Už ti někdo odpvěděl? Já myslím že tady s toho nic nebude. To je jenom, aby jsme tu mohli slintat a stejně se zveřejnění nedočkáme. To je jak s těma neveřejnýma skinama na loko, pořád je dávaj do screenů k nějakým scénářům a pak se kochaj jak lidi žadoní.FranzMarder píše:Zdravíčko
Jsem tu nový, tak se omlouvám, jestli už se na to někdo přede mnou ptal, ale zajímalo by mě, jestli už hotový úsek vyšel v nějaké "beta verzi" a jestli se na trati stále pracuje?
Podle fotek vypadá trať moooc hezky. Parádní práce!!!
Předem děkuji za odpověď.
Trať 170 (Praha)-Beroun-Plzeň-Cheb: alesmafia1 a Jerryssimo
Re: Trať 170 (Praha)-Beroun-Plzeň-Cheb: alesmafia1 a Jerryss
-
Anry, Franzovi jsem odpovídal na dotaz v soukromé zprávě 16. 8. 2017.
Samozřejmě, pokud má někdo nějaké dotazy na mou trať a její stavbu, ať se klidně zeptá - kdybych věděl, že je zájem o tyto informace od více lidí, tak bych odpověď napsal zde do veřejné části.
Betaverze vyjde, až bude hotový úsek Rokycany - Planá u Mar. Lázní, momentálně je hotový úsek Rokycany - Ošelín. Jinak skin na vectrona, který je v poslední sérii screenů je veřejný.
Samozřejmě, pokud má někdo nějaké dotazy na mou trať a její stavbu, ať se klidně zeptá - kdybych věděl, že je zájem o tyto informace od více lidí, tak bych odpověď napsal zde do veřejné části.
Betaverze vyjde, až bude hotový úsek Rokycany - Planá u Mar. Lázní, momentálně je hotový úsek Rokycany - Ošelín. Jinak skin na vectrona, který je v poslední sérii screenů je veřejný.
V pohodě, díky za info. Ohledně těch skinů, to se netýkalo tebe. Jsou tu prostě někteří, co se v to vyžívaj. Tak ještě jednou, díky za info a pěkná práce.Jerryssimo píše:Anry, Franzovi jsem odpovídal na dotaz v soukromé zprávě 16. 8. 2017.
-
Having finished it to Prague will be excellent.
Again excellent work.
P.S. - Will you use a Portal on unfinished lines? They are important for trafficking in scenarios.
Again excellent work.
P.S. - Will you use a Portal on unfinished lines? They are important for trafficking in scenarios.
-
Thank you. Yes, I am going to use them.
Ahoj pánové, také bych se rád velmi pozitivně vyjádřil ohledně Vámi připravované trati. Jako Plzeňák poznávám mnoho míst a nemohu se dočkat až se na ně podívám i z úhlu simulátoru.
Podle obrázků to vypadá, že trať bude hodně detailní a propracovaná. Já si raději počkám ještě nějaký ten čas, než jezdit na nedokončené trati od někud nikam, což by zvlášť u této trati nemělo smysl, ani za cenu, že to bude o pár měsíců dřív.
Podle obrázků to vypadá, že trať bude hodně detailní a propracovaná. Já si raději počkám ještě nějaký ten čas, než jezdit na nedokončené trati od někud nikam, což by zvlášť u této trati nemělo smysl, ani za cenu, že to bude o pár měsíců dřív.
-
Děkuji Petrovi za kladné hodnocení dosavadní práce!
-
-
V betaverzi tratě SŽDC 170 chcete mít chebsko - klatovské zhlaví a druhou polovinu plzeňského nádraží NOVÝ STAV nebo STARÝ STAV?
Starý stav bude plně funkční, kdežto nový stav bude zřejmě omezený, jelikož bude záležet, kdo bude rychlejší - reálná stavební firma nebo já s dokončením úseku Rokycany-Planá. Momentálně je hotová jen polovina a dělá se na druhé polovině zhlaví a to včetně jižní poloviny nádraží (v reálu).
Jsou přiložené dvě fotky pro porovnání - reál a screen z RW.
Starý stav bude plně funkční, kdežto nový stav bude zřejmě omezený, jelikož bude záležet, kdo bude rychlejší - reálná stavební firma nebo já s dokončením úseku Rokycany-Planá. Momentálně je hotová jen polovina a dělá se na druhé polovině zhlaví a to včetně jižní poloviny nádraží (v reálu).
Jsou přiložené dvě fotky pro porovnání - reál a screen z RW.
Jsem pro starý stav
I'm for a new station. Make a video on the route, it will be interesting.
Jsem pro nový stav, když už se trať dělá podle nového.
Re: Trať 170 (Praha)-Beroun-Plzeň-Cheb: alesmafia1 a Jerryssimo
Jen se ptám, pracuje se ještě na této trati?
Díky českým autorům do RW nikdy nepřestávám ztrácet chuť v hraní RW.
To je dobře, moc se na ní těším, hlavně až uvidím náměstí v Plzni (teda jestli tam bude ) jinak děkuji za odpověď, a přeju pevný nervy při stavení této trati
Díky českým autorům do RW nikdy nepřestávám ztrácet chuť v hraní RW.
Můžu se zeptat, kdy by mohla vyjít beta verze téhle tratě?
Photos of the Plana appeared in Facebook.
-
Zdravím všechny příznivce trati SŽDC 170, momentálně je slibovaný úsek Planá - Rokycany hotový, teď se opravují chyby a ještě se vytvoří několik originálních objektů. A připravuji i bonusový materiál.