tyhle koleje mi chybí
Jak jsi to udelal? Uz jsewm to snad podesate odinstaloval, znovu pridal a mam furt stejny problem. Zkusil jsem ted i stahnout Assets z verze 3, furt to same, travu tam proste nemam..Majkl píše:Ok zkusím to tedy znovu.. ale už to bude asi po 4
Trať funguje v pohodě, stahl jsem starší aktualizaci a z ní sem si nakopíroval jen asset
Ja nerikam, ze je chyba v trati, spis se snazim najit.. Jestli mi sla trat ve straem compu nainstalovat napoprve a bez problemu a ted jsem znova nekolikrat vyzkousel trat odebrat a znovu pridat a furt ten stejny problem, tak se spis ptam tebe jako tvurce, kde ten problem muze byt.Míla píše:Ahoj,
zkoušel jsi nainstalovat trať znovu, je možné, že při kopírování nastala někde chyba a nemáš tedy vše. Těmto věcem moc nerozumím, ale pokud ti trať šla ve starém PC? Myslím si, že to nebude chyba v trati.
¨Majkl píše:Ok zkusím to tedy znovu.. ale už to bude asi po 4
Trať funguje v pohodě, stahl jsem starší aktualizaci a z ní sem si nakopíroval jen asset
Jako tvůrce ti, bohužel, neřeknu, kde je chyba. Snad páni kolegové, kteří jsou podstatně více znalí v problematice by mohli, prosím, poradit? Když otevřeš editor, máš v záložce objektů textury? Nechybí? Mohu ti snad poslat Asset od sebe, pokud by to pomohlo. A když píšeš, že Winrar hlásil jednu chybu, ze něco bylo ukončeno!michal.rak píše:Ja nerikam, ze je chyba v trati, spis se snazim najit.. Jestli mi sla trat ve straem compu nainstalovat napoprve a bez problemu a ted jsem znova nekolikrat vyzkousel trat odebrat a znovu pridat a furt ten stejny problem, tak se spis ptam tebe jako tvurce, kde ten problem muze byt.Míla píše:Ahoj,
zkoušel jsi nainstalovat trať znovu, je možné, že při kopírování nastala někde chyba a nemáš tedy vše. Těmto věcem moc nerozumím, ale pokud ti trať šla ve starém PC? Myslím si, že to nebude chyba v trati.Zkusil jsem uz i starsi assets, nic. Nevim, winrar mi pri extrahaci hlasil jednu chybu, ze neco bylo nenadale ukonceno..
Ahoj Taky bych bral tvůj Asset.V trati mi chybí kupa budov,snad by to pomohlo.Nevím,kde to všechno poshánět.Míla píše:Mohu ti snad poslat Asset od sebe, pokud by to pomohlo....
Takze jsem pouzil zip, znovu stahnul, znovu rozbalil, znovu nainstaloval, tentokrat nenahlasilo zadnou chybu a.. Muzes mi prosim poslat ten tvuj Assets? ja uz fakt nevim, kde hledatMíla píše:Jako tvůrce ti, bohužel, neřeknu, kde je chyba. Snad páni kolegové, kteří jsou podstatně více znalí v problematice by mohli, prosím, poradit? Když otevřeš editor, máš v záložce objektů textury? Nechybí? Mohu ti snad poslat Asset od sebe, pokud by to pomohlo. A když píšeš, že Winrar hlásil jednu chybu, ze něco bylo ukončeno!michal.rak píše:Ja nerikam, ze je chyba v trati, spis se snazim najit.. Jestli mi sla trat ve straem compu nainstalovat napoprve a bez problemu a ted jsem znova nekolikrat vyzkousel trat odebrat a znovu pridat a furt ten stejny problem, tak se spis ptam tebe jako tvurce, kde ten problem muze byt.Míla píše:Ahoj,
zkoušel jsi nainstalovat trať znovu, je možné, že při kopírování nastala někde chyba a nemáš tedy vše. Těmto věcem moc nerozumím, ale pokud ti trať šla ve starém PC? Myslím si, že to nebude chyba v trati.Zkusil jsem uz i starsi assets, nic. Nevim, winrar mi pri extrahaci hlasil jednu chybu, ze neco bylo nenadale ukonceno..
Míla