http://trensim.com

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
donsaliery
Příspěvky: 73
Registrován: sob 02. led 2010 10:53:42
Bydliště: Praha

http://trensim.com

Příspěvek od donsaliery » pát 12. úno 2010 20:17:46

Ahoj lidi,
Jsem nový a s RW teprv začínám a rad bych si stáhnul nějaké modely do hry, a nasel sem tuhle stránku http://trensim.com a nejde mi vůbec zaregistrovat vzdy když mi přijde email tak se mi účet neaktivuje a píše mi to to že klíč neni v databázi nevíte někdo jak na to ? Děkuji Don.

Vlastik

Re: http://trensim.com

Příspěvek od Vlastik » sob 13. úno 2010 1:02:09

Ahoj,pokud chceš nějáké objekty pro RW/RS tak se koukni do témat "Zajímavé odkazy" najdeš tam docela dost adres s objekty.
Za zmínku stojí hlavně tato:
http://www.rail-sim.de/railsim/index.ph ... w/114/193/

a

http://www.railworks.it/download/index.php?subcat=5

je tam docela dost objektů.

donsaliery
Příspěvky: 73
Registrován: sob 02. led 2010 10:53:42
Bydliště: Praha

Re: http://trensim.com

Příspěvek od donsaliery » sob 13. úno 2010 10:34:57

Ahoj, děkuju moc, ale teď zkusím se naučit v 3ds maxu a taky něco vymodelovat..

Vlastik

Re: http://trensim.com

Příspěvek od Vlastik » sob 13. úno 2010 13:49:00

ale teď zkusím se naučit v 3ds maxu a taky něco vymodelovat..
Tak to určitě je dobře že je zde docela dost začínajících modelářů,hlavně vydržet.

donsaliery
Příspěvky: 73
Registrován: sob 02. led 2010 10:53:42
Bydliště: Praha

Re: http://trensim.com

Příspěvek od donsaliery » sob 13. úno 2010 23:13:17

jj ale je to pekne tezke kdyz už jsme u toho tak ja sem si sehnal Autodesk 3ds Max 2010 32-bit jestli je to mozne modelovat v tomhle? a jeste podle ceho se modeluje? jestli podle vykresu ? ty nevim kde bych sehnal.. =( nebo podle oka?

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: http://trensim.com

Příspěvek od Josef72 » ned 14. úno 2010 12:39:46

A co chceš modelovat ?

donsaliery
Příspěvky: 73
Registrován: sob 02. led 2010 10:53:42
Bydliště: Praha

Re: http://trensim.com

Příspěvek od donsaliery » ned 14. úno 2010 20:04:50

no rad bych vymodeloval treba 162 163 nebo 151 a rad bych 131 a zkusil bych i 810 =)

Vlastik

Re: http://trensim.com

Příspěvek od Vlastik » ned 14. úno 2010 20:12:14

ale je to pekne tezke kdyz už jsme u toho tak ja sem si sehnal Autodesk 3ds Max 2010 32-bit jestli je to mozne modelovat v tomhle
Nechci něják zasahovat do tvých iluzí,ale nejradši by každej novej modelář začínal hned vozidly,přitom vozidla jsou jedny z nejtěžších ,podle toho co píšeš tak nemáš zkušenosti asi ani z maxkem,doporučuji se tedy nejdříve seznámit se s programem alespon v takové výši aby jsi mohl vymodelovat alespon domek pro začátek,dále pak se seznámit s tvorbou textur a následně s rozvržením shaderů..

Pokud nějáké zkušenosti s maxkem máš ,tak je můj příspěvek o ničem.

donsaliery
Příspěvky: 73
Registrován: sob 02. led 2010 10:53:42
Bydliště: Praha

Re: http://trensim.com

Příspěvek od donsaliery » ned 14. úno 2010 20:20:46

no s maxkem moc ne spis sem pracoval v KeyCreatoru ale nevim jestli by sli pak modely dat do hry? ale textury a dalsi stim neumim vubec nic, takze se budu ucit a hledat nejaky navody jak zacinat protoze bych rad zacal delat vozidla hlavne ty vyse uvedene a dalsi ceske vlaky, tech neni nikdy dost...

Odpovědět