Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Rájecký šotouš
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 31. říj 2019 15:33:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Rájecký šotouš » čtv 31. říj 2019 16:04:17

Dobrý den, chtěl bych se ohledně stanice Ústí nad Orlicí. Chybí mi tam objekty :( . Nevím jak to popsat, tak vám radši posílám odkaz s obrázkem : https://ctrlv.cz/wNs5 Pokud víte jak to vyřešit budu moc rád.

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 01. lis 2019 13:46:21

Rájecký šotouš píše:
čtv 31. říj 2019 16:04:17
Dobrý den, chtěl bych se ohledně stanice Ústí nad Orlicí. Chybí mi tam objekty :( . Nevím jak to popsat, tak vám radši posílám odkaz s obrázkem : https://ctrlv.cz/wNs5 Pokud víte jak to vyřešit budu moc rád.
Chybí ti objekt MA_HirshgartenSignalDepot z placeného addonu Mnichov Ausburg. Nevím, odkud jsi stáhl trať, ale s tratí je přiložen i Čti mě, kde je doslova napsáno:Mnichov Ausburg: ( v editoru asset MA, důležitý !!! pro trať A_Kladské pomezí - mnoho objektů kolem tratě)
http://store.steampowered.com/app/20828 ... ute_AddOn/. Pokud jsi to stáhl z tohoto vlákna, zřejmě neumíš číst.
A upozorňuji i ve vlákně u aktualizaci č.8, že je potřebné tuto placenou trať mít kvůli objektům. které používám.

Rájecký šotouš
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 31. říj 2019 15:33:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Rájecký šotouš » sob 02. lis 2019 18:14:02

Děkuju za radu. Mapu určitě stáhnu.

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 02. lis 2019 21:25:20

Mapu nastáhneš, tu musíš koupit. A pokud ti ji někdo pošle, objekty se ti neukáží. Je to jistené.

Šnek
Příspěvky: 77
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Šnek » ned 03. lis 2019 8:44:11

Já pořád nemůžu najít objekt stavědlo v Letohradu.

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 03. lis 2019 11:59:54

Nedávno jsem ti psal, napiš mě mail do soukromé zprávy a pošlu ti stavědlo.

Honnzok
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » sob 09. lis 2019 19:00:37

Zdravím,

chtěl bych poprosit o kontrolu koleje u 1. nástupiště v žst. Česká Třebová. Vyhazuje mi to tam "bezdůvodně" train colision...

Děkuji moc.

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 10. lis 2019 14:47:09

Nic jsem nenašel, udělej prosím screen, kde se to přesně děje.

Honnzok
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » pon 11. lis 2019 22:56:10

Míla píše:
ned 10. lis 2019 14:47:09
Nic jsem nenašel, udělej prosím screen, kde se to přesně děje.
Zkus si prosím, postavit ve "free" nějakou třeba 8 vozovou soupravu s mašinou u návěstidla směr Ústí (na té kolejí) a zkus se dostat do kabiny jako by si se chtěl normálně projet.... Mě to po ťuknutí na 151 vyhazuje vlak do vzduchu... Když jsem dal lokotku do šturcu tak mi ji to vyhodilo při najíždění někde v místě ohybu peronu..... Ta sama souprava od druhého nastupiště jela....


Obrázek je těžko pořiditelný souprava se rozletí do vzduchu a všechno hrozně rychle zmizí z místa činu.... Navíc člověk v ten moment neovládá kameru. Takže si nemůže dát pohled, který by něco dokumentoval...

Tipoval bych to nejspíše na nějakou nepropojenou kolej.... Mělo by to být nejspíš v souvislosti se začátkem toho oblouku, který má první peron ve směru na Ústí....

Subterra
Příspěvky: 249
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » úte 12. lis 2019 0:15:04

jestli si dobře pamatuju, tak můj scénář Přerovský zubr začíná v ČT u prvního nástupiště a žádný problém tam není a jestli se to týká jen free roam, tak to není chyba tratě jako takové. Teď už to zkoušet nebudu, ale zítra, resp. dneska večer už, to můžu zkusit.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 364
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » úte 12. lis 2019 8:34:45

Honnzok píše:
pon 11. lis 2019 22:56:10
...Mě to po ťuknutí na 151 vyhazuje vlak do vzduchu... Když jsem dal lokotku do šturcu tak mi ji to vyhodilo při najíždění někde v místě ohybu peronu.....
Mám v podezření i vozy té soupravy (byť z jiného nástupiště to bylo OK).
Klepnuití na mašinu a rozletění soupravy, to je zpravidla chyba v mašině nebo ve vagonech (kolizní box, spřáhla, chybně definované podvozky). 151 je ale OK, takže podezření je na vozech.

Maximálně se můžeš podívat, zda se při přepnutí do weld režimu nevyskytne šedá kostka - to by nasvědčovalo na rozpojenou kolej (v režimu kolejí by v koleji byl červený čtyřúhelník v místě rozpojení. Pokud je tam trojúhelník, je to OK.)

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 12. lis 2019 10:43:22

Rozpojená kolej v žádném případě není, to jsem kontroloval.

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 15. lis 2019 8:56:05

Coming up

Tarik P.
Příspěvky: 14
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tarik P. » pát 15. lis 2019 10:18:13

New update coming up?

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 16. lis 2019 10:21:48

the Future is coming

Tezemis
Příspěvky: 80
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » sob 16. lis 2019 20:17:27

:?: :?: :shock: :shock:

FrosterDune
Příspěvky: 7
Registrován: stř 11. črc 2018 21:41:01

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od FrosterDune » sob 16. lis 2019 23:38:35

Tak jsem si aktualizoval tuhle úžasnou trať, přeinstaloval Addony a nainstaloval nějaké co mi chyběli, ale po té aktualizaci se začlo dít něco, co se mi neděje u žádné jiné tratě (takže problém grafický karty to není, ani reinstalace driveru nepomohlo) ono se to neděje po celé mapě, ale pouze v nějakých částech mapy a v určitých uhlech (třeba když se otočím v kabině nebo z vnějšího pohledu na určitou stranu) tak mám takové glitche přes celou obrazovku, po větším pátráním jsem zjistil, že než to vlastně začne, tak stíny začnou lehce blikat, po otočení třeba o 120°začne tento glitch na celé obrazovce, nevíte co s tím? co mám vypnout v nastavení? už jsem zkoušel přeinstalaci tratě, přeinstalace driveru, občas si pohrát s grafickým nastavením, a už fakt nevím, ani nevím jestli mi něco chybí jestli to je tím, prosím o radu a případně jestli se to taky někomu děje (zkoušel jsem i vypnout ReShade, ale bez efektů) tak tady posílám screeny.
https://prnt.sc/pxy490
https://prnt.sc/pxy83e
https://prnt.sc/pxy7yy

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 17. lis 2019 9:53:39

The Future is coming on Monday, 18.11.2019

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » ned 17. lis 2019 12:00:47

FrosterDune píše:
sob 16. lis 2019 23:38:35
Tak jsem si aktualizoval tuhle úžasnou trať, přeinstaloval Addony a nainstaloval nějaké co mi chyběli, ale po té aktualizaci se začlo dít něco, co se mi neděje u žádné jiné tratě (takže problém grafický karty to není, ani reinstalace driveru nepomohlo) ono se to neděje po celé mapě, ale pouze v nějakých částech mapy a v určitých uhlech (třeba když se otočím v kabině nebo z vnějšího pohledu na určitou stranu) tak mám takové glitche přes celou obrazovku, po větším pátráním jsem zjistil, že než to vlastně začne, tak stíny začnou lehce blikat, po otočení třeba o 120°začne tento glitch na celé obrazovce, nevíte co s tím? co mám vypnout v nastavení? už jsem zkoušel přeinstalaci tratě, přeinstalace driveru, občas si pohrát s grafickým nastavením, a už fakt nevím, ani nevím jestli mi něco chybí jestli to je tím, prosím o radu a případně jestli se to taky někomu děje (zkoušel jsem i vypnout ReShade, ale bez efektů) tak tady posílám screeny.
https://prnt.sc/pxy490
https://prnt.sc/pxy83e
https://prnt.sc/pxy7yy
Trať vyžaduje i placené addony. Máš je legálně zakoupené nebo jsi je stáhnul někde pokoutně? Takto se projevují nelegální objekty...

FrosterDune
Příspěvky: 7
Registrován: stř 11. črc 2018 21:41:01

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od FrosterDune » ned 17. lis 2019 20:06:25

Michal píše:
ned 17. lis 2019 12:00:47
FrosterDune píše:
sob 16. lis 2019 23:38:35
Tak jsem si aktualizoval tuhle úžasnou trať, přeinstaloval Addony a nainstaloval nějaké co mi chyběli, ale po té aktualizaci se začlo dít něco, co se mi neděje u žádné jiné tratě (takže problém grafický karty to není, ani reinstalace driveru nepomohlo) ono se to neděje po celé mapě, ale pouze v nějakých částech mapy a v určitých uhlech (třeba když se otočím v kabině nebo z vnějšího pohledu na určitou stranu) tak mám takové glitche přes celou obrazovku, po větším pátráním jsem zjistil, že než to vlastně začne, tak stíny začnou lehce blikat, po otočení třeba o 120°začne tento glitch na celé obrazovce, nevíte co s tím? co mám vypnout v nastavení? už jsem zkoušel přeinstalaci tratě, přeinstalace driveru, občas si pohrát s grafickým nastavením, a už fakt nevím, ani nevím jestli mi něco chybí jestli to je tím, prosím o radu a případně jestli se to taky někomu děje (zkoušel jsem i vypnout ReShade, ale bez efektů) tak tady posílám screeny.
https://prnt.sc/pxy490
https://prnt.sc/pxy83e
https://prnt.sc/pxy7yy
Trať vyžaduje i placené addony. Máš je legálně zakoupené nebo jsi je stáhnul někde pokoutně? Takto se projevují nelegální objekty...
Tak z těch placených mám legálně Mnichov - Ausburg, ale Mnichov Garmich už ne, to jsou asi jen hodně průmyslových budov, takže odinstalací tohoto addonu ten problém vyřeší?

Moment, ted jsem se koukal, a mám ji v knihovně na steamu, takže je koupená, jenže čím to pak jsou tímhle glitche když mám všechny placené addony koupené

EDIT MOD: Sloučeno s dalším příspěvkem.

Odpovědět