Trať Kladské pomezí_( Future)
Re: Trať Kladské pomezí_( Future)
Zdravím, instaloval jsem hru na nové PC a chybí mi objekt samozřejmě opět v Týništi n. Orlicí. Jedná se o stavědlo směr Hradec Králové. V editoru mi to ukazuje, že tam má být „StavedloHanusovicePrave.xml". Mělo by to být to na fotce, jen samozřejmě s jiným nápisem. Neví někdo, kde jej stáhnu nebo jakého balíku je součástí? Děkuji moc!
Naposledy upravil(a) kab dne úte 13. srp 2024 16:36:53, celkem upraveno 1 x.
Zdravím,
Ne, neexistuje.
Vážení příznivci této železnice,
vydávám novou mapu Kladské pomezí Koridor z Prahy přes Havlíčkův Brod do Brna.
Složku Kladske_pomezi_Praha-Pardubice,Kolín-HB-Brno rozbalte a složky Assets a Content nakopírujte do složky RailWorks.
Složku Assets je třeba nakopírovat celou. Obsahuje nové addony, které jsou nezbytné pro správný chod mapy.
Dále je třeba stáhnout od Saši Balík součástí pro Vlárskou dráhu z 25.8.2024!!
Jsou zde nová návěstidla pro trať. Po přihlášení odsud: https://www.sasuletrainz.cz/
Nově je třeba v Editoru zatrhnout složku "tomsto" od Rosti Killara a jeho společníka a složku ZbySis.
Spolu s tratí vychází nově i Tracks.bin pro 3D koleje, které opět vytvořil George vonShark,za což mu velmi děkuji.
Též vytvořil pro tuto mapu i QD scénáře, které jsem už přidal do složky k mapě.
Ještě jednou připomínám, že původní mapu Kladské pomezí Koridor Praha-Pardubice, Kolín-HB ( má koncové číslo 27)
si ponechte, není třeba ji odinstalovávat. Nově vydaná mapa je též samostatná( má koncové číslo 30)
Trať Kladské pomezí Koridor i Tracks.bin 3D stáhnete na 1. straně tohoto vlákna.
Přeji hezkou zábavu.
Dear fans of this railway,
I am publishing a new map of the Kladské pomezí Koridor from Prague via Havlíčkův Brod to Brno.
Unzip the Kladske_pomezi_Praha-Pardubice,Kolín-HB-Brno folder and copy the Assets and Content folders to RailWorks.
The Assets folder needs to be copied in its entirety. It contains new addons that are necessary for the proper operation of the map.
Furthermore, you need to download from Saša a package of components for the Vlárská dráha from 8/25/2024!!
There are new signals for the track. After logging in from here: https://www.sasuletrainz.cz/
Newly, the "tomsto" folder by Rosti Killar and his companion needs to be checked in the Editor.
Along with the tracks, Tracks.bin for 3D tracks
which again was created by George vonShark, for which I thank him very much. He also created a QD script for this map!
I remind you once again that the original map of the Kladské pomezí Koridor Prague-Pardubice, Kolín-HB (has the ending number 27)
keep it, no need to uninstall it. The newly released map is also independent (it has the ending number 30)
You can download the Kladské pomezí Koridor and Tracks.bin 3D on the 1st page of this thread.
Have fun.
vydávám novou mapu Kladské pomezí Koridor z Prahy přes Havlíčkův Brod do Brna.
Složku Kladske_pomezi_Praha-Pardubice,Kolín-HB-Brno rozbalte a složky Assets a Content nakopírujte do složky RailWorks.
Složku Assets je třeba nakopírovat celou. Obsahuje nové addony, které jsou nezbytné pro správný chod mapy.
Dále je třeba stáhnout od Saši Balík součástí pro Vlárskou dráhu z 25.8.2024!!
Jsou zde nová návěstidla pro trať. Po přihlášení odsud: https://www.sasuletrainz.cz/
Nově je třeba v Editoru zatrhnout složku "tomsto" od Rosti Killara a jeho společníka a složku ZbySis.
Spolu s tratí vychází nově i Tracks.bin pro 3D koleje, které opět vytvořil George vonShark,za což mu velmi děkuji.
Též vytvořil pro tuto mapu i QD scénáře, které jsem už přidal do složky k mapě.
Ještě jednou připomínám, že původní mapu Kladské pomezí Koridor Praha-Pardubice, Kolín-HB ( má koncové číslo 27)
si ponechte, není třeba ji odinstalovávat. Nově vydaná mapa je též samostatná( má koncové číslo 30)
Trať Kladské pomezí Koridor i Tracks.bin 3D stáhnete na 1. straně tohoto vlákna.
Přeji hezkou zábavu.
Dear fans of this railway,
I am publishing a new map of the Kladské pomezí Koridor from Prague via Havlíčkův Brod to Brno.
Unzip the Kladske_pomezi_Praha-Pardubice,Kolín-HB-Brno folder and copy the Assets and Content folders to RailWorks.
The Assets folder needs to be copied in its entirety. It contains new addons that are necessary for the proper operation of the map.
Furthermore, you need to download from Saša a package of components for the Vlárská dráha from 8/25/2024!!
There are new signals for the track. After logging in from here: https://www.sasuletrainz.cz/
Newly, the "tomsto" folder by Rosti Killar and his companion needs to be checked in the Editor.
Along with the tracks, Tracks.bin for 3D tracks
which again was created by George vonShark, for which I thank him very much. He also created a QD script for this map!
I remind you once again that the original map of the Kladské pomezí Koridor Prague-Pardubice, Kolín-HB (has the ending number 27)
keep it, no need to uninstall it. The newly released map is also independent (it has the ending number 30)
You can download the Kladské pomezí Koridor and Tracks.bin 3D on the 1st page of this thread.
Have fun.
Ahoj Mílo,
prosím kde seženu ...\tomsto\Scenery\issa\issa.bin a ...\tomsto\Scenery\rozna nadrazi\rozna nadrazi.bin ?
Díky, Tom
prosím kde seženu ...\tomsto\Scenery\issa\issa.bin a ...\tomsto\Scenery\rozna nadrazi\rozna nadrazi.bin ?
Díky, Tom
Taková otázka, jsem v tom nový a rád bych nainstaloval tuhle trať, ale mám problém s objekty. Chybí mně jich docela dost když je projedu v Railworks DLS( pokud ho chápu dobře nedostupné = nemám objekt)
Co jsem zjistil tak mně chybí hlavně objekty: damo,milva,sasule,zbysis,schienenbus,helk, news (pokud se to určuje podle první složky cesty)
Neposlal by mně někdo konkrétní odkazy na tyhle objekty kde by jsem to třeba našel. Děkuji kdyžtak předem.
Co jsem zjistil tak mně chybí hlavně objekty: damo,milva,sasule,zbysis,schienenbus,helk, news (pokud se to určuje podle první složky cesty)
Neposlal by mně někdo konkrétní odkazy na tyhle objekty kde by jsem to třeba našel. Děkuji kdyžtak předem.
Naposledy upravil(a) 049748302 dne čtv 05. zář 2024 14:25:16, celkem upraveno 1 x.
A ty budovy máš kde?
Milane já věděl že nezklameš, moc děkujeme.
No to netuším
Ale DLS i TSTools mi to vyhazuje jako chybějící subory.
Každopádně složku tomsto bych si v editoru rád zatrhl, ale nevím, kde ji vzít.
Ale DLS i TSTools mi to vyhazuje jako chybějící subory.
Každopádně složku tomsto bych si v editoru rád zatrhl, ale nevím, kde ji vzít.
Mílo, omlouvám se.
Složku tomsto mám, jen přetrvává problém s údajně chybějícími objekty.
Tom
Složku tomsto mám, jen přetrvává problém s údajně chybějícími objekty.
Tom
Objekty Cs_Addon/Sasule/* a Sasule/* můžeš ignorovat, pokud máš vše staženo z mých stránek. Objekty kvůli optimalizaci balím do archivů s koncovkou .ap (slangově "ápéček"), jejichž obsah programy DLS a TS-Tools nenačtou (musel bys soubory rozbalit, ale tím by Ti vznikly duplicity a raději si s tím teď nelam hlavu).
DLS nemá s ap problém
Ale když jsme u toho - jaká je výhoda "apéčka" kromě velikosti na disku a pro distribuci?
O co je jednodušší (rychlejší) načítání při hře, když to načítá z nějakého archivu místo rovnou ze složky?
To je pro mě novinka, ale budiž. Pokud to platí, nemáš stažený soubor.
O dost. Aspoň u klasických disků to platilo. PC nemusí sahat na N souborů, ale pouze na jeden.
Jaký soubor? Nevím, jestli si rozumíme.
Ať koukám, jak koukám, konkrétní trať, která obsahuje tvoje objekty, objekty z tratí RSC, atd., kde mám pouze archiv ap, je DLS zelená. Pokud bych to neměl, bude červená nebo fialová. Chybějící objekty mi vyhází až TSTools.
Každou novou trať kontrolují v obojím a vždy to tak fungovalo.
No ale ten jeden soubor je uvnitř toho archivu, který musí PC navíc rozbalit a prohledat, ne?
Ahoj, stáhni si z 1. strany mého vlákna mapu z 29.6.2022 Trať Kladské pomezí Koridor Zde je vše pro nováčky včetně Assetů. Je to hned nad obrázkem. Tady se dočteš více.049748302 píše: ↑čtv 05. zář 2024 14:19:18 Taková otázka, jsem v tom nový a rád bych nainstaloval tuhle trať, ale mám problém s objekty. Chybí mně jich docela dost když je projedu v Railworks DLS( pokud ho chápu dobře nedostupné = nemám objekt)
Zde je link na stažení malé složky Assets, kterou po rozbalení nakopírujete do RailWorks. Je to staniční budova do Skleného nad Oslavou. Mapa Koridor Praha-Pardubice, Kolín - HB-Brno. https://rw.simtrains.eu/kladske_pomezi/Assets.zip
Vážení přátelé této železnice
O p r a v a tratě Kladske_pomezi_Pha-Pardubice,Kolin-HB-Brno
pouze místní opravy, s kolejemi se nehýbalo. po kontrole jsou 3D koleje OK. Stahujte na 1. straně mého vlákna.
O p r a v a tratě Kladske_pomezi_Pha-Pardubice,Kolin-HB-Brno
pouze místní opravy, s kolejemi se nehýbalo. po kontrole jsou 3D koleje OK. Stahujte na 1. straně mého vlákna.
-
V balíčku s tratí po aktualizaci s opravami chybí QD scénáře.
QD scénáře si nakopíruj z původní mapy, kterou jsem vydal 5.9.2024
-
Včera jsem balíček z 5.9. stahoval a QD tam nebyl
QD jsem z tratě odstranil, budou nové po úpravě mapy, kterou vydám ke konci týdne.