Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Pepe124
Příspěvky: 26
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Pepe124 » ned 21. dub 2019 9:17:46

K těm pískáčkům, neměl jsem je taky a pomohlo nainstalovat testovací trať.

pollokaj
Příspěvky: 1
Registrován: úte 27. čer 2017 20:02:18

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od pollokaj » stř 24. dub 2019 18:26:18

Ahoj, předem se omlouvám, že to možná nepatří sem do tématu k této trati, nicméně právě po instalaci aktualizace této tratě je u mě stav takový, že "nefunguje" žádná česká trať. Všude chybí koleje, textury, objekty, vlastně, až na vozidla, vše. Zkoušel jsem trať Kladské pomezí celou přeinstalovat, ale bez úspěchu, proto se obracím s nadějí na zdejší osazenstvo. Děkuji :)

PS horní obrázek je jen ukázkový, jak vypadají ostatní tratě (zde konkrétně trať CZ - Ostrava Svinov - Žilina); dolní (černo-černý :) ) je přímo Kladské pomezí
Přílohy
kladsképomezí_optimized.png

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 25. dub 2019 16:58:12

Jako stavitel této trati ti, bohužel, nedovedu fundovaně odpovědět.Ale připadá mi to jako závada na TS !? Na tohle by snad mohl odpovědět, kdo rozumí simulátoru. Pokud máš trať černou a jinde ti chybí vše!?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 480
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » čtv 25. dub 2019 17:28:56

Já bych to viděl buď na chybějící denní dobu nebo na nastavení ovladače grafické karty (zkontrolovat, že je nastaveno "řízeno aplikací").

KaMat
Příspěvky: 1279
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pát 26. dub 2019 11:26:00

Pokud to dělají všechny tratě, tak asi nebude problém v objektech.

michalvrana54
Příspěvky: 9
Registrován: stř 27. čer 2018 20:59:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od michalvrana54 » pát 26. dub 2019 17:40:34

Míla píše:
ned 21. dub 2019 8:56:59
U pískáčků jsem se nesprávně vyjádřil. Používám v trati dva tipy a to pískáček dřevěný, který je od Romana72 a je v CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\OstatniNavesti.
Druhý je pískáček reflex starý a je v mé složce CS_addom\Milva\Railnetwork\TratoveZnacky\
Pokud nevidíš budovy, tak se také přikláním, že kurzor vlevo dole není na čísle 10 anebo v Settings, když otevřeš simulátor nemáš posuvník Scenery Density úplně vpravo, viz obrázek.
MílaSettings.jpg
Díky za ochotu :) Pískáčky už mám ale chybí mi hlavně přestavníky (A to všude) . Teď jedu scénář ze Solnice do Hradce Králové a když přijíždím do Týniště, tak mi napravo chybí jedna budova. Jinak to Scenery density jsem udělal, ale s tím kurzorem vlevo dole jsem nenašel - respektive nevím kde to mám hledat. Omlouvám se znovu za otravnost a tentokrát i mojí vypatlanost z technické stránky :D

Tak oprava, s tím kurzorem vlevo dole jsem to už pochopil :D Stačilo jen na chvíli nebýt k***t :lol: Mám to na deseti a pořád ta budova i přestavníky chybí.

Tak nakonec mi chybí i pískáčky od Romana

MOD: Sloučeny 3 příspěvky do jednoho.

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 27. dub 2019 10:16:52

michalvrana54 píše:
pát 26. dub 2019 17:40:34
Míla píše:
ned 21. dub 2019 8:56:59
U pískáčků jsem se nesprávně vyjádřil. Používám v trati dva tipy a to pískáček dřevěný, který je od Romana72 a je v CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\OstatniNavesti.
Druhý je pískáček reflex starý a je v mé složce CS_addom\Milva\Railnetwork\TratoveZnacky\
Pokud nevidíš budovy, tak se také přikláním, že kurzor vlevo dole není na čísle 10 anebo v Settings, když otevřeš simulátor nemáš posuvník Scenery Density úplně vpravo, viz obrázek.
MílaSettings.jpg
Díky za ochotu :) Pískáčky už mám ale chybí mi hlavně přestavníky (A to všude) . Teď jedu scénář ze Solnice do Hradce Králové a když přijíždím do Týniště, tak mi napravo chybí jedna budova. Jinak to Scenery density jsem udělal, ale s tím kurzorem vlevo dole jsem nenašel - respektive nevím kde to mám hledat. Omlouvám se znovu za otravnost a tentokrát i mojí vypatlanost z technické stránky :D

Tak oprava, s tím kurzorem vlevo dole jsem to už pochopil :D Stačilo jen na chvíli nebýt k***t :lol: Mám to na deseti a pořád ta budova i přestavníky chybí.

Tak nakonec mi chybí i pískáčky od Romana

MOD: Sloučeny 3 příspěvky do jednoho.
Napravo mě chybí budova!!, ale která, kde? Vyjádři se konkrétně.A píši to znovu, místo chybějících objektů jsou tzv."bílé flašky", najeď na ni kurzorem, klikni dvakrát levým a objeví se tabulka, kde je napsáno, co je to za objekt. Nebo pošli screen místa, kde chybí.
Píšeš, že ti chybí všude přestavníky. To ale není možné, pokud máš stažené poslední objekty od Saši z tratě 341 Vlára.Jinak jsou v trati moje(součást kolejiva) a ještě používám od Vlastíka, ty jsem našel zde:https://ulozto.cz/!Nd2oBw6wdv3t/cz-objects-08032017-zip . Je to celý balík. Nebo u něho na webu, kde se musíš zaregistrovat.-https://www.facebook.com/groups/244952749251629/
Romanovy pískáčky mám z tratě Úzkorozchodka 760mm.
Víc nevím, co bych poradil.

bobishood2
Příspěvky: 5
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od bobishood2 » sob 27. dub 2019 15:25:38

Proč tato trat není v quickdrive? jak to tam dostanu? sorry, za debilní dotaz, ale fakt nevím )) )

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 346
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » ned 28. dub 2019 10:54:49

Předpokládám, že je to tím, že zatím nikdo neudělal žádný QD scénář.

michalvrana54
Příspěvky: 9
Registrován: stř 27. čer 2018 20:59:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od michalvrana54 » ned 28. dub 2019 12:47:24

Míla píše:
sob 27. dub 2019 10:16:52
michalvrana54 píše:
pát 26. dub 2019 17:40:34
Míla píše:
ned 21. dub 2019 8:56:59
U pískáčků jsem se nesprávně vyjádřil. Používám v trati dva tipy a to pískáček dřevěný, který je od Romana72 a je v CS_addon\Roman72\TratoveNavesti\OstatniNavesti.
Druhý je pískáček reflex starý a je v mé složce CS_addom\Milva\Railnetwork\TratoveZnacky\
Pokud nevidíš budovy, tak se také přikláním, že kurzor vlevo dole není na čísle 10 anebo v Settings, když otevřeš simulátor nemáš posuvník Scenery Density úplně vpravo, viz obrázek.
MílaSettings.jpg
Díky za ochotu :) Pískáčky už mám ale chybí mi hlavně přestavníky (A to všude) . Teď jedu scénář ze Solnice do Hradce Králové a když přijíždím do Týniště, tak mi napravo chybí jedna budova. Jinak to Scenery density jsem udělal, ale s tím kurzorem vlevo dole jsem nenašel - respektive nevím kde to mám hledat. Omlouvám se znovu za otravnost a tentokrát i mojí vypatlanost z technické stránky :D

Tak oprava, s tím kurzorem vlevo dole jsem to už pochopil :D Stačilo jen na chvíli nebýt k***t :lol: Mám to na deseti a pořád ta budova i přestavníky chybí.

Tak nakonec mi chybí i pískáčky od Romana

MOD: Sloučeny 3 příspěvky do jednoho.
Napravo mě chybí budova!!, ale která, kde? Vyjádři se konkrétně.A píši to znovu, místo chybějících objektů jsou tzv."bílé flašky", najeď na ni kurzorem, klikni dvakrát levým a objeví se tabulka, kde je napsáno, co je to za objekt. Nebo pošli screen místa, kde chybí.
Píšeš, že ti chybí všude přestavníky. To ale není možné, pokud máš stažené poslední objekty od Saši z tratě 341 Vlára.Jinak jsou v trati moje(součást kolejiva) a ještě používám od Vlastíka, ty jsem našel zde:https://ulozto.cz/!Nd2oBw6wdv3t/cz-objects-08032017-zip . Je to celý balík. Nebo u něho na webu, kde se musíš zaregistrovat.-https://www.facebook.com/groups/244952749251629/
Romanovy pískáčky mám z tratě Úzkorozchodka 760mm.
Víc nevím, co bych poradil.
Díky za pomoc a už tě s tím nechci dál štvát. Stánul jsem ten soubor z ulož.to a přestavníky co dával Vlastik na Facebook a pomohlo to. RW Tools mi už nepíše, že chybí přestavníky. Jinak když jsme s debatou začali tak mi chybělo asi 250 objektů a teď mi jich chybí 22, takže mockrát díky za pomoc a ochotu. A mapa je nádherná!

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 29. dub 2019 17:11:36

Jsem rád, že se to podařilo, že ti chybí už pár objektů a jaké to tedy jsou? Napiš.
Míla

michalvrana54
Příspěvky: 9
Registrován: stř 27. čer 2018 20:59:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od michalvrana54 » stř 01. kvě 2019 20:53:42

Míla píše:
pon 29. dub 2019 17:11:36
Jsem rád, že se to podařilo, že ti chybí už pár objektů a jaké to tedy jsou? Napiš.
Míla
Tak takhle. Ale jestli se ti nechce nad tím vším přemýšlet tak se na to prostě vykašli. Teď jak to je tak jsem spokojený. ;)
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\smekac\Objekty CZ\Scenery\Lipnďż­k_nad_Becvou\lipnik_nad_becvou_bud02.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Sasule\Prumysl\Scenery\VrataKrahulovStatic\VrataStatic5mBez.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Sasule\Prumysl\Scenery\VrataKrahulovStatic\VrataStatic5m.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\ChodnikZamkova2m\chodnik2m.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Sasule\CS_Addon\Scenery\ChodnikZamkova1m\chodnik1m.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\RSC\HageSieg\Lights\Pointlight_100mDiffuse.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\Roman72\SZDC\Stations\Stavedla\VO_stavedlo.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\pawerybs\PR_commercial_buildings\Shell_Tankstelle2.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\pawerybs\PR_commercial_buildings\Shell_Tankstelle1.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\news\sweden\scenery\Vegetation\birch_group_02.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\news\sweden\scenery\Vegetation\birch_group_01.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\mube\Praha-Brno-Olomouc\Scenery\Procedural\Operna stena kamennďľ  nasyp\Operna stena-kamen nasyp.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\icepak\ice\Baywa_klein_Fachwerk\BayWa_Klein_Fachwerk_dirty.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\icepak\ice\Baywa_Hoch\BayWa_Hoch_Fachwerk.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\icepak\ice\Baywa_Hersfeld1928\Baywa_Hersfeld.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\icepak\ice\Baywa_Halle\Baywa_Halle.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Railnetwork\Speedsigns\CD_Predzvestnik02_04.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CZ_objects\CD_Addon\Railnetwork\Speedsigns\CD_Predzvestnik01_06.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\StanicniObjekty\Zastavky\ZastavkaKoridor02.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Roman72\StanicniObjekty\Zastavky\ZastavkaKoridor.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Milva\Scenery\Component stations\DlouhaTrebova_cedso.bin
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\RailWorks\Assets\CS_addon\Milva\Scenery\Component stations\DlouhaTrebova_ceds.bin

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 02. kvě 2019 10:12:40

Na tohle je vcelku lehká odpověď.
Když si přečteš Čti mě 1 a Čti mě 2 ( icepak\ice\Baywa) , tak se dozvíš linky na tyto tvé chybějící objekty.
Budova Lipník nad Bečvou je, jen to program nevidí, jelikož má problém s diakritikou.To neřeš. Sasule je jasný. Případně si stáhni nejnovější verze objektů. Protože vrata Krahulov, chodníky jsou od něho!
Ostatní linky jsou, jak píši.
Chybějící cedule jsem 4.4.2019, strana 43 vydal v opravě zde v tomto vlákně, viz zde:Component stations.zip
Patří do cd_addon/Milva/scenery/component stations/
Tak si stránku najdi.
RSC\HageSieg\Lights\Pointlight_100mDiffuse.bin - z tratě Hagen Siegen, link též v Čti mě.
Mrkni na to ještě jednou.
Míla

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 02. kvě 2019 10:42:49

Na facebooku na těchto stránkách po přihlášení či registraci jsou nové QD scénáře pro tuto trať od Vlastíka.
https://www.facebook.com/groups/244952749251629/

Subterra
Příspěvky: 201
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 02. kvě 2019 12:37:53

Věci od Saši vyskočí jako chybějící, jelikož jsou v *.ap balíku, se kterým neumí RW tools pracovat.

michalvrana54
Příspěvky: 9
Registrován: stř 27. čer 2018 20:59:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od michalvrana54 » čtv 02. kvě 2019 22:22:38

Míla píše:
čtv 02. kvě 2019 10:12:40
Na tohle je vcelku lehká odpověď.
Když si přečteš Čti mě 1 a Čti mě 2 ( icepak\ice\Baywa) , tak se dozvíš linky na tyto tvé chybějící objekty.
Budova Lipník nad Bečvou je, jen to program nevidí, jelikož má problém s diakritikou.To neřeš. Sasule je jasný. Případně si stáhni nejnovější verze objektů. Protože vrata Krahulov, chodníky jsou od něho!
Ostatní linky jsou, jak píši.
Chybějící cedule jsem 4.4.2019, strana 43 vydal v opravě zde v tomto vlákně, viz zde:Component stations.zip
Patří do cd_addon/Milva/scenery/component stations/
Tak si stránku najdi.
RSC\HageSieg\Lights\Pointlight_100mDiffuse.bin - z tratě Hagen Siegen, link též v Čti mě.
Mrkni na to ještě jednou.
Míla
Tak jsem postahoval vše co jsem našel a už mi jich chybí jen 12. Ale to pochybuji že si vůbec při jízdě všimnu. Díky za pomoc a už se v tom nechci dál pitvat.

helecopternight
Příspěvky: 2
Registrován: pát 03. kvě 2019 13:42:52

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od helecopternight » pát 03. kvě 2019 13:54:52

Dobrý den, mám problém:ObrázekObrázekObrázekObrázek
Time of Day - Denná doba -nainstalován

anry
Příspěvky: 354
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od anry » sob 04. kvě 2019 16:15:24

Tunel za stanicí Police, směr Broumov.
Leden 2017
7.leden 2017_.jpg
Květen 2019
4.květen 2019_.jpg
Neustále je tam jakási chyba, nevíte co tam má bejt? dik

bobishood2
Příspěvky: 5
Registrován: pát 05. dub 2019 16:23:44

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od bobishood2 » ned 05. kvě 2019 7:38:51

Dík za tip s tím FB, hele možná blbá otázka, ale proč si nejde v RW jezdit v quickdrive kam chce? v MSTS to šlo, jezdi si kam chceš, haž si vyhybky sám...

toto mě přijde divný, jezdit jenom navolené trasy, jde to nějak obejít? sorry za blbou otázku, ale vyrostl jsem na msts a ted jsem se po 7 letech vrátil k PC ..

anry
Příspěvky: 354
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od anry » ned 05. kvě 2019 11:48:09

bobishood2 píše:
ned 05. kvě 2019 7:38:51
Dík za tip s tím FB, hele možná blbá otázka, ale proč si nejde v RW jezdit v quickdrive kam chce? v MSTS to šlo, jezdi si kam chceš, haž si vyhybky sám...

toto mě přijde divný, jezdit jenom navolené trasy, jde to nějak obejít? sorry za blbou otázku, ale vyrostl jsem na msts a ted jsem se po 7 letech vrátil k PC ..
Od toho je FreeDrive.

Odpovědět