všiml jsem si na FB stránce, že se na trati začalo pracovat na klopených obloucích, to je super!!! Pak jsem si ještě všiml, že se tam píše něco o Svitavách, až tam je trať postavená, nebo je konec v České Třebové? Děkuji a těším se na vydání!

Mám verzi tratě ze 14.9. a např oblouk před Brandýsem od Bezpráví a samotné průjezdné koleje v Brandýse klopené nejsou a přitom průjezd Brandýsem naklopit jde a po vizuelní stránce jsem žádné skoky ani na jednom konci nenašel. Pokud na tom stále pracuješ, tak tohle ignorujadamec475101 píše: ↑pon 16. zář 2019 18:03:01 Právě ty úseky, kde není použitý šnek, jsou ty nenaklopené. Sice jsem se pokoušel to přestavět, ale nešlo mi to. Tam, kde to klopené je, je přechod hladký. Sám jsem trať víc jak týden metr po metru projížděl a pečlivě kontroloval, aby tam tyhle zlomy nebyly. Taky jsem upravil přejezdy, mostky, náspy, atd, aby se koleje po naklopení netopily v zemi a asfaltu. A u těch přejezdů jsem upravoval jenom silnici, na ZZ jsem nesahal a při testování se všechny přejezdy v pořádku zavíraly.
Obávám se, že přepsáním dat v databázi šneka nevyrobíšMichal píše: ↑pon 16. zář 2019 18:23:40 To zní opravdu báječně. Nedá mi to se nezeptat. Nešly by ty zbývající úseky "zašnekovatět" dodatečně, aby je bylo možné naklopit bez jejich fyzického přeskládání? Myslím třeba nějakým zásahem přímo do databáze. Možná je to úplná blbost, pokládka kolejí jde zcela mimo mne.Ale pokud by byl potřeba nějaký výzkum v této oblasti, tak můžu přiložit ruku k dílu. V souborech se vrtám rád.
![]()