Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 05. kvě 2019 16:30:46

anry píše:
sob 04. kvě 2019 16:15:24
Tunel za stanicí Police, směr Broumov.
Leden 2017
7.leden 2017_.jpg
Květen 2019
4.květen 2019_.jpg
Neustále je tam jakási chyba, nevíte co tam má bejt? dik
Tunel už je opraven, byl to špatně umístěný nástroj Tunnel Hole Decal, který odstraňuje "zasypaný" začátek tubusu.
Oprava na toto a jiné drobnosti vyjde v týdnu ve složce Networks, abyste nemuseli stahovat celou trať. Jsou opraveny pouze loft objekty a objekty vázající se na kolej.

Honnzok
Příspěvky: 29
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » ned 05. kvě 2019 16:59:05

Zdravím,

našel jsem jednu chybičku tak na ni upozorním, ale opravovat se to asi nevyplatí :?:

V Častolovicích je první kolej opravdu ve směru Týniště - Častolovice - Kostelec rovně, tudíž na obě strany by z ní mělo svítit volno (výstraha) a na ní by rovněž mělo být volno (výstraha). Dle zažité reality jezdím tam téměř denně. Od Rychnova je pak 50 na 2 (50 je na cestáku před perony). Na 1. a na 4. je volno (výstraha) rychlost je pak 60 stanovená rychlostníkem.

Na Rychnov je pak od 1. koleje 60 ale až na odjezdu, na cesťáku u peronu očekávej 60 a z 2 koleje je pak na cesťáku rychlost 50 a očekávej 60, na odjezdu rychlost 60 a volno.

Pokud by bylo potřeba aktuálního plánku (ne jen této stanice), není problém jej na požádání zaslat rád posloužím.

Honnzok

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 06. kvě 2019 15:07:13

Zdravím,
podíval jsem se na Častolovice, jak to tu je. Cesta po 1. koleji tam i zpět od Týniště nebo Kostelce je v pořádku, svítí volno, či výstraha.
Od Rychnova jsem poopravil na cestovním návěstidle Lc1a 50 na 2. kolej. Na 1. a 4. je to OK.
Do Rychnova ze 2. koleje je cestovní Sc2, není ale padesátkové. Já to alespoň v plánku nemám!! Očekávej 60 a dále- je v pořádku. Pošli mě prosím plánek na e-mail, podívám se, zda není nová změna.
A píšeš, že jsi našel jednu chybičku, která to je? Ta padesátka na 2. kolej od Rychnova?
Míla

Honnzok
Příspěvky: 29
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » pon 06. kvě 2019 18:27:13

Mám za to, že při vjezdu od Kostelce bylo volno (vystraha) na druhou kolej na 1 byla signalizovana "odbocka" a byla tam tedy padesatka... Castolovice se na volno nedaly projet. Stejne jako kdyz se jelo od Rychnova na druhou tak cestak pred peronem jen blikal a nesignalizoval spodni zlutou. Planek pošlu mejlem tudy je to nepraktické. Mělo by to být vidět i na videu na youtube od VlackariCZ

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 06. kvě 2019 18:33:34

Ano, obrátil jsem to a opravil.A díky za plánek.

Honnzok
Příspěvky: 29
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » pon 06. kvě 2019 20:18:24

Tak jsem koukal, planek Vam sic poslu, ale 50 cestak tam neni ackoliv skutecne tam urcite je, je to tedy chyba v planku, mam mizernou fotku na které je to vidět. Zítra tam budu tak to vyfotím lépe, pravda neporovnaval jsem zrovna skutečnost s plánkem. Je tam těch chyb vícero (myšleno všeobecně ve všech plankach)


Honnzok

(PS: Máte ode me SZ, nemám už na Vás email)

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 08. kvě 2019 8:30:38

Je to tak, v plánku je chyba, ze 2. koleje je cestové s 50tkou. Opraveno.

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 08. kvě 2019 18:13:46

Vážení příznivci této železnice,

na připomínky od vás vydávám opravu tratě, která se týká loft objektů a objektů vázaných ke kolejím.
Co jsem opravil:
-vyměnil výhybku v Opočně pod Orl.horami,chyběla srdcovka,
-opravil dvě nástupiště v Jaroměři a jedno v Polici n.M.-cestující nastupovali jen částečně,
-nový úsek mezi Stéblovou a Opatovicemi-Pohřebačkou změnil pražce, jsou koridorové, dle skutečnosti,
-v Ústí nad Orlicí jsou cestová návěstidla směr Ústí n.O. město opět na stožáru, na lávce zůstalo jedno
návěstidlo mimo provoz, je otočené bokem,( dle videa z 15.4.2019)
-před Hronovem srovnal rychlost, kousek byla 80, místo 90 km/h,
-oprava některých levitujících cest,
-oprava vjezdu na 3. kolej ve Smiřicích od HK ( nebylo možné postavit vl. cestu ve scénáři, studený spoj)
-doplnil jsem některé portály na úseku z Teplic n.M. - Trutnov střed)
-vyměnil cestové návěstidlo v Častolovicích Sc2 za jiné dle skutečnosti ( nyní návěští 50 km/h,
totéž návěští i cestové Lc1a na 2. kolej)
V žádné případě oprava nemá vliv na již vytvořené scénáře, všechny původní názvy zůstaly nezměněny!!
Stáhnout tuto opravu můžete na 1. straně tohoto vlákna jako obvykle ve složce Networks.
Celou složku Networks rozbalte a zkopírujte do mé tratě( původní si můžete zálohovat a pak přepsat)
Přeji hezkou zábavu.
Míla


Dear friends of this railway,

I make corrections to you for comments from loft objects and objects bound to tracks.
What I Fixed:
- changed the switch in Opočno pod Orl.horami, missing heartbeat,
- repaired two platforms in Jaroměř and one in Police n.M.-passengers boarded only partially
New section between Stéblová and Opatovice-Pohřebačka changed sleepers, corridor, according to fact
-in Ústí nad Orlicí there are road signs towards Ústí n.O. the city was on the mast again, there was no one on the footbridge
the signal is out of order, it is turned sideways, (according to video from 15.4.2019)
- before Hronov speeded up, a bit was 80, instead of 90 km / h,
- transporting some levitating paths
- transport of the entrance to the 3rd track in Smiřice from HK (it was not possible to build the route in the script, cold connection)
- I have added some portals on the section from Teplice n.M. - Trutnov Center)
- changed the road signal in Častolovice Sc2 for another according to reality (now 50 km / h,
 same label and path Lc1a on 2nd track)
In any case, the fix does not affect the already created scenarios, all the original names remained unchanged !!
 You can download this fix on the 1st page of this thread as usual in the Netvorks folder.
Unpack and copy the entire Netvorks folder to my route (you can back up the original and then overwrite it)
Have fun.
Mila

fildaaa
Příspěvky: 32
Registrován: sob 29. zář 2018 9:03:16

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od fildaaa » úte 14. kvě 2019 11:25:24

Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by bylo mozno dostavet trat do Prahy. Daly by se teoreticky pouzit objekty z Trate 220.

Subterra
Příspěvky: 203
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » úte 14. kvě 2019 11:49:30

fildaaa píše:
úte 14. kvě 2019 11:25:24
Zdravim, chtel bych se zeptat jestli by bylo mozno dostavet trat do Prahy. Daly by se teoreticky pouzit objekty z Trate 220.
Pokud vím, tak trať už někdo staví. Jinak jako součást tratě KP určitě ne, trať už je takhle dost obsáhlá a hra by s tím akorát měla problémy (hlavně případné scénáře).

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 14. kvě 2019 14:00:41

Plně souhlasím. ;)

It_s_Real
Příspěvky: 158
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od It_s_Real » úte 14. kvě 2019 20:48:44

Míla píše:
úte 14. kvě 2019 14:00:41
Plně souhlasím. ;)
Now is the time to think about Kladské pomezí 2 :geek: 8-)
Prague - Кolin - Pardubice is a very good idea 8-)

Subterra
Příspěvky: 203
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » úte 14. kvě 2019 21:40:08

It_s_Real píše:
úte 14. kvě 2019 20:48:44
Míla píše:
úte 14. kvě 2019 14:00:41
Plně souhlasím. ;)
Now is the time to think about Kladské pomezí 2 :geek: 8-)
Prague - Кolin - Pardubice is a very good idea 8-)
its already in progress by someone :D

fildaaa
Příspěvky: 32
Registrován: sob 29. zář 2018 9:03:16

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od fildaaa » pát 24. kvě 2019 14:48:41

Ahoj, kontroluji tvou trať a chci se zeptat kde najdu např. tyto objekty

D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol1.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 59.4127 43.965
D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol1.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 86.8719 11.3541
D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol1.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 81.6091 8.88725
D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol2_warsteiner.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 75.9078 7.16707
D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol2_warsteiner.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 73.4374 12.5475
D:\Program Files (x86)\steamapps\common\RailWorks\Assets\SAD\GermanLocal\addon1\parasol2_warsteiner.bin (Scenery Item) on tile +000000+000000.bin 69.9702 18.7471

Chybí mi Germalocal a Trat Altenburg Wiladau staženou mám.
Predem dekuji za odpoved

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 24. kvě 2019 19:40:17

Díval jsem se a je to v této trati. Nevím, co jiného mohu k tomu říct.

https://www.railsimulator.net/wsif/inde ... au-v-3-11/

Je to tam, kde píšeš. Zkus ji nainstalovat znovu.
Míla

Subterra
Příspěvky: 203
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pát 24. kvě 2019 21:48:44

Míla píše:
pát 24. kvě 2019 19:40:17
Díval jsem se a je to v této trati. Nevím, co jiného mohu k tomu říct.

https://www.railsimulator.net/wsif/inde ... au-v-3-11/

Je to tam, kde píšeš. Zkus ji nainstalovat znovu.
Míla
Jenže složka GermanLocal u tratě Altenburg - Wildau neobsahuje tyto výše zmíněné soubory.

Subterra
Příspěvky: 203
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pát 24. kvě 2019 22:08:13

trochu jsem pogooglil a soubory jsem našel v assetech u tratě Im Koblitzer Bergland v3 reloaded, což je placená trať od Aerosoftu. Altenburg - Wildau je její free verze, ovšem neobsahuje výše zmíněné soubory.

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 24. kvě 2019 22:17:28

Tak to je zajímavé, já jsem ji stáhl a soubor German lokal zmíněné objekty obsahuje. Zítra na to mrknu a když tak ti je pošlu. Jinou trať než uvádím jsem nekupoval.

Subterra
Příspěvky: 203
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 25. kvě 2019 0:38:24

Teď (25.5.2019 0:37) staženo a ty soubory, co on píše, ve složce GermanLocal/Addon1 nejsou
Bez názvu.jpg

fildaaa
Příspěvky: 32
Registrován: sob 29. zář 2018 9:03:16

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od fildaaa » sob 25. kvě 2019 8:08:04

Míla píše:
pát 24. kvě 2019 22:17:28
Tak to je zajímavé, já jsem ji stáhl a soubor German lokal zmíněné objekty obsahuje. Zítra na to mrknu a když tak ti je pošlu. Jinou trať než uvádím jsem nekupoval.
Tak to bych byl rad, dekuji😀

Odpovědět