně tak :-) Proto taky bylo uvedeno jméno autora, struktura souborů je jasná.

Takže zužuji okruh pátrání pouze na tři konzoly, viz můj příspěvek výše. :-)
ja teda hlavne nevim co mas za verzi trate,ale dle vypisu RW Tools z moji verze tam zadny takovy objekty pouzity nemam

obcasny_hrac
Příspěvky: 8
Registrován: úte 13. čer 2017 17:57:16

Re: Objekty trolejí

Příspěvek od obcasny_hrac » pon 30. dub 2018 12:48:11

Subterra píše:
ned 29. dub 2018 10:22:41

ja teda hlavne nevim co mas za verzi trate,ale dle vypisu RW Tools z moji verze tam zadny takovy objekty pouzity nemam
Verzi tratě mám poslední veřejnou, co je na webu. LogMate mně právě tohle vyhazuje, že mu chybí. A ono určitě jo, když v BN ve směru od Prahy nad prvním kolejovým křížením mně chybí 2×2 konzoly. A to samý se opakuje i dál ve stanici, za/na koncích nástupiště. Odpoledne sem hodím fotky, jak to vypadá.
Edit: Obrázek: https://imgur.com/a/saO7bpG

Odpovědět