Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Italien83
Příspěvky: 11
Registrován: sob 24. lis 2018 4:27:37
Bydliště: Paříž (Francie)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Italien83 » pon 12. říj 2020 13:34:15

Míla píše:
ned 11. říj 2020 9:42:20

\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings
=> Web již nefunguje
Ahoj Míla,

Děkujeme za vaši odpověď.

Pokud mi můžete poslat chybějící soubory, bylo by to od vás milé.

\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 106\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 106a\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 108\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 110\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 111\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 114\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 115\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 116\
\Assets\RSItalia\Addon\Scenery\Buildings\ITA Edificio 117\

Děkuji předem ;)

TomasJ
Příspěvky: 1
Registrován: pon 12. říj 2020 14:43:16

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od TomasJ » pon 12. říj 2020 14:48:59

Ahojte,
Ked sa pohnem od Chocne smerom k Tynisti n.O. tak mi chyba nasyp a kolajnice mam prakticky vo vzduchu a prakticky na celej trati okrem hlavneho tahu Ceska Trebova- Pardubice my chybaju perony. neviete ktore addony mi chybaju?
Edit: Chybajú mi násypy po celej trati addony som si nainštaloval ale neviem ktorý z nich mi tam chýba

Míla
Příspěvky: 622
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 15. říj 2020 9:45:25

TomasJ píše:
pon 12. říj 2020 14:48:59
Ahojte,
Ked sa pohnem od Chocne smerom k Tynisti n.O. tak mi chyba nasyp a kolajnice mam prakticky vo vzduchu a prakticky na celej trati okrem hlavneho tahu Ceska Trebova- Pardubice my chybaju perony. neviete ktore addony mi chybaju?
Edit: Chybajú mi násypy po celej trati addony som si nainštaloval ale neviem ktorý z nich mi tam chýba
Ahoj, náspy jsou z tratě 341 Vlárský průsmyk od Saši, nástupiště také z tratě 341, jen několik málo nástupišť je od doktorgep a to ve Staré Pace a něco málo v HK hl.n. A link na tento addon je také v čti mě. Objekty od Saši lze stáhnout po přihlášení na jeho stránkách- viz Čti mě.

KimiR
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 15. říj 2020 12:43:57

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od KimiR » čtv 15. říj 2020 12:51:38

Ahoj,
Měl bych dotaz na Mílu.Nechystáš do trati Kladské pomezí postavit i trať HK-Hořice-Ostromeř-Jičín?, Popřípadě i trať Stará Paka-Ostromeř-Nový Bydžov-Chlumec nad Cidlinou?. Myslím si že tyto tratě do Kladského pomezí chybí. Děkuji za odpověď.Lukáš

Míla
Příspěvky: 622
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 15. říj 2020 17:19:06

Ahoj,
Ještě chybí Borohrádek- Moravany, Stará Paka- Liberec, Velký Osek směr Praha.....A chybět budou. Představuješ si to moc jednoduše, stavím přes tři roky, délka tratí je 800 km, co bys ještě chtěl, jsem jen člověk a ne právě nejmladší. Takže ne.

KimiR
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 15. říj 2020 12:43:57

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od KimiR » čtv 15. říj 2020 17:33:16

Jako trať máš pěknou, to neberu.Též mi není 15, to už je xx let co mi bylo.V lednu kristovky.Ale myslím že do Kladského pomezí by měli patřit tratě v Královéhradeckém kraji.Což na pár výjimek splňuje.Sám jsem vyrůstal ve Velkém Poříčí.Náhodou náš kraj je pěkný.Mno pokud máš zájem, mám nakresné přehledy žel svršku, celého Královéhradeckého a Pardubického kraje.Kdyžtak si napiš SZ.A ještě malej dotaz,na 026 jsou změněny nějaké stanice, včetně zvýšení rychlosti až na 100.Právě kvůli 854 které nám tam jezdí na Sp.Budou se předělávat či zůstane, takové jaký to je už?.Lukáš

Tezemis
Příspěvky: 93
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Tezemis » pát 16. říj 2020 21:26:08

Pokud vím, tak 026 je aktualizována (od verze trati kp_future)

Ano-nym
Příspěvky: 5
Registrován: sob 15. srp 2020 13:13:12

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Ano-nym » pát 16. říj 2020 23:43:21

KimiR píše:
čtv 15. říj 2020 17:33:16
Ale myslím že do Kladského pomezí by měli patřit tratě v Královéhradeckém kraji.
Když už něco takového píšeš, tak za a) postav je
b) mělY

It_s_Real
Příspěvky: 266
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od It_s_Real » sob 17. říj 2020 10:58:50

Míla píše:
pát 02. říj 2020 9:08:13
Nová hlášení do stanic
Michal opět vytvořil další hlášení za která mu děkuji a která stáhnete zde http://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/Hlaseni.rar
Balíček opět rozbalit a složku Hlaseni nakopírovat do RailWorks\Assets\CD_addon a poté nainstalovat v editoru do patřičných stanic.

This user's channel can hear a lot of messages, as well as which program is used to generate them.
https://www.youtube.com/channel/UCe5jAO ... WjQ/videos

:)

Odpovědět