Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
jesinak77
Příspěvky: 4
Registrován: úte 30. čer 2020 10:14:31

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jesinak77 » čtv 02. črc 2020 12:30:15

AdamD píše:
stř 01. črc 2020 10:50:08
jesinak77 píše:
úte 30. čer 2020 10:21:57
Dobrý den v Pardubicích mi nejdou vidět nástupiště prosím poraďte
Zkus si stáhnout Vlárskou dráhu (https://www.sasuletrainz.cz/download/tr ... ator/trate). Je nutná registrace.
Vlárskou dráhu mám, ale děkuji za pokus o pomoc :)

jesinak77
Příspěvky: 4
Registrován: úte 30. čer 2020 10:14:31

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jesinak77 » čtv 02. črc 2020 12:36:43

Míla píše:
čtv 02. črc 2020 10:19:06
Nástupiště v Pardubicích jsou z addonu Doktorgep, tytéž jsou i ve Staré Pace a částečně v Hradci Králové. Máš tento addon? Pokud ano, zkus přeinstalovat trať, víc nevím.
zeptám se kde se dá sehnat addon Doktorgep nikde na internetu ani na steamu jsem to nenašel prosím o link

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 02. črc 2020 12:50:19

Člověk by se pořád rozčilovat. Link na addon je v Čti mě!!!

jesinak77
Příspěvky: 4
Registrován: úte 30. čer 2020 10:14:31

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jesinak77 » čtv 02. črc 2020 13:09:17

Míla píše:
čtv 02. črc 2020 12:50:19
Člověk by se pořád rozčilovat. Link na addon je v Čti mě!!!
omlouvám se našel jsem to a funguje děkuji za radu

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 02. črc 2020 14:41:11

AdamD píše:
čtv 02. črc 2020 11:42:52
Mílo, mám jednu otázku. Jakým směrem tato trať dále poroste? Napadá mě Praha, Liberec nebo Brno. Díky za odpověď
Nikam se ubírat nebude. :(

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 02. črc 2020 14:42:22

jesinak77 píše:
čtv 02. črc 2020 13:09:17
Míla píše:
čtv 02. črc 2020 12:50:19
Člověk by se pořád rozčilovat. Link na addon je v Čti mě!!!
omlouvám se našel jsem to a funguje děkuji za radu
V pořádku, hlavně, že je to už OK.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Michal » čtv 02. črc 2020 15:35:01

Míla píše:
čtv 02. črc 2020 14:41:11
Nikam se ubírat nebude. :(
To už tady minimálně jednou či dvakrát bylo. A nakonec se trať stejně rozrostla. ;)

bobishood2
Příspěvky: 22
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od bobishood2 » pát 03. črc 2020 15:44:30

Dobrý den,

je možný quickdrive? na obě varianty?

díky moc

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » sob 04. črc 2020 10:23:29

Pro trať Kladské pomezí(klasik) byl vydán QD v aktualizaci 8, který vytvořil Vlasta, doposud je hratelný.Byl součástí tratě.

Subterra
Příspěvky: 282
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Subterra » sob 04. črc 2020 10:35:21

Míla píše:
sob 04. črc 2020 10:23:29
Pro trať Kladské pomezí(klasik) byl vydán QD v aktualizaci 8, který vytvořil Vlasta, doposud je hratelný.Byl součástí tratě.
Pro v8 jsem dělal QD já, komplet pro celou mapu. Vlasta sice dělal kdysi taky nějaký QD, ale jen pro pár úseků.

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » sob 04. črc 2020 12:13:55

Tak to se omlouvám, máš pravdu, ale jeho QD byl také v akt8( přibalen) a jsou číslovány od 01,02 atd.

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » sob 04. črc 2020 12:55:07

Linky na oba QD scénáře jsou zde:
http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/Q ... Pv8+v9.rar od Martina

http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/V ... i_2019.rar od Vlastika

Tyto scénáře jsou pro klasik

Lanixs
Příspěvky: 1
Registrován: ned 10. kvě 2020 10:22:59

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Lanixs » pon 06. črc 2020 14:19:51

Nevíte co je za příčinu, že nenačte koleje a trávu/sníh? děkuji (návěstidla, budovy načte) :?

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od AdamD » úte 21. črc 2020 19:04:30

Lanixs píše:
pon 06. črc 2020 14:19:51
Nevíte co je za příčinu, že nenačte koleje a trávu/sníh? děkuji (návěstidla, budovy načte) :?
Zkus si stáhnout CS TerTex (Tráva)
https://modely-msts.cz/objektyrw.html
A pokud se nemýlím, tak koleje jsou od Romana z Testovací tratě
https://uloz.to/file/eBWUW3RGZFqg/testovacitrat-v5-rar

jonasker
Příspěvky: 3
Registrován: pon 08. čer 2020 11:20:39

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jonasker » stř 22. črc 2020 20:03:36

Míla píše:
sob 04. črc 2020 12:55:07
Linky na oba QD scénáře jsou zde:
http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/Q ... Pv8+v9.rar od Martina

http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/V ... i_2019.rar od Vlastika

Tyto scénáře jsou pro klasik
Mohu se zeptat, je někde ke stažení QD pro KP Future v2? Předem děkuji za odpověď.

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 23. črc 2020 14:10:03

AdamD píše:
úte 21. črc 2020 19:04:30
Lanixs píše:
pon 06. črc 2020 14:19:51
Nevíte co je za příčinu, že nenačte koleje a trávu/sníh? děkuji (návěstidla, budovy načte) :?
Zkus si stáhnout CS TerTex (Tráva)
https://modely-msts.cz/objektyrw.html
A pokud se nemýlím, tak koleje jsou od Romana z Testovací tratě
https://uloz.to/file/eBWUW3RGZFqg/testovacitrat-v5-rar
Tak to se hluboce mýlíš, koleje jsou moje a od Sada. Pokud trať stáhl z fóra ze strany 1, tak u tratě je i komplet můj Addon Milva a zde jsou mimo jiné i koleje i pravidlo!!

Lukas_CZ
Příspěvky: 6
Registrován: pon 27. črc 2020 8:43:08

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Lukas_CZ » sob 01. srp 2020 16:25:39

Zdravím vespolek,
mám problém s otevřením dveří na některých nástupištích v Týništi a Chocni. Prohledal jsem vlákno a našel k tomuto problému pár příspěvků, řešení ale nikoliv. Můžete prosím někdo poradit? Snažil jsem se dát dohromady vše co mi k mapě chybělo, ale vše jsem nenašel.

\Assets\CS_addon\Jirka\RailNetwork\koleje\kolej05_drevo.bin (Track Item) on tile Tracks_old1.bin
\Assets\CS_addon\Jirka\RailNetwork\koleje\kolej05_drevo_Rez.bin (Track Item) on tile Tracks_old1.bin
\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Railnetwork\Speedsigns\CD_Predzvestnik01_06.bin (Track Item) on tile Tracks.bin
\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Railnetwork\Speedsigns\CD_Predzvestnik02_04.bin (Track Item) on tile Tracks.bin
\Assets\news\sweden\RailNetwork\Track\se_beton02.bin (Loft Item) on tile +000003+000002.bin
\Assets\RSItalia\Addon\RailVehicles\Diesel\G2000_PACK\Railion\Cab\G2000_Cabina.bin (Scenery Item) on tile -000001+000000.bin
\Assets\RWAustria\Austria\Environment\Terrain_Textures\Decals\Allotment.bin (Scenery Item) on tile +000005-000041.bin
\Assets\RWAustria\Austria\Environment\Terrain_Textures\Decals\CarPark_Slot.bin (Scenery Item) on tile +000014+000021.bin
\Assets\SAD\GermanLocal\scenery\SAD_Museumsschild.bin (Scenery Item) on tile +000003+000021.bin
\Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\ChodnikZamkova1m\chodnik1m.bin (Loft Item) on tile +000031-000042.bin
\Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\ChodnikZamkova2m\chodnik2m.bin (Loft Item) on tile +000024-000043.bin

Může něco z chybějícího obsahu mít vliv na to otevírání dveří?
Předem díky za pomoc

Míla
Příspěvky: 615
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » ned 02. srp 2020 8:35:00

Ahoj.
V žádném případě nemá nic, co ti chybí, vliv na otevření dveří. Aby se dveře otevřely, je třeba stát s vlakem občas i na správném místě. Zkus popojet u nástupiště více dopředu a mělo by to fungovat.

BRD
Příspěvky: 5
Registrován: pon 11. kvě 2020 21:01:33

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od BRD » ned 02. srp 2020 19:31:52

Ahoj Mílo,

mám menší prosbu pro okolí stanice Přelouč.

Našel jsem asi trochu podobnější budovu, aby to vypadalo trochu víc jak to Tesco, co je vedle kolejiště.

Pokud možno, bylo by hezké, kdyby jsi to mohl taky nahradit.

Jedná se o budovu Industrie Barneveld 2, pod kategorie Miscellaneous.

Ke stažení tady: https://www.christrains.com/en/frison_objects.html

Screenshot: https://imgur.com/DHQaZN8

Lukas_CZ
Příspěvky: 6
Registrován: pon 27. črc 2020 8:43:08

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Lukas_CZ » úte 04. srp 2020 8:49:09

Ahoj,
vždy se snažím zastavovat s vlakem na konci peronu.

https://ctrlv.cz/FvuU

Zkoušel jsem to po kouskách popotahovat dopředu a prostě nic.

Odpovědět