Problém s Google Map Overlay

Otázky, problémy a nejasnosti při stavbě tratí
Odpovědět
TheGVAlaniT0
Příspěvky: 4
Registrován: stř 02. led 2019 13:33:37

Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od TheGVAlaniT0 » stř 02. led 2019 13:38:25

Dobrý deň. Mám taký promblém, že po aktualizácii Railworks na 2019 mi nefungujú google mapy. Mám API key aj zapnuté Google Maps Static, ale v hre sa mi stále točia modré kolieska. Skúšal som sa pohrať aj s nastaveniami v hre ale nepomohlo. Vopred ďakujem za pomoc.

H0uba
Příspěvky: 5
Registrován: pon 07. kvě 2018 16:59:29

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od H0uba » stř 02. led 2019 15:24:22

Mám problém úplně stejný. Načítají se mi jen modrá kola a někdy se ukáže jeden čtvereček s mapou. API key mám a vše, co potřebuji mít zatrhlé, tak mám taky. Dříve mi mapy fungovaly úplně bez problémů, ale teď, jak jsem psal, asi vypověděly službu. Kdyby mi někdo poradil, byl bych mu velice vděčný.
Předem díky.
H0uba

Echineo
Příspěvky: 138
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od Echineo » stř 02. led 2019 17:19:26

Musíš si v Google Developer Console zadať platobné údaje až potom bude kľúč aktívny.

TheGVAlaniT0
Příspěvky: 4
Registrován: stř 02. led 2019 13:33:37

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od TheGVAlaniT0 » stř 02. led 2019 17:33:07

Dúfam, že sa za ten kľúč neplatí.

Echineo
Příspěvky: 138
Registrován: pon 28. lis 2016 18:49:41
Bydliště: Poprad, Slovensko

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od Echineo » stř 02. led 2019 20:40:31

Až po prekročení limitu použití inak je to zadarmo.

Highlander
Příspěvky: 69
Registrován: pát 13. bře 2015 17:22:10

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od Highlander » úte 15. led 2019 16:44:14

TheGVAlaniT0 píše:
stř 02. led 2019 17:33:07
Dúfam, že sa za ten kľúč neplatí.
Prozatím se neplatí. Do určitého limitu stažených tilů (čtverců). Ale to se může změnit - proč jinak by ta přístupová pravidla Googlešmírák loni v létě měnil?? Pokud stavíš trať v Česko-Slovensku a máš rád svou kreditku, hoď na Google loď a použij raději tento prográmek:
https://railsimulator.simtrains.eu/view ... =19&t=2086
Akorát musíš spouštět 32-bit verzi editoru, v 64ce se jednotlivé tily zobrazují nekorektně. Více viz. odkaz - diskuze.

TheGVAlaniT0
Příspěvky: 4
Registrován: stř 02. led 2019 13:33:37

Re: Problém s Google Map Overlay

Příspěvek od TheGVAlaniT0 » ned 27. led 2019 14:31:13

Diki. Oveľa kvalitnejšie snímky ako od Google. ;)

Odpovědět