Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
cin4007
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. pro 2023 17:52:13

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od cin4007 »

Děkuji za radu už jsem si to zapsal dopisu pro ježíška ;) :lol:
Mark18S
Příspěvky: 2
Registrován: ned 31. pro 2023 9:18:30

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Mark18S »

Míla píše: čtv 29. čer 2023 8:12:27 Ahoj, druhé nástupiště je pevné, původně od Vlastíka, s"Neviditelným" od Saši a v mém balíku objektů je. Tady je link na toto nástupiště, rozbalit a nakopírovat do RailWorks. Co se týče budovy, která se neobjevuje, s tím nepomohu.
Míla
https://www.uschovna.cz/zasilka/LL6AV7Z ... PHUWBX5PJT
Nemá někdo nový link?
Obrázek
Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Ano, má.
Mark18S
Příspěvky: 2
Registrován: ned 31. pro 2023 9:18:30

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Mark18S »

Poslal by jsi ho prosím?
Obrázek
djdeville72
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 11. led 2024 17:29:57

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od djdeville72 »

Hello,

I'm looking for this package, none of the download links work anymore. Could you please advise me where to download it in 2024?

It supposed to be in cz_objects\cd_addon\scenery\track_objects3
I'm especially interested in the electric loco signals.

Can anyone help me?
Thank you very much!

viewtopic.php?f=6&t=90
cin4007
Příspěvky: 4
Registrován: sob 09. pro 2023 17:52:13

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od cin4007 »

prosím vás jak si můžu nainstalovat instalátor 3d kolejiva u (Trat_Kladske_pomezi_Klasik_Future_update_20122022) když si ho už nemůžu naistalovat přes mega?
Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Hello, send me a private message, I will send you the whole package.
​Míla
Adam_K
Příspěvky: 5
Registrován: ned 04. úno 2024 18:58:06

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Adam_K »

Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Hi,
I don't plan to edit these sections yet.
Míla
PatrikH
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 15. úno 2024 17:00:44

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od PatrikH »

Dobrý den. Trať je super, ale mám takový problém. Někde (např. v celém Meziměstí, na trati do Svobody nad Úpou nebo v Polici nad Metují směr Hronov) mi chybí koleje a nevím proč. Balík s 3D kolejivem jsem zkusil i přeinstalovat ale pořád ten stejný problém. Prostě mi chybí manipulační koleje v některých stanicích a nebo právě ty koleje v Meziměstí. Není tu někdo kdo by věděl jak problém opravit?
Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Ahoj,
V těchto končinách jsou koleje od SADa a jsou z tratě Altenbudg-Wildau.
https://rail-sim.de/forum/filebase/entr ... au-v-3-12/
Míla
Kamil
Příspěvky: 2
Registrován: úte 12. bře 2024 15:44:36

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Kamil »

Zdravíčko,
já bych se chtěl zeptat zda li by mi někdo pomohl nainstalovat tuto trať. Jsem nováček a moc se v tom nevyznám
Předem děkuji
PatrikH
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 15. úno 2024 17:00:44

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od PatrikH »

Míla píše: stř 21. úno 2024 9:02:48 Ahoj,
V těchto končinách jsou koleje od SADa a jsou z tratě Altenbudg-Wildau.
https://rail-sim.de/forum/filebase/entr ... au-v-3-12/
Míla
Děkuji mockrát za odpověď :) konečně se i tam budu moct projet.
Adam_K
Příspěvky: 5
Registrován: ned 04. úno 2024 18:58:06

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Adam_K »

Hallo
Where can I find the missing signal in Poricany:
CD_NvstAm06i_V02Dk_link03
CD_NvstAm06iL_V05Dk_link10
CD_NvstAm06iP_V05Dk_link10
CD_NvstAm06i_V02Dk_link08

https://imgur.com/B9YALDj
https://imgur.com/Qo8zVI0
Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Hallo,
Here is a link to the package from Vlastik, which includes, among other things, the signs you are missing. Unzip and copy to RailWorks.

https://www.uschovna.cz/zasilka/PE6D9VU ... BEHXTCRE35
Míla
trs1
Příspěvky: 1
Registrován: sob 18. kvě 2024 9:27:36

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od trs1 »

Dobrý den, Mila.

Mám takovou otázku. Zkusil jsem udělat scénář s nakládkou/výkladkou uhlí vedle elektrárny Opatovice. Vidím, že trať má ten marker pro nakládání/výkladku uhlí. Zkusil jsem tam mnoho různých vozů, ale to nakládání vůbec nefunguje.
Je reálné udělat nakládku/výkládku uhlí vedle elektrárny Opatovice? Můžeš dát mi nějaký návod?
Míla
Příspěvky: 716
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla »

Ahoj,
funkční nakládku a vykládku v elektrárně Opatovice nemám v plánu vytvořit. Dělat ji nebudu.
Míla
Matěj Soukup
Příspěvky: 1
Registrován: ned 30. čer 2024 21:00:01

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Matěj Soukup »

Dobrý den,
před nedávnem jsem si všiml zvláštní věci, která se mi děje na všech tratích KP.
Celé ,,zbarvení terénu'' je posunuto a tudíž mám například pole v kolejích a v silnici .Tento problém mám jen na tratích KP. Reinstalace nepomohla. Posílám i screenshoty pro upřesnění mého problému. Díky za případnou radu.

https://ctrlv.cz/8Ych
https://ctrlv.cz/TydP
https://ctrlv.cz/B29N
https://ctrlv.cz/0zcG
Odpovědět