Murkenburg

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
motorak28
Příspěvky: 54
Registrován: stř 02. bře 2016 11:14:00

Murkenburg

Příspěvek od motorak28 » stř 08. led 2020 21:51:06

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo ví, co mi chybí, když ta trať vypadá takhle:
20200108214522_1.jpg

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburk

Příspěvek od Michal » čtv 09. led 2020 9:30:52

Zjevně ti chybí textury terénu.

motorak28
Příspěvky: 54
Registrován: stř 02. bře 2016 11:14:00

Re: Murkenburk

Příspěvek od motorak28 » ned 12. led 2020 19:08:52

To jo, ale jestli nevíte, kde je sehnat?

anry
Příspěvky: 385
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Murkenburk

Příspěvek od anry » ned 12. led 2020 22:07:42

Asi jsou použity z jiného, třeba placeného addonu. Ale u každé takové tratě je vždy nejaký soubor readme, ve kterém je vypsáno co je pořeba vlastnit k tomu aby to fungovalo jak má. Ale to je tu pořád dokola.

Dano
Příspěvky: 2
Registrován: ned 12. led 2020 14:32:33

Re: Murkenburk

Příspěvek od Dano » pon 13. led 2020 14:22:45

Podobný problém som mal aj ja, a to na trati Česká Třebová - Prerov. Textury terenu su asi v každej trati ktorú si stiahneš. Môžeš skúsiť textury z inej trate kde ti to ide v poriadku vložiť do trate kde Ti chýbajú. Ak sa mýlim opravte ma. :|

CRR144
Příspěvky: 366
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburk

Příspěvek od CRR144 » pon 13. led 2020 14:50:07

Evidentne to tak nie je, inak by ju mal. Tu je zrejme zdielaná s inej trate. Takže by to chcelo hlavne vidieť výpis čo ti chýba.

p.s: keď to má linknuté s inej trate, tak môžeš textúry kopírovať ako len chceš. Vždy je dôležitý zápis. A ten by mal ísť pozrieť v niektorom bin súbore, ale to už ja takéto veci neovládam dobre. Našťastie sa mi darí tomuto simulátoru celkom dobre odolávať.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburk

Příspěvek od Michal » pon 13. led 2020 15:19:12

Na jakoukoliv jinou radu je málo informací. Zkusil jsem teď vygooglit "Murkenburk" pro TS, jak je zde uvedeno, ale nic jsem nenalezl. Takže bůh ví, jak se to vůbec jmenuje.

CRR144
Příspěvky: 366
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburk

Příspěvek od CRR144 » pon 13. led 2020 15:20:37

Ja som to našiel, ale nie je tam napísané nič o platenom addone.

http://www.trainsimmods.com/murkenburg- ... oute-v1-0/

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburk

Příspěvek od Michal » pon 13. led 2020 15:25:45

Dík. Tak já alespoň opravím název vlákna.

Dano
Příspěvky: 2
Registrován: ned 12. led 2020 14:32:33

Re: Murkenburg

Příspěvek od Dano » pon 13. led 2020 16:01:55

Stiahol som si trať z linku ktorý uvádzal CRR144 a ide mi to bez problémov.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Murkenburg

Příspěvek od Michal » pon 13. led 2020 17:54:50

Stáhnul jsem si ten balík taky a v něm jsou zabalené i nějaké rwp z placených addonů DTG. Takže kdo je nebude mít zakoupené legálně, tomu nejspíš budou objekty chybět...

anry
Příspěvky: 385
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Murkenburg

Příspěvek od anry » úte 21. led 2020 18:41:43

Tak jsem si to sosnul, ale chybí tam toho dost. Třeba tram_privod2.xml, pak vozy atd. Polotovar.

Odpovědět