Camera Cab Position

Programy a utility k RW
Odpovědět
Vlastik

Camera Cab Position

Příspěvek od Vlastik » sob 15. zář 2012 9:02:42

Velice zajímavá a užitečná utilita,zatím v testovací verzi,více z videa zde:
http://www.youtube.com/watch?v=u4ELzKKP ... el&list=UL

Doporučuji shlédnout až dokonce.

Claudio1964
Příspěvky: 3
Registrován: úte 23. říj 2012 21:58:16

Camera Cab Position - Now available the rel 2.0

Příspěvek od Claudio1964 » úte 23. říj 2012 22:04:03

Greetings to you all,

thanks to the great success from the tools "Camera Cab Position" and thanks to the many suggestions received from users of these tools, is now available the new Release 2.0

Improvements and new features are:

1) It is now possible to automatically restore all previously configured values (values set with this new version) This is a very useful function to use for example, after an update from Steam, the simulator, in this case the values are lost, and with this new feature with a click will all be restored.

2) It is now possible to automatically restore all the original values proposed by default and configured with the simulator.

3) You can now select multiple folders to search in the 'Assets' this function will allow you to eventually modify the path in which it resides and RailWorks will be useful to all those who have multiple installations of RailWorks in your system.

4) With this version are intercepted subfolders "RailVehicles" and also "RollMaterial" thus extending the compatibility also to the material, for example, providers "Aerosoft" and "GermanRailRoadsRW".

5) This version supports many international languages with decimal separators in different configurations and improves the international compatibility.

I hope that all these changes will seize your consent and enthusiasm.

If you like these tools talk to friends but if you would like to improve write and tell me what you would like to get included in the next update, I will consider all your suggestions.

Cordially greet you and thank you for your cooperation, Claudio.

-----

You can remove the previous version, download and install the new version 2.0 you can find the site at:

http://www.mcs-software.it/rs/RwCameraC ... /index.htm

horor4
Příspěvky: 144
Registrován: pát 11. úno 2011 21:22:11
Bydliště: Starý Plzenec

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od horor4 » stř 24. říj 2012 11:48:08

Tento šikovný prográmek mám a naprostá spokojenost ;)

Claudio1964
Příspěvky: 3
Registrován: úte 23. říj 2012 21:58:16

Camera Cab Position - Is now available release 3.0

Příspěvek od Claudio1964 » sob 23. úno 2013 23:44:46

Greetings to all,

is now available the version 3.0 of the tools "Camera Cab Position"

Now you can configure the horizontal angle of view.

All previous configurations will remain unchanged and will not be lost.

For download and more information, please visit the website dedicated to these tools.

Tools Camera Cab Position Webpage

I hope you enjoy, Claudio

AirVolk

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od AirVolk » ned 24. úno 2013 5:24:45

Pre mňa dosť nepodstatná vec. Rušňovodič má sedieť na zadku a venovať sa riadeniu vlaku :)

Vlastik

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Vlastik » ned 24. úno 2013 9:40:18

Pre mňa dosť nepodstatná vec. Rušňovodič má sedieť na zadku a venovať sa riadeniu vlaku
No o tom ten program je,akorát že si mohu zvolit i pozici strojvedoucího pro přehlednost ovladačů v kabině,pro ty co jezdí zásadně myší je to velice pozitivní program protože mnohdy člověk lítá s pozicemi aby viděl co potřebuje,pro ty co ovládají TS klávesnicí je to zbytečnost. :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 1883
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Roman » ned 24. úno 2013 13:54:16

AirVolk píše:Pre mňa dosť nepodstatná vec. Rušňovodič má sedieť na zadku a venovať sa riadeniu vlaku :)
Tak teda nevím, proč se tady pachtíme s nějakýma efektníma shderama a dalšími blbostmi. Stačí udělat kabinu a nějaké jednoduché modely pro trafic a může se jezdit :lol: :lol: :lol: . Něco jako býval kdysi dávno Railsim, jen ve 3D :mrgreen: .

Jurajs_89
Příspěvky: 624
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Jurajs_89 » ned 24. úno 2013 15:12:43

Až to povezeš v kuse pár hodin, tak budeš taky rád, že se můžeš na chvilku postavit... :)
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

AirVolk

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od AirVolk » ned 24. úno 2013 15:15:32

Sorry chlapy, ale zvyk s reálu. :) Tam aj keby ste chcely nemôžte :) Von chodím robiť screeny. Keď stojím niekde v stanici a podobne........V MSTS to bolo íné, to ovládanie ako pre deti, ale tu je to našťastie iné :)

Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Kohlik » pát 07. říj 2016 6:00:46

Zdravím,
po vyzkoušení demoverze bych rád získal plnou verzi - vyřešeno.

Zdeněk
Naposledy upravil(a) Kohlik dne sob 08. říj 2016 10:29:10, celkem upraveno 1 x.

Claudio1964
Příspěvky: 3
Registrován: úte 23. říj 2012 21:58:16

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Claudio1964 » pát 07. říj 2016 9:00:04


Kohlik
Příspěvky: 112
Registrován: čtv 16. zář 2010 7:51:28
Bydliště: Praha

Re: Camera Cab Position

Příspěvek od Kohlik » pon 13. úno 2017 19:56:01

Zdravím !
Prosím o info, zda a jak se dá v kabině 36x v 1.0 upravit pohled pomocí tohoto programu. Jde mi konkrétně o malý posun pohledu vzad tak, abych viděl větší část pultu. Po různých nastaveních v uvedeném programu se sice pohled změní, ale proti jiným kabinám úplně jinak a nevhodně.
TS 2019 - v65.6f - STEAM
Win 7
Děkuji za každou odpověď !
Zdraví Zdeněk

Odpovědět