Stránka 65 z 71

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: ned 22. pro 2019 18:04:08
od kuba65
Ahoj, dnes jsem se po delší době dostal k TS a nainstaloval nejnovější verzi Kladského pomezí. Když chci vytvořit aktivitu hra mě nenechá zvolit počateční bod aktivity. Jediné na seznamu je dostupné "Route origin". Všechny objekty ze seznamu se domnívám, že mám (alespoň předchozí verze běžela v pořádku). Nevěděl by někdo jak tento problém vyřešit? Děkuju a přeju hezké svátky :D

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 26. pro 2019 14:21:09
od Pepe124
Vypadá to pravděpodobně na špatnou instalaci mapy.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: pát 27. pro 2019 17:30:31
od Jack.Grave
:arrow: kuba65 podívej se ve svojí instalaci TS do složky (složek) Assets/Milva/Tart026/RouteMarkers jestli tam máš soubory:
  • A_Kladske pomezi.dscv
    A_Kladske pomezi.bin
    GPS_pozice506_509.bin
    Trat026.dscv
Protože jestli tomu rozumím dobře tak tyhle soubory ti hodí výpis možných startovních bodů v editoru TS.

Jack

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: ned 29. pro 2019 15:02:37
od Marty6
Zdravím,
chci se zeptat, proč mi zmizely koleje. Například v úseku Trutnov - Svoboda, v Opočně pod Orl. horami. Je to jen jeden typ kolejí a dříve mi nechyběly.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: pon 30. pro 2019 21:08:30
od Hajdy
Zdravím mám stejný problém při tvorbě scénáře na výběr mám jen route origin a zjistil jsem když stáhnu mapu Kladské Pomezí tak v assets složka Milva není je zde jenom CS_Addon kde je složka Milva ale není v ní Tart026/RouteMarkers. Zkusil jsem trať stahovat 2x ale furt tam není

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: pon 30. pro 2019 23:48:53
od Jack.Grave
Tak pro ty kterým chybí složka Milva v Assets tak tady je moje kopie (z mojí instalace poděděná ze starších verzí):
https://www.mediafire.com/file/46ymqxu3 ... a.rwp/file

Soubor Milva.rwp nainstalujte pomoci TS utilities nebo rozbalte programem 7zip a nakopírujet do složky Assets.

Jack

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: úte 31. pro 2019 9:22:42
od Míla
Jacku děkuji, vůbec jsem si toho nevšiml.
Takže jsem tuto dodal a na 1. straně je ke stažení už komplet celý balík. Složku Assets nakopírujte do Railworks. Už se vám objeví všechny stanice pro vytvoření scénáře.
Můžete stahovat obě varianty.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 02. led 2020 16:50:29
od Tezemis
Nemáte někdo prosím nějaké QD scénáře pro Kladské pomezí_future? Nejlépe bez provozu :) Jinak, pracuje se na trati nějako teďkom? Díky :)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 02. led 2020 20:41:06
od CRR144
No to bude ťažké. Ten kto ich vie a ich spravil, tak ich stiahol, lebo ho podaktorí naštvali blbými kecami.... A ten ďalší ktorí tu rozprával o tom aké to je jednoduché QD spraviť a ako by to kto mal riešiť, doteraz nič nespravil okrem rozprávania....

p.s: idem radšej zapnúť 3dmax a otestovať novú myš, bo stará sa mi pokazila.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 02. led 2020 21:22:29
od Subterra
CRR144 píše:
čtv 02. led 2020 20:41:06
No to bude ťažké. Ten kto ich vie a ich spravil, tak ich stiahol, lebo ho podaktorí naštvali blbými kecami.... A ten ďalší ktorí tu rozprával o tom aké to je jednoduché QD spraviť a ako by to kto mal riešiť, doteraz nič nespravil okrem rozprávania....

p.s: idem radšej zapnúť 3dmax a otestovať novú myš, bo stará sa mi pokazila.
QD pro KP v8 je pořád dostupný (link je pár stránek zpět), stáhnul jsem jenom scénáře pro future verzi.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: sob 04. led 2020 11:46:17
od krovakos
Předem se omlouvám za dotaz, který se tu již několikrát objevil, ale asi to potřebuju polopatě......pořád řeším několik chybějících objektů v nejrůznějších tratích a konečně jsem našel trochu času, abych se v tom porýpal. Už teď má můj Assest okolo 100GB, mám snad všechno podle všech readme, ale RW tools mi vypisuje řadu nerozbalených AP. V tom snad může být ten problém. Poté, co tyto AP rozbalím, můžu je smazat? Nebo nechat obojí...i rozbalené složky i *.AP soubor? Pochopitelně to zabírá potom spoustu místa, když se to nechává oboje. Děkuji za odpověď

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: sob 04. led 2020 11:53:23
od Jack.Grave
:arrow: krovakos jako dočasné řešení stačí potřebná *.ap rozbalit potom projet RW Tools, udělat si seznam chybějících věcí a posléze rozbalená *.ap (jejich obsah) zase smazat. Ksybys potřeboval poradit kde co najít. Hoď sem výpis z RW Tools. Jack

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: sob 04. led 2020 12:35:33
od krovakos
.....resp......RW_tools mi najde jako chybějící nějaký soubor *.GeoPcDx v určité složce, přitom přesně v té složce tento soubor mám. Vím, že je to možná nějaká pitomost, není třeba nějak upravit xml nebo tak něco? Vím, že je to pro většinu z vás zdržovačka od práce, ale budu vděčný za radu. Díky

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: sob 04. led 2020 22:00:14
od krovakos
Tak si s tím tak po chvilkách hraju, jak se dostanu a pěkně poctivou metodou řádek po řádku dostahovávám, co mi ještě chybí. Jsem ve stavu, kdy mi z viditelných věcí chybí např. budova v Opočnu pod O. horami, jinak už fajn. Pochopitelně nemám projetou celou trať, ve výpisu chybějících objektů je toho stále mraky, ani se mi nechce to sem dávat. Zkusím ještě porozbalovat ty AP u všech možných zahraničních tratí, co mi chybí, udělat výpis a uvidím. Díky

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: sob 04. led 2020 23:54:35
od krovakos
Tak prosím vás na nic nereagujte, omlouvám se, že jsem plnil zbytečně místo na fóru:-) Nakonec jsem na to sedl, pořádně si pohrál s rw tools a vygooglil potřebné:-) Po pěkně dlouhé době ježdění s mraky nedostahovaných nebo špatně přejmenovaných objektů mi všechno šlape. Kdybych narazil na něco, co nemůžu najít nikde sám, zkusím napsat. Díky

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: ned 26. led 2020 10:42:03
od Tezemis
Ahoj, chtěl bych se zeptat, pracuje se / je v plánu nějaké rozšíření pro KP_future? Směr Brno, či konečná Břeclav.. Díky a ať se daří :)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: stř 29. led 2020 9:15:55
od Míla
Vím, že je slušné odpovědět na otázku, ale já ti na ni dnes neodpovím. Promiň.

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: stř 29. led 2020 16:30:31
od CRR144
Odpovedal si mu :)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 30. led 2020 8:56:53
od Míla
Rád bych se s vámi podělil o několik poznatků. Nedávno jsem psal jednomu kolegovi, že se myslím, že o moji trať už není takový zájem.Na FB se o trati moc nemluví, screenů je málo.Ale na druhé straně je hodně těch, kteří moji trať mají rádi,kteří si ji stáhli a kterým se líbí i přes některé chybičky.
Toto vlákno jsem založil 18.listopadu 2016, čili dnes je to 3 roky a 12 dní. A právě dnes toto vlákno díky vám překonalo rekord v počtu zobrazení a to 236920 . A v počtu odpovědí už několik měsíců číslo převyšuje normální standart. Takže děkuji všem, kteří se o toto zasloužili už tím, že psali do vlákna,ptali se na různé otázky a těm, kteří trpělivě odpovídali. Psal jsem, že je slušnost odpovědět na otázky, ale musí být k věci a na místě. Na otázky "chybí mě koleje či nástupiště" už ale odpovídat nebudu.
Míla

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Napsal: čtv 30. led 2020 9:24:07
od Tezemis
Díky za reakci, nechám se překvapit, dokončení úseku do Brna případně do Břeclavi by bylo super jak pro mě, tak pro mnoho lidí, ale to je na tobě :-). Já si myslím, že počet zobrazení na fóru mluví za vše, máš krásnou trať, kterou spoustu lidí hraje rádo už od začátku. Na FB se o ní třeba tolik nemluví, ale to bych nebral jako nějaký negativní kvantitativní prvek. Já třeba jsem jeden z mnoha hráčů, kteří jinou trať, než tvoji víceméně nehrají a v životě jsem na FB nepřidal žádný screen. Mě se hlavně líbí komplexnost tratě, ať už rušný koridor, nebo lokálka v Krkonoších. No, bylo by to super :-)