Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

XiZy132 píše: pon 31. kvě 2021 3:26:40 Mno... krom toho, že jsem byl okraden a trať včera kupoval za plných 20 euro :roll: , tak to sice vyřešilo bugy podél trati, nicméně FPS problém stále přetrvává, ale stále je to jen problém s těmi scénáři přibalenými k trati, takže se budu muset spokojit s QD.

Ale díky za pomoc!
Tebe okradli? Jak si to mohli dovolit? Napiš mě SZ, podíváme se na scénáře.
XiZy132
Příspěvky: 13
Registrován: ned 14. pro 2014 16:45:00
Bydliště: Praha

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od XiZy132 »

Blade77 píše: ned 30. kvě 2021 18:07:31 Zaručit to nemohu, ale právě tyto "obrazce", způsobují i FPS dropy, autor tratě se i nadále snaží objekty z placených addonů postupně odstraňovat. Spíš, než nákup jednoho předraženého addonu, bych doporučil daný objekt smazat, či nahradit jiným. ;)

EDIT: Ale jestli stojí 5€, tak to bych ho, asi koupil, no, rozhodnutí je na Tobě. ;)
Ještě se zeptám, dají se nějak efektivně ty objekty nahradit např. přes TS Tools? Po opětovném projetí mapy s koupeným addonem mi občas hra stále bliká.
bajzo
Příspěvky: 3
Registrován: stř 17. úno 2021 19:03:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od bajzo »

Zdravím, potreboval by som poradiť... Mám nainštalované aj tie 3D Kolaje aj som vymenil ten súbor Tracks.bin za ten s ten Tracks 3D ale kolaje sa mi nezobrazujú.. nejaká rada? Kolaje sa mi nezobrazujú ani vtedy ak tam nechám ten pôvodný Tracks.bin
Blade77
Příspěvky: 126
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Blade77 »

Otevřít trať v editoru, ve filtru součástí, v CS_Addon, zaškrtnout "Jirka". Pak by měly fungovat. Pokud se stále zobrazovat nebudou, pak je provedena špatně instalace něčeho.
Jirka/VonShark
bajzo
Příspěvky: 3
Registrován: stř 17. úno 2021 19:03:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od bajzo »

Ďakujem, reinstall pomohol..
Uživatelský avatar
Jene
Příspěvky: 9
Registrován: sob 01. říj 2011 22:15:09
Bydliště: Zvolen
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Jene »

Zdravím. Ja mám menší problém s návestidlami pre el. prevádzku. Okrem podmienených sťahovačiek sa mi nezobrazí ani jedno vo všetkých verziách trate. Nemali by ani chýbať, lebo nemám nikde fľaše. Asi je potrebné niečo zaškrtnúť v editore, ale neviem čo. Ďakujem za odpoveď.
Šnek
Příspěvky: 80
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Šnek »

Měl bych jen maličkost v takhle velmi dobře udělané trati. Při jízdě s ETCS se ETCS řídí spodními rychlostníky. U nákladu OK, ale při jízdě např. s Regiojetem, tam je to na jízdních dobách znát.
Nebo se to dá přímo na Traxxu někde nastavit? ( v tom případě o tom nevím :) ).
Subterra
Příspěvky: 285
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Subterra »

Šnek píše: čtv 03. čer 2021 5:57:07 Měl bych jen maličkost v takhle velmi dobře udělané trati. Při jízdě s ETCS se ETCS řídí spodními rychlostníky. U nákladu OK, ale při jízdě např. s Regiojetem, tam je to na jízdních dobách znát.
Nebo se to dá přímo na Traxxu někde nastavit? ( v tom případě o tom nevím :) ).
Nedá, musel bys změnit rychlost v kolejích, která je evidentně nastavena dle spodních rychlostníků.
Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 376
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od sasule »

Rychlost je nastavovaná dle spodních, měli jsme k tomuto tématu diskuzi s Milanem na Facebooku. Myslím, že to takto chtěl, ale důvod si už nepamatuji.
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Otázka je zda jsem chtěl či nechtěl. Mám to tak zafixováno, je ale možné, že teď, co jsou nové lokomotivy, to bude muset být obráceně. Jak to má KaMat? či ty Sašo? Musel bych to všech předělat, jen nevím, zda bych měl vůli.
Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 376
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od sasule »

Já mám v koleji vždy nejvyšší možnou rychlost. A spoléhám na hráče, že pojede slušně :-)
Šnek
Příspěvky: 80
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Šnek »

Pravdou je, že většina osobní dopravy se již dneska řídí horními rychlostníky.
jesinak77
Příspěvky: 5
Registrován: úte 30. čer 2020 10:14:31

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jesinak77 »

Dobrý den, mám problém, že na trati KP Koridor se mi nezobrazují předvěstníky a horní rychlostníky. Nevíte nějaké řešení?
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Ahoj, řešení je. Chybí ti pravděpodobně první tři balíky od Saši z tratě 341. Aktualizace 16.5. a 15.5.2021.
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Dnes 10.6.2021 jsem vydal úpravu rychlostníků v trati Kladské pomezí_Koridor. Psali jste o tomto na FB. Proto od nynějška je v kolejích indigována nejvyšší traťová rychlost dle horních rychlostníků, tak, aby vlaky ve scénářích neměly zpoždění.
Pokud nechcete stáhnout trať znovu, stáhněte si pouze Tracks.bin a zkopírujte do tratě.
Společně s tratí je ještě ke stažení Tracks.bin pro 3D koleje od JirkyVonShark, kterému děkuji. Původní přepište, nebo si ho zálohujte, podle potřeby.
Oba Tracks.bin jsou pouze pro Koridor!!
Vše stahujte opět na první straně tohoto vlákna.

Today 10.6.2021I released a modification of the speedometers in the track Kladské pomezí_Koridor . You wrote about this on FB. Therefore, from now on, the highest line speed is indicated in the tracks according to the upper speeds, so that the trains in the scenarios are not delayed.
If you do not want to download the track again, download only Tracks.bin and copy it to the track.
Along with the tracks, you can also download Tracks.bin for 3D tracks. Overwrite or back up the original, as needed.
Both Tracks.bin are only for Koridor !!
Download everything again on the first page of this thread.
krovakos
Příspěvky: 61
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od krovakos »

Míla píše: čtv 10. čer 2021 10:04:46 Ahoj, řešení je. Chybí ti pravděpodobně první tři balíky od Saši z tratě 341. Aktualizace 16.5. a 15.5.2021.
Ano, je to tak. Také jsem měl černé předzvěsti a kulaté rychlostníky. Já jsem si ty balíky hned v úvodu stáhl, ručně rozbalil rwp, rozbalil i *.ap na adresáře a dal v commanderu "přepsat pouze starší", tak jak to často dělávám.....omyl....opravdu vše přepsat. Pak to jede.
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Momentálně jsem trať i oba Tracks.bin odstranil,( nelze je stáhnout) jelikož jsem našel ještě nějaké nesrovnalosti kolem rychlostníků a také nesjízdné zhlaví ve Skalici nad Sv. Tracks.bin pro 3D koleje bude vydán později, musím požádat JirkuVonSAhark o znovu vytvoření.
Opravu vydám zítra odpoledne, tak, prosím, vydržte a mějte trpělivost. Děkuji.
Šnek
Příspěvky: 80
Registrován: úte 29. črc 2014 7:14:50

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Šnek »

Mílo, ještě koukni z Přelouče na Pardubice jak je 140 rychlostník, včera jsem tam se soupravou vyletěl. Jako kdyby tam chyběl kousek koleje.
jstange
Příspěvky: 78
Registrován: pon 05. srp 2013 19:32:09

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jstange »

Mohl bych požádat o nasměrování ohledně 3D kolejí? Po výměně tracks.bin koleje chybí... nenašel jsem v readme's nic, co by popisovalo nutnost nějakého dalšího downloadu... Díky moc.

EDIT: našel jsem link na mega.nz, ale ten soubor již tam není... bylo by možné provést re-upload? Díky.
EDIT2: Sám George mě nasměroval na svoje vlákno, pro kohokoliv, kdo by potřeboval toto 3D kolejivo, je ke stažení skrz link v tomto příspěvku:
viewtopic.php?p=32209#p32209

If there's anyone out there in need of the 3D alternate tracks download link, it is available under the post here:
viewtopic.php?p=32209#p32209

Jirkovi díky za pomoc a skvělé koleje (vypadají nádherně) a jelikož jsem ještě Milanovi veřejně nepoděkoval za úžasnou trať, tak tak činím nyní. Jde o úžasný počin a skvělé dílo, velké díky!
Naposledy upravil(a) jstange dne sob 12. čer 2021 14:52:09, celkem upraveno 1 x.
Míla
Příspěvky: 653
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Šnek píše: sob 12. čer 2021 5:44:19 Mílo, ještě koukni z Přelouče na Pardubice jak je 140 rychlostník, včera jsem tam se soupravou vyletěl. Jako kdyby tam chyběl kousek koleje.
Ahoj, projel jsem usek v editoru, poté ve scénáři a nic jsem nenašel co by bylo špatně. Projel jsem bez problémů.
Odpovědět