Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
CRR144
Příspěvky: 365
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od CRR144 » čtv 30. led 2020 15:49:45

Ja keď mám čas, tak púšťam TT a tvoju. Ešte nie future, ale tú prvšiu verziu, lebo stále som nemal dostatok času si to stiahnuť a prečítať poriadne ako to nainštalovať....

Pepe124
Příspěvky: 30
Registrován: sob 24. úno 2018 16:47:11

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Pepe124 » čtv 30. led 2020 21:58:03

Nikdo nic nepíše a neřeší protože sedí u PC a honí stovky kilometrů po Kladském pomezí. Trať je úžasná a já osobně se těším jak v létě sednu na svou Panelku a budu jezdit na výlety na místa kde v trati od tebe jezdím vlakem ;)

krovakos
Příspěvky: 36
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od krovakos » čtv 30. led 2020 22:53:53

....já nemám čas házet screeny na FB, protože jsem právě dojel s brejlákem do Trutnova, přesedám na 854ku a přes Adršpach do Týniště:-) A beztak se za chvilku probudí děcka, takže budu muset jít zase pryč od téhle ÚŽASNÉ trati a dál z Týniště (kde mám nachystaný náklad s dvěma plecháčema do ČT na Metrans) budu muset nechat na jindy:-) Tahle trať už je fenomén! Hlavně ať jedeš, kde jedeš, je to dotažený. V horách, koridor, i okraje jako Broumov apod. Prostě je to kompletní oblast prošpikovaná kolejema, kde se vydovádí každý. Joooo, pochopitelně ČT - Brno je asi největší klasika, ale to už se uvidí. Zdravím všechny a příjemné ježdění!:-)

Jack.Grave
Příspěvky: 101
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Jack.Grave » pát 31. led 2020 8:15:52

:arrow: Míla neboj o tvojí trati a našich (to jest CZ/SK modelech) se ví už i za hranicema. Před pár dny začal jeden člověk postovat screeny z Kladského pomezí na Steamu (a jsou v kategorii nejpopulárnější za týden/měsíc).
Bohuže můj balíček aktivit odpočívá na odstavné koleji, rozdělal jsem pár jiných projektů a nemůžu se donutit to dodělat.
Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Tezemis
Příspěvky: 85
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Tezemis » pát 31. led 2020 10:25:24

krovakos píše:
čtv 30. led 2020 22:53:53
....já nemám čas házet screeny na FB, protože jsem právě dojel s brejlákem do Trutnova, přesedám na 854ku a přes Adršpach do Týniště:-) A beztak se za chvilku probudí děcka, takže budu muset jít zase pryč od téhle ÚŽASNÉ trati a dál z Týniště (kde mám nachystaný náklad s dvěma plecháčema do ČT na Metrans) budu muset nechat na jindy:-) Tahle trať už je fenomén! Hlavně ať jedeš, kde jedeš, je to dotažený. V horách, koridor, i okraje jako Broumov apod. Prostě je to kompletní oblast prošpikovaná kolejema, kde se vydovádí každý. Joooo, pochopitelně ČT - Brno je asi největší klasika, ale to už se uvidí. Zdravím všechny a příjemné ježdění!:-)
To Teda, ČT - Brno je klasika, hlavně tento úsek nikdo nestaví a stavět snad v nejbližší době ani nebude (nevím o tom). Takže by to byla pecka : )

KaMat
Příspěvky: 1323
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od KaMat » pát 31. led 2020 18:39:39

Tezemis píše:
pát 31. led 2020 10:25:24
krovakos píše:
čtv 30. led 2020 22:53:53
....já nemám čas házet screeny na FB, protože jsem právě dojel s brejlákem do Trutnova, přesedám na 854ku a přes Adršpach do Týniště:-) A beztak se za chvilku probudí děcka, takže budu muset jít zase pryč od téhle ÚŽASNÉ trati a dál z Týniště (kde mám nachystaný náklad s dvěma plecháčema do ČT na Metrans) budu muset nechat na jindy:-) Tahle trať už je fenomén! Hlavně ať jedeš, kde jedeš, je to dotažený. V horách, koridor, i okraje jako Broumov apod. Prostě je to kompletní oblast prošpikovaná kolejema, kde se vydovádí každý. Joooo, pochopitelně ČT - Brno je asi největší klasika, ale to už se uvidí. Zdravím všechny a příjemné ježdění!:-)
To Teda, ČT - Brno je klasika, hlavně tento úsek nikdo nestaví a stavět snad v nejbližší době ani nebude (nevím o tom). Takže by to byla pecka : )
Máš špatné informace :)

Honnzok
Příspěvky: 35
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Honnzok » sob 01. úno 2020 11:56:14

KaMat píše:
pát 31. led 2020 18:39:39
Tezemis píše:
pát 31. led 2020 10:25:24
krovakos píše:
čtv 30. led 2020 22:53:53
....já nemám čas házet screeny na FB, protože jsem právě dojel s brejlákem do Trutnova, přesedám na 854ku a přes Adršpach do Týniště:-) A beztak se za chvilku probudí děcka, takže budu muset jít zase pryč od téhle ÚŽASNÉ trati a dál z Týniště (kde mám nachystaný náklad s dvěma plecháčema do ČT na Metrans) budu muset nechat na jindy:-) Tahle trať už je fenomén! Hlavně ať jedeš, kde jedeš, je to dotažený. V horách, koridor, i okraje jako Broumov apod. Prostě je to kompletní oblast prošpikovaná kolejema, kde se vydovádí každý. Joooo, pochopitelně ČT - Brno je asi největší klasika, ale to už se uvidí. Zdravím všechny a příjemné ježdění!:-)
To Teda, ČT - Brno je klasika, hlavně tento úsek nikdo nestaví a stavět snad v nejbližší době ani nebude (nevím o tom). Takže by to byla pecka : )
Máš špatné informace :)
Ty vole..... Drsný..... To bude trasa na Esa jak dělaná.... Ještě styk soustav.... Parádá... Jaká je fáze? Teprve se začalo, nebo už se zuřivě pracuje, nebo probíhají snad už dokončovací práce?


Jinak na kladském pomezí mám už dneska zase 200km.... Takže zájem spíš stoupl, ale není čas dělat screeny......

Míla
Příspěvky: 548
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » sob 01. úno 2020 15:28:20

KaMat píše:
pát 31. led 2020 18:39:39
Tezemis píše:
pát 31. led 2020 10:25:24
krovakos píše:
čtv 30. led 2020 22:53:53
....já nemám čas házet screeny na FB, protože jsem právě dojel s brejlákem do Trutnova, přesedám na 854ku a přes Adršpach do Týniště:-) A beztak se za chvilku probudí děcka, takže budu muset jít zase pryč od téhle ÚŽASNÉ trati a dál z Týniště (kde mám nachystaný náklad s dvěma plecháčema do ČT na Metrans) budu muset nechat na jindy:-) Tahle trať už je fenomén! Hlavně ať jedeš, kde jedeš, je to dotažený. V horách, koridor, i okraje jako Broumov apod. Prostě je to kompletní oblast prošpikovaná kolejema, kde se vydovádí každý. Joooo, pochopitelně ČT - Brno je asi největší klasika, ale to už se uvidí. Zdravím všechny a příjemné ježdění!:-)
To Teda, ČT - Brno je klasika, hlavně tento úsek nikdo nestaví a stavět snad v nejbližší době ani nebude (nevím o tom). Takže by to byla pecka : )
Máš špatné informace :)
Mohu, prosím, vědět, kdo staví tento úsek?
Děkuji.Míla

Dan Strnad
Příspěvky: 10
Registrován: úte 27. zář 2016 15:43:39
Bydliště: Okres Praha-východ

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Dan Strnad » ned 02. úno 2020 17:18:31

Jak už psali kluci předemnou - absence obrázků neznamená nezájem o trať.
Vždy když mám volno užívám si lokálky, kterých by nebýt KP byl nedostatek. Žacléř, Rokytnice, Vrchlabí to je moje.
Takže díky za spoustu zábavy.
Posílám pozdravy ze Stadlera v Solnici. :D

KaMat
Příspěvky: 1323
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od KaMat » ned 02. úno 2020 23:00:40

Míla píše:
sob 01. úno 2020 15:28:20
KaMat píše:
pát 31. led 2020 18:39:39
Tezemis píše:
pát 31. led 2020 10:25:24


To Teda, ČT - Brno je klasika, hlavně tento úsek nikdo nestaví a stavět snad v nejbližší době ani nebude (nevím o tom). Takže by to byla pecka : )
Máš špatné informace :)
Mohu, prosím, vědět, kdo staví tento úsek?
Děkuji.Míla
Já už jsem ten úsek před lety stavěl, ale nejsem s tím stavem spokojenej, stejně jako s ostatními tratěmi, které průběžně přestavuju. Trasu z Třebové do Brna budu překopávat taky, ale dokud nebudu mít hotové aktuální rozkopané projekty, zůstane v šuplíku. Stejně tak se mi tam válí úsek z Prahy do Třebové a úsek z Olomouce do Ostravy.

fixall
Příspěvky: 6
Registrován: ned 18. lis 2018 12:21:32

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od fixall » úte 04. úno 2020 19:26:32

Please help me. I still can't run the scenarios at large stations (HK, Pardubice, CT). I made a simple scenario from Pardubice to CT. Only one train...and... OUT OF MEMORY :( :( :( :( :( :( :(
I have GTX1060 6Gb i 16GB RAM.

It_s_Real
Příspěvky: 209
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od It_s_Real » úte 04. úno 2020 21:24:49

fixall píše:
úte 04. úno 2020 19:26:32
Please help me. I still can't run the scenarios at large stations (HK, Pardubice, CT). I made a simple scenario from Pardubice to CT. Only one train...and... OUT OF MEMORY :( :( :( :( :( :( :(
I have GTX1060 6Gb i 16GB RAM.
https://youtu.be/exs2tC_HrvQ

CRR144
Příspěvky: 365
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od CRR144 » stř 05. úno 2020 11:11:42

Tá hra nie je vybudovaná tak, aby zniesla toľko dát vozidiel a scenárov. Tým že načítaš, mníchov -ausburg scenar v editore podľa mňa uvolníš cache hry, ktorí je už plný a nedokáže načítať nové veci. Podľa mňa by stálo za testovanie aj to že najskôr po páde dáš vymazať cache v menu hry. Bol by som zvedaví či to spraví aj potom.

Ja sám to nedokážem otestovať, pretože tieto pády nepoznám. Nemám zapráskaný RW všetkým čo sa kde vydalo....

František Dvořák
Příspěvky: 66
Registrován: ned 06. zář 2015 17:54:33
Bydliště: Zábřeh na Moravě

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od František Dvořák » pát 07. úno 2020 11:17:42

Zdravím, chci se zeptat jakou část objektů tvoří placené a cizí addony? Zda-li to vypadá pořád pěkně :) . Díky za odpověď.

Duszis
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 13. zář 2018 12:24:58

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Duszis » pát 07. úno 2020 22:43:32

Řekněme, že bez toho máš prostě polotovar o ničem. Je to takové malé nutné zlo, které se ale vyplatí. Bez toho to nemá smysl. Doporučuju sledovat Steam a často jsou potřebné tratě ve slevě za přijatelnou cenu.

Johnny250
Příspěvky: 1
Registrován: ned 16. úno 2020 10:59:29

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Johnny250 » ned 16. úno 2020 11:15:53

Dobrý den. Stáhl a nainstaloval jsem si Kladské pomezí dle návodu. Při spuštění scénářů na Future mi spadne celý simulátor. Jak to mohu opravit? Zkoušel jsem i přeinstal. Díky moc za případnou pomoc.
Přílohy
86708428_193041438606527_6759783455908691968_n.jpg

anry
Příspěvky: 381
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od anry » čtv 20. úno 2020 8:49:10

To se ti nepovede, pokud nemáš počítač budoucnosti. Já už to vzdal. Buď si sestav soupravu a brouzdej si sám po mapě a nebo si to ořeš na detailech tak, že se na to nebude dat dívat. Já mám 16Gb ram a 8Gb grafiku a je mě to tu naprd. A nebo to zkoušej, třeba na poněkolikátý se zadaří. Při pětiminutovém načítání scénáře si ho třeba za půl hodiny zahraješ, pokud ti to při vjezdu do nějaké větší stanice nespadne. Asi tak, hodně štěstí.

Duszis
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 13. zář 2018 12:24:58

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Duszis » čtv 20. úno 2020 18:47:49

Toto jste oba zkoušeli? 16 GB ram, 3 GB grafika a funguju na tom...https://youtu.be/exs2tC_HrvQ

anry
Příspěvky: 381
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od anry » pát 21. úno 2020 17:43:59

O tom videu vím, zkoušel jsem to. Je pravda, že se tím načte víc ramka, ale stejne mě spadne ještě před dosažení 6giga. Když pařím jiné hry, tak monitor mě ukazuje i 14giga, a je to stabilní. Nevím co je na tech scénářích použito,ale scénáře od It_s_Reala jsou ted pro mě nepoužitelný. Škoda, protože on ty scénáře sem dodává docela ve velkým. Už na to kašlu, vrátil jsem se k Německým a Britským tratím a mám klid.

It_s_Real
Příspěvky: 209
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od It_s_Real » pát 21. úno 2020 19:08:56

My scenarios on this route KP are for version 8, not "Future" :!:

Odpovědět