Michale, proč mě trápíšMichal píše:Romane, pěkná úprava TT. Pískáčků jak nas****.Cestou jsem si všiml jedné věci. Jel jsem z Vlkova do Roztok a poslední AB před Roztokama měl na sobě i černý štítek s číslicí 1, jako to mají na Slovensku. Asi to byl zmatek QD. A pak když jedu opačně z Roztok R1449, tak někde na zhlaví směr Louky mi tam na nějakou dobu skočí rychlost 60.
A no, to je moje chyba, ale předpokládal jsem, že všichni máte Kmatovu trať.Toto TV bylo v jeho balíku a myslím, že i v ve Fiktivní trati už je použito. Dnes nemám sílu to řešit, jak to půjde, zjednám nápravu . Jsem jen člověk, a nedokonalý, že ?Dodo píše:Ďakujem za aktualizáciu trate. Ale mám menší problém prešiel som si scenár EC 71 s 362.....a od stanice Louky som mal miestami flašky na zemi... keď som v editore na ne poklepal napísalo mi to že chýba (" SZDC_TV_AUTO-SZDC_TV_st_NAP_07_2k_D.xml") + ďalšie takéto isté len na konci iné písmena. Tak že či je to len u mňa chyba či aj u niekoho iného. Samozrejme odinštaloval som celú Testovaciu trať v.4 aj update v.4 + assety k ním a potom som nainštaloval podľa postupu nový Asset1 potom Asset2 a nakoniec samotnú trať v.5. Dík vopred za odpoveď.
Pokud to jsou autorem tratě vytvořené linky tak jedině u něj,jinak by byly v báliku návěstidel KaMat_Mube,který je součástí základního balíku návěstidel ,ale zvlášt instalace.drew píše:Ahoj lidi, vím že se to nesmí, takhle se ptát kolem uzavřené kapitoly Romanovy tvorby, ale ať dělám co dělám, chybí mi vjezdová návěstidla.
Dělalo mi to už v předchozí verzi 4.
Instaluji poslední update, a pořád stejné.
PŘÍSAHÁM že jsem četl všechny manuály, instaloval v uvedeném pořadí, odinstalovával a opět instaloval, ručně mazal a instaloval a nakonec rozpakovával ručně RWP soubory do patřičných adresářů... Nic nepomohlo...
Chybí mi např.:
Railnetwork~Signals~CD~Rs~05~CD_NvstRs05_V01_link09.xml
Railnetwork~Signals~CD~Rs~05~CD_NvstRs05_V01_link07.xml
Railnetwork~Signals~CD~As~05a~CD_NvstAs05a_V01_link04.xml
a je fakt, že v žádném z balíků k ver. 4 a 5 jsem je nenašel...
Prosím o radu kde je stáhnout.
Díky. Drew
Stačí si zvednout detaily a bude tamLukasCZzero píše:Pomohl by mi někdo s tím velkým mostem mezi Ronovem a Planou? Nezobrazuje se mi už od 3. verze. Je to jediný most, který mi chybí a jsem si jistý, že jsem všechny rwp stahoval a instaloval. Děkuji.