Ale aj tak to asi momentalne necham tak, pretoze mi stale chyba velmi vela objektov, hlavne od radiomastera, a to som si myslel, ze som stiahol vsetko

Ak nieco chyba, treba dat vypis z LogMate trate a nie je problem poradit. Takto je to ako vestenie z krystalovej gule.HoralkaEU píše:Ved prave to ma stve, ze som vsetko stiahol podla linkov z readme, aj z toho ruskeho fora. A furt kopa veci, co chyba
Máš trať Muich - Augsburg? A Europan Loco assets pack? Prvé je platené druhé tiež ale to druhé nájdeš na nete. Autor odkazuje aj na tieto. A bez trate Munich - Augsburg to ani nespustíš, aspoň u mňa som mal bielu placku s par objektamiHoralkaEU píše:Ved prave to ma stve, ze som vsetko stiahol podla linkov z readme, aj z toho ruskeho fora. A furt kopa veci, co chyba
To je mytus, ktory som uz viackrat vyvratil. Bez PAY objektov trat spsutit ide, pouziva svoj tertex, dennu dobu, takze nie je jediny dovod tvrdit, ze bez MA si mal bielu placku.michal3110 píše: A bez trate Munich - Augsburg to ani nespustíš, aspoň u mňa som mal bielu placku s par objektami
Někde tu byl link na jiný server kde jsou umístěny všechny tyto free objekty UK bez čekání,ale najít to je nad moje síly.Oddy_CZ píše:Ahojmuže mi někdo prosím poradit ? Při stahování věcí se zaseknu vždy u tohoto .... Nevím co s tím vůbec ...