Problém s nástupišti

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
Odpovědět
glass3de
Příspěvky: 2
Registrován: úte 26. črc 2016 17:54:24

Problém s nástupišti

Příspěvek od glass3de » stř 08. dub 2020 22:53:31

Zdravím,
měl bych prosbu, potřeboval bych poradit, jak opravit nástup cestujících, když jsou kolem koleje z obou stran nástupiště, aby mi cestující nastupovali směrem k nádražní budově. Děkuji předem.

KaMat
Příspěvky: 1339
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od KaMat » čtv 09. dub 2020 7:36:01

Otočit kolej.

glass3de
Příspěvky: 2
Registrován: úte 26. črc 2016 17:54:24

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od glass3de » čtv 09. dub 2020 14:30:17

Vyzkouším to, děkuji.

Vítek
Příspěvky: 2
Registrován: úte 28. dub 2020 14:28:11

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od Vítek » pát 17. črc 2020 19:47:49

Zdravím,
mám takový problém. Na nástupištích nemám cestující, ale dveře otevřít můžu. Nástupiště jsem použil "760mmNastSypaneObr2m" a přes něj přetáhl "NastupisteCestujici", což je plocha, kde mají být ti cestující (takové ty žluté kuličky). Na fóru jsou podobné problémy, ale ten můj to nevyřešilo. Prosím, jestli by mi s tím někdo nepomohl.

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od AdamD » úte 21. črc 2020 18:28:39

Vítek píše:
pát 17. črc 2020 19:47:49
Zdravím,
mám takový problém. Na nástupištích nemám cestující, ale dveře otevřít můžu. Nástupiště jsem použil "760mmNastSypaneObr2m" a přes něj přetáhl "NastupisteCestujici", což je plocha, kde mají být ti cestující (takové ty žluté kuličky). Na fóru jsou podobné problémy, ale ten můj to nevyřešilo. Prosím, jestli by mi s tím někdo nepomohl.
Zkus odstranit to "NastupisteCestujici" a místo toho dvojklikni na to nástupiště, tam bude Generate, na to klikni a popřípadě uprav těmi modrými body velikost. Pokud nemáš stažený European loco & Asset pack, zkus si ho stáhnout z uloz.to. A pokud ani to nepomůže tak už asi nevím. Kdyby něco, napiš do SZ. ;)

Vítek
Příspěvky: 2
Registrován: úte 28. dub 2020 14:28:11

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od Vítek » ned 26. črc 2020 12:41:19

AdamD píše:
úte 21. črc 2020 18:28:39
Zkus odstranit to "NastupisteCestujici" a místo toho dvojklikni na to nástupiště, tam bude Generate, na to klikni a popřípadě uprav těmi modrými body velikost. Pokud nemáš stažený European loco & Asset pack, zkus si ho stáhnout z uloz.to. A pokud ani to nepomůže tak už asi nevím. Kdyby něco, napiš do SZ. ;)
No právě když dám "generate", tak se nic nestane. Proto jsem tam dal to "NastupisteCestujici", protože tam se to vygeneruje. European loco & Asset pack samozřejmě mám.

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Problém s nástupišti

Příspěvek od AdamD » čtv 20. srp 2020 14:54:32

Omlouvám se za opožděnou odpověď, napadlo mě jestli máš na koleji ten zelený Marker - Platform?

Odpovědět