Mě zase poněkud zaskočilo chování některých návěstidel. Když mi předvěst signalizuje volno, stůj na klacku by čekal málo kdo...
Dále mi přišlo, že rozsvícení spousty návěstidel je podmíněno stisknutím TABu. V Romanově TT se toto neděje, tak proto ten údiv.
Vjezdové návěstidlo do Heřmaniček od Ješetic je také velice záludné, neboť předvěst signalizuje volno, klacek na stůj, avšak po stisknutí TABu přeci jen ukáže volno. Bohužel i v případě, kdy je postaveno do boku. Mám taky pocit, že mi chybí hodně objektů, jmenovitě některé sloupy TV, některá návěstidla (vjezdové do Střezimíře od Sudoměřic, a odjezdové ze Střezimíře z 3k do Ješetic), některé rychlostníky a kryté nástupiště v Říčanech a v Hostivaři. Jsou všechny návěstidla a rychlostníky příloženy k trati nebo z Asset packu TT? Domky vím, že pocházejí i odjinud, ale rychlostníky a návěstidla mi hlava nebere.
Největší úbytky FPS pozorovány mezi Říčany a Mračí a potom, poněkud překvapivě, mezi Roudnou a Doubím u Tábora. Praha projeta v pohodě.
Díky moc za nádherný dárek, spolu s Esem se mi postaral o zábavu na hoooodně dlouho a navíc 220 je prostě srdcovka a máš to opravdu moc pěkné.