Navíc pokaždé když jsem do Čadce jezdil tak bylo hnusně proto jsem dal tuhle denní dobu. Trošku mi to přiblížilo reál

Ty koleje mají bohužel ještě pořád stíny.Hekl338 píše:No vidis, to je hned lepsie, clovek to dokonca aj spoznava.Mozno by to chcelo vyemnit tu dennu dobu, je to cele do modra, zrejme tou hmlou divnou. Ono tie 3D kolaje by tiez neboli az tak zle, keby ich RW nevykresluje tak, ako to vidiet aj na screenoch.
tak těmhle věcem už bohužel tak nerozumímRoman píše:Jenže stín je jeden problém. Další a podstatný, je funkčnost LODů u Loft objektů a na ně vázaných komponentů jako populační geometrie.
Zkouším novu verzi kolejí ,kde už stíny nebudou a budou daleko lepší textury (sešlo se mi docela dost fotek),ještě chvíli vydržet snad to dobře dopadne.Ty koleje mají bohužel ještě pořád stíny.
Já bych vyměnil ještě něcoHekl338 píše:Je to pekne, objekty spravia hned svoje. Ale opat si neodpustim, chcelo by to zmenit dennu dobu
Hned mi je jasné coRoman píše:Já bych vyměnil ještě něcoHekl338 píše:Je to pekne, objekty spravia hned svoje. Ale opat si neodpustim, chcelo by to zmenit dennu dobu![]()
![]()
Tipuju ze sis asi neprocetl toto vlakno nez sis trat stahl. Kdyby jo tak vis ze je to jen betaverze ve které je jen minimum krajiny. Pokud si dobře pamatuju tak v Albrechticích ani zadne vlaky nebyli.vassaxxx píše:zdravím nainstaloval jsem tuto trať ale při načtení se objeví pouze albrechtice ale bez lokomotivy pouze v modu pro upravu nevíte někdo co se s tím prosím dá dělat?