Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Plenca
Příspěvky: 4
Registrován: ned 23. pro 2018 10:51:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Plenca » úte 01. říj 2019 16:12:36

Ahoj,
já nevyčíslitelně děkuji za pomoc. Konečně mám trať takřka úplně kompletní. Chybí mi už jen to stavědlo od Romana. O tom jeho nedávno vydaném balíku objektů vím a mám ho stažený. Bohužel v něm žádná stavědla nejsou. Sám psal, že v tom balíku nemusí být vše. Možná je z doby, kdy se mu rozbil ten disk. Kdybych tedy mohl poprosit ještě o to stavědlo ... Stačí jen tu složku s ním. Strukturu railworks objektů už znám takřka dokonale, budu vědět kam patří. :D
Omlouvám se za tu nepřesnost. Chtěl jsem poděkovat i lidem, co natáhli dráty, postarali se o ty sklony a dodali nějaké podstatné objekty. Hlavní díky samozřejmě autorovi tratě o tom žádná. Nyní když to zpětně čtu, tak vidím, že to nevyznělo nejlépe. :? Uvědomuji si ty stovky hodin práce, navíc v tak mizerném programu a klaním se před lidmi co tu řeholi podstoupili. Znám ty boje při tvorbě aktivit a to se opravdu jedná jen o to co kam jede. :D Též si vážím toho, že česká komunita vše vydává zadarmo. To se ne všude vidí.
Ještě jednou děkuji za pomoc, nesmírně si toho vážím.
Plenca

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 01. říj 2019 17:49:11

Ahoj, rád jsem pomohl, pošli mail, pošlu stavědlo.
Míla

Šnek
Příspěvky: 76
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Šnek » úte 01. říj 2019 21:23:29

No mě chybí také stavědlo v Letohradu. Jestli je to ono taky bych potřeboval. ;)

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 02. říj 2019 9:55:35

Ano, v Letohradu je: Stavedla\VO_stavedlo.bin od Romana.
Ale toto stavědlo je i jedno ze dvou v Týništi nad Orlicí. Zde ti nechybí?
Napiš mě, pošlu.
Míla

Šnek
Příspěvky: 76
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Šnek » stř 02. říj 2019 17:00:16

Jo taky chybí.

Tezemis
Příspěvky: 71
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » čtv 03. říj 2019 14:41:36

Ahoj Milo! Moc díky za aktualizaci, je to fakt super. Od koleji až po krajinu se mi trať opravdu moc líbí a poslední aktualizací mi přijde, že ten cit hlavně pro vegetaci máš čím dál tím lepší a trať vypadá opravdu skvěle a reálně. :)
Asi jako s další aktualizací, kterou vydáš, tak otázka zůstává stejná, ale nedivím se, protože když je něco fakt super, lidé chtějí víc a víc. Bude se do budoucna třeba příští rok ještě trať rozšiřovat o koridor? Ať už směrem na Brno nebo obráceně směrem na Prahu. Díky :)

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 04. říj 2019 9:04:23

Ahoj,
nedokážu odpovědět, něco se mi sice honí hlavou, v jaké podobě, kdy, kam, přesně nevím.

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » sob 05. říj 2019 13:34:45

Zdravím Vás pane Mílo:-) Děkuji neskutečně, jako stovky dalších za novou aktualizaci, je to úžasné!! Když jsem projížděl Třebovou, tak můj 4-letý syn ukázal na dům, ve kterém bydlí moji rodiče a začal volat: "tady bydlí děda!!":-) Lepší důkaz opravdovosti Vaší trati už nemůžete chtít:-))) Je to nádhera! Jen malý dotaz...je mi jasné, že dělám něco špatně JÁ, buď na to přijdu, nebo prosím poraďte...chybí mi kousek kolejí za Českou Třebovou, dál jsem zatím neprojížděl.....možná to mohou být ty klopené oblouky, netuším. Chtěl jsem přidat foto, ale ať zmenšuju, jak zmenšuju, nechce mi to dovolit přidat, příliš velký soubor. Pokud někdo poradíte, budu moc rád. Podotýkám, že mám staženo snad všechno, co jde, jezdím na tomto simulátoru už od jeho začátků. Děkuji za odpověď a ještě jednou děkuji za práci vás všech.

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » sob 05. říj 2019 20:48:30

Povedlo se vložit snímek chybějící koleje za Třebovským nádražím. Omlouvám se, pokud jsem něco ve spěchu v readme přehlédl, děkuji za případnou odpověď.
Přílohy
FormatFactoryScreenshot_A_Kladske pomezi_49.90144-16.43824_12-16-35.jpg

bobishood2
Příspěvky: 8
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od bobishood2 » ned 06. říj 2019 16:44:34

Dobrý den,

mohl bych Vás poprosit, jestli by někdo mohl opět sem dát aktualizovaný quickdrive, abych si mohl celou trat projet?

Toto je jediná věc, která mě sere na RS místo MSTS. V MSTS šlo jezdit libovolně po celé trati, házet si vyhybky, bylo tam snad tisíc míst kde člověk mohl startovat.

Když jdu do editoru, jsem v háji, je to šíleně složité..

Mockrát děkuji,pokud to sem někdo zase hodí, abych to měl aktuální. Člověk by se chtěl projet až do Svitav, ale nejde to ..

Danny202
Příspěvky: 12
Registrován: úte 17. lis 2015 21:30:07
Bydliště: Krnov, ČR

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Danny202 » ned 06. říj 2019 18:51:16

Ahoj, mám takový menší problém se scénáři a to, že po načtení scénáře vidím jen černou obrazovku a kurzor myši. Nic víc nejde dělat, jen shodit hru. Neví někdo čím by to mohlo být? Se starší verzí mapy mi to nedělalo.

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 07. říj 2019 9:05:16

krovakos píše:
sob 05. říj 2019 20:48:30
Povedlo se vložit snímek chybějící koleje za Třebovským nádražím. Omlouvám se, pokud jsem něco ve spěchu v readme přehlédl, děkuji za případnou odpověď.
Chybějící kolej je stejný typ jako vedle. Mil_kolej_beton_02. Skus trať přeinstalovat, jinak nevím, proč to je.

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 07. říj 2019 9:12:44

bobishood2 píše:
ned 06. říj 2019 16:44:34
Dobrý den,

mohl bych Vás poprosit, jestli by někdo mohl opět sem dát aktualizovaný quickdrive, abych si mohl celou trat projet?

Toto je jediná věc, která mě sere na RS místo MSTS. V MSTS šlo jezdit libovolně po celé trati, házet si vyhybky, bylo tam snad tisíc míst kde člověk mohl startovat.

Když jdu do editoru, jsem v háji, je to šíleně složité..

Mockrát děkuji,pokud to sem někdo zase hodí, abych to měl aktuální. Člověk by se chtěl projet až do Svitav, ale nejde to ..
QD scénář tvoří Martin, tvůrce scénářů, které vyšly s vydáním aktualizace.
Ale není problém jezdit i bez tohoto scénáře. Otevři editor, potom klikni vlevo nahoře na ikonu lokomotivy, dostaneš se do módu Drive a zde si najeď na seznam stanic.Ve které stanici chceš být, tam si poskládej vlakovou soupravu, posaď do Lv strojvedoucího ,( najdeš ho vlevo nahoře) vpravo dole klikni na trojúhelník drive a můžeš jet kamkoliv po celé trati. Pod 9 najdeš mapu tratě, postavíš vlakovou cestu a máš na volno.

bobishood2
Příspěvky: 8
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od bobishood2 » pon 07. říj 2019 19:00:41

Díky za tip, ale dostal jsem se maximálně do bodu, kdy tam mám lokomotivu, soupravu ale je to jako SERVICE - nelze nikam jet, ovládat, ani když dám num 9 do lokomotivy vlést


co dělám špatně? Hele já vím, že je to semnou jak s blbcem, ale 15 let jsem jel na MSTS

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » pon 07. říj 2019 20:43:12

Míla píše:
pon 07. říj 2019 9:05:16
krovakos píše:
sob 05. říj 2019 20:48:30
Povedlo se vložit snímek chybějící koleje za Třebovským nádražím. Omlouvám se, pokud jsem něco ve spěchu v readme přehlédl, děkuji za případnou odpověď.
Chybějící kolej je stejný typ jako vedle. Mil_kolej_beton_02. Skus trať přeinstalovat, jinak nevím, proč to je.
Záhada, ale pochopitelně to bude někde mezi klávesnicí a monitorem ;) Mil_kolej_beton_02 nemám nikde v celém Assetu ani Content. To bude asi ten problém :D Jen je mi záhadou, proč mi ty ostatní koleje jednou a proč v předchozí aktualizaci tento problém nebyl. Prohledám minulou aktualizaci a další věci, jestli to někde nenajdu. Děkuji za zjištění chybějícího objektu, to už si pohledám. Trať je jinak opravdu NÁDHERNĚ zpracovaná! PBO už je teď nainstalována opravdu jen kvůli objektům. Jezdit po ní je teď už zbytečné. Jste skvělí, že makáte a investujete svůj čas do věcí, které nezištně dělají radost jiným. Díky za to a hodně sil do další práce.

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » pon 07. říj 2019 22:10:04

krovakos píše:
pon 07. říj 2019 20:43:12
Míla píše:
pon 07. říj 2019 9:05:16
krovakos píše:
sob 05. říj 2019 20:48:30
Povedlo se vložit snímek chybějící koleje za Třebovským nádražím. Omlouvám se, pokud jsem něco ve spěchu v readme přehlédl, děkuji za případnou odpověď.
Chybějící kolej je stejný typ jako vedle. Mil_kolej_beton_02. Skus trať přeinstalovat, jinak nevím, proč to je.
Záhada, ale pochopitelně to bude někde mezi klávesnicí a monitorem ;) Mil_kolej_beton_02 nemám nikde v celém Assetu ani Content. To bude asi ten problém :D Jen je mi záhadou, proč mi ty ostatní koleje jednou a proč v předchozí aktualizaci tento problém nebyl. Prohledám minulou aktualizaci a další věci, jestli to někde nenajdu. Děkuji za zjištění chybějícího objektu, to už si pohledám. Trať je jinak opravdu NÁDHERNĚ zpracovaná! PBO už je teď nainstalována opravdu jen kvůli objektům. Jezdit po ní je teď už zbytečné. Jste skvělí, že makáte a investujete svůj čas do věcí, které nezištně dělají radost jiným. Díky za to a hodně sil do další práce.
Tak jsem našel kolejivo ve složce \Assets\CS_addon\Milva\RailNetwork\Track\Beton\......ovšem název není Mil_kolej atd. ale SZDC_kolej_beton_02. Je možné, že někde v historii aktualizací mi něco uniklo. Díky za případnou odpověď. Jirka

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » pon 07. říj 2019 22:13:12

bobishood2 píše:
pon 07. říj 2019 19:00:41
Díky za tip, ale dostal jsem se maximálně do bodu, kdy tam mám lokomotivu, soupravu ale je to jako SERVICE - nelze nikam jet, ovládat, ani když dám num 9 do lokomotivy vlést


co dělám špatně? Hele já vím, že je to semnou jak s blbcem, ale 15 let jsem jel na MSTS
V editor musíš dať toho pajdulaka nad mašinu. Tá okrúhla ikona rušňovodiča. Potom to bude ovládateľné.

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » úte 08. říj 2019 8:14:32

krovakos píše:
pon 07. říj 2019 22:10:04
krovakos píše:
pon 07. říj 2019 20:43:12
Míla píše:
pon 07. říj 2019 9:05:16


Chybějící kolej je stejný typ jako vedle. Mil_kolej_beton_02. Skus trať přeinstalovat, jinak nevím, proč to je.
Záhada, ale pochopitelně to bude někde mezi klávesnicí a monitorem ;) Mil_kolej_beton_02 nemám nikde v celém Assetu ani Content. To bude asi ten problém :D Jen je mi záhadou, proč mi ty ostatní koleje jednou a proč v předchozí aktualizaci tento problém nebyl. Prohledám minulou aktualizaci a další věci, jestli to někde nenajdu. Děkuji za zjištění chybějícího objektu, to už si pohledám. Trať je jinak opravdu NÁDHERNĚ zpracovaná! PBO už je teď nainstalována opravdu jen kvůli objektům. Jezdit po ní je teď už zbytečné. Jste skvělí, že makáte a investujete svůj čas do věcí, které nezištně dělají radost jiným. Díky za to a hodně sil do další práce.
Tak jsem našel kolejivo ve složce \Assets\CS_addon\Milva\RailNetwork\Track\Beton\......ovšem název není Mil_kolej atd. ale SZDC_kolej_beton_02. Je možné, že někde v historii aktualizací mi něco uniklo. Díky za případnou odpověď. Jirka
Po delší době (kluci usnuli vyjímečně brzo :)) Jsem si udělal projížďku a chybí mi ještě část budovy v Týništi a v Polici nad Metují. Jinak je všecko paráda:-)) A už dám pokoj, je mi jasné, že je to můj problém:-) Děkuji, Jirka

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 08. říj 2019 18:25:05

krovakos píše:
pon 07. říj 2019 22:10:04
krovakos píše:
pon 07. říj 2019 20:43:12
Míla píše:
pon 07. říj 2019 9:05:16


Chybějící kolej je stejný typ jako vedle. Mil_kolej_beton_02. Skus trať přeinstalovat, jinak nevím, proč to je.
Záhada, ale pochopitelně to bude někde mezi klávesnicí a monitorem ;) Mil_kolej_beton_02 nemám nikde v celém Assetu ani Content. To bude asi ten problém :D Jen je mi záhadou, proč mi ty ostatní koleje jednou a proč v předchozí aktualizaci tento problém nebyl. Prohledám minulou aktualizaci a další věci, jestli to někde nenajdu. Děkuji za zjištění chybějícího objektu, to už si pohledám. Trať je jinak opravdu NÁDHERNĚ zpracovaná! PBO už je teď nainstalována opravdu jen kvůli objektům. Jezdit po ní je teď už zbytečné. Jste skvělí, že makáte a investujete svůj čas do věcí, které nezištně dělají radost jiným. Díky za to a hodně sil do další práce.
Tak jsem našel kolejivo ve složce \Assets\CS_addon\Milva\RailNetwork\Track\Beton\......ovšem název není Mil_kolej atd. ale SZDC_kolej_beton_02. Je možné, že někde v historii aktualizací mi něco uniklo. Díky za případnou odpověď. Jirka
Záhada to není. Při stavbě kolejiště mám v editoru pod zkratkou Mil_ všechny moje koleje, ale v globále jsou to SZDC, protože původně pocházejí od Romana. Takto je to téměř u všech tvůrců.
A chybějící budova, pokud je to tato na screenu je od Mikitrainz,( je to v Čti mě!!) zde:https://mikitrainz-cz-sk.webnode.cz/download/ ,druhá je od Josef72.
budova v Polici n.M..jpg

bobishood2
Příspěvky: 8
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od bobishood2 » stř 09. říj 2019 17:30:37

Díky moc všem za rady :) ted můžu jezdit jak chci :lol: :lol: ;)

Odpovědět