Rozdělit trať není problém. Kdysi jsem to zkoušel.
To si tady člověk třepí hubu nadarmo. Už kolikrát jsem psal, že je potřeba se držet schématu RSC/DTG. Tratě tak maximálně do 150 km a používat co nejméně Provider/Product. Prostě ta hra nato není optimalizovaná. Je to fakt se kterým nikdo nic neudělá.
Pokud by bylo v našich končinách zakoupeno dostatek licencí na tuto hru, určitě by autoři brali zřetel na naše požadavky a i té češtiny by jsme se dočkali. Vsadím se, že minimálně polovina uživatelů zde jede na cracklou verzi hry. Pro těch pár stovek licencí v ČR se jim nevyplatí ekonomicky provádět nějaké zásahy do funkčního zdrojáku. Já bych to taky nedělal, když by to bylo ztrátové...
Cvičně jsem zkusil osadit kolejovou spojku a návěstidlo v trati Hamburg - Hannover , která je dostatečně dlouhá, jsou v ní obří nádraží se stovkami návěstidel. Celý proces ukládání databáze byl 2,35 min.
Pokud si dobře pamatuji, když jsem přestavoval u trati Praha - Tábor kolejově Benešov a některé další stanice, určitě nepřesáhlo ukládání trati 2 minuty....
Nevím, co s tím teď Kal000px vytvářel .
Pokud chcete velké projekty, musíte se vrátit k MSTS. Ale když by kdysi nebyl modifikován zdroják MSTS Džoržem, nebyly by v MSTS ani dnes tratě jak je znáte. To nemluvím o dalších věcech, které přizpůsobil CS prostředí.... Pokud vím, ani OR není českému prostředí moc nakloněno. Ale sleduji to jen zběžně.