Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Majkl
Příspěvky: 173
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Majkl » pon 09. dub 2018 1:22:06

Zdravím, Mohu poprosit o vypsání pár hlavních stanic z Kládského pomezí?
Připravuji CD840 a chci tam do ni dát alespoň 6 základních stanic.. ( cílové stanice)
Děkuji

Subterra
Příspěvky: 89
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pon 09. dub 2018 5:59:33

Majkl píše:
pon 09. dub 2018 1:22:06
Zdravím, Mohu poprosit o vypsání pár hlavních stanic z Kládského pomezí?
Připravuji CD840 a chci tam do ni dát alespoň 6 základních stanic.. ( cílové stanice)
Děkuji
Týniště nad Orlicí, Václavice,Náchod,Teplice nad Metují,Broumov,Meziměstí,Jaroměř,Stará Paka,Trutnov hl.n. atd.

Tezemis
Příspěvky: 58
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » pon 09. dub 2018 13:02:03

Ještě Starkoč určitě tam jezdí z Broumova a Hronov :)

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 09. dub 2018 16:44:28

Nazdar chlapi,
bylo by asi lepší, kdyby jste se scénáři vydrželi do vydání aktualizace. Vím ,že teď nejsou při tvorbě scénářů stanice pro A_Kladské pomezí vidět, ale už je to u mne spravené a bude i v aktualizaci. A ještě opravuji hodně chyb v kolejišti či mimo něj. Vydržte s tím.
Co se týká hlášení, nic neplánuji, tomuto nerozumím a myslím si, že by to zabralo i hodně paměti. Nevím, jak bych to udělal. Budete se muset spokojit s tím, co je.
Míla

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » čtv 12. dub 2018 17:16:25

Parní nostalgie zde:https://youtu.be/saIFonHENfk

Míla

Subterra
Příspěvky: 89
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 14. dub 2018 1:07:54

doufám,že už to sem někdo nepsal,vyhledávání mi nic nenašlo :D Mílo ve Starý Pace máš 2x nástupiště 1 kolej 3

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 14. dub 2018 9:46:33

Odkaz funguje bez problémů, ve Staré Pace nic nového, o tom vím, ale děkuji za upozornění.

Honnzok
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » úte 17. dub 2018 14:43:46

Dobré odpoledne, prosím, prosím, neměl by někdo budku co je např. ve Velké Jesenici. Nemůžu ten kus nikde najít. Děkuji moc.

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 17. dub 2018 16:01:40

Ahoj,
zastávka je z tratě ZSR 170 1.2 odsud http://modely-msts.cz/traterw.html
budova je Kláštor čekáreň, řekl bych HeklObjekty 1.3
Míla

Danda
Příspěvky: 3
Registrován: úte 10. dub 2018 16:28:02

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Danda » čtv 19. dub 2018 16:19:34

Ahoj před pár dny jsem si stáhnul trat je nádherná a moc se mi libí ale neukazuje se tam nástupiště a koleje z Teplic do Adršpachu a na dalších místech.
S pozdravem Dan Vejvara

adas
Příspěvky: 2
Registrován: pát 24. lis 2017 21:26:05

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od adas » čtv 19. dub 2018 20:31:48

Zdravím všechny chtěl bych se zeptat jestli nevíte od kterého autora případně ze kterých stránek je budova nádraží v Jaroměří a ve Václavicích. Děkuji

Honnzok
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » čtv 19. dub 2018 21:20:30

Míla píše:
úte 17. dub 2018 16:01:40
Ahoj,
zastávka je z tratě ZSR 170 1.2 odsud http://modely-msts.cz/traterw.html
budova je Kláštor čekáreň, řekl bych HeklObjekty 1.3
Míla
Ahoj,
bohužel jsem neuspěl, obě věci mám, ale i přesto jsem se stáhnul znova a nainstaloval, zastávka mi chybí stále. Chybí jsem koukal ještě vícero věcí, například nemám buduvu v Náchodě zastávce. Mám jen ten modrý plechový přístřešek barák na kterém jsou nápisy mi chybí a nápisy levitují ve vzduchu.

A jeden dotaz do pléna. Při výjezdu z Václavic směrem na Náchod býval hned za vyhybkami 70 rychlostník, po aktualizaci se mi odsuď ztratil. Byl odmáznut a nebo vyměněn? Nebo se mi ztratil záhodou ve hře?

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 20. dub 2018 16:42:25

Honnzok píše:
čtv 19. dub 2018 21:20:30
Míla píše:
úte 17. dub 2018 16:01:40
Ahoj,
zastávka je z tratě ZSR 170 1.2 odsud http://modely-msts.cz/traterw.html
budova je Kláštor čekáreň, řekl bych HeklObjekty 1.3
Míla
Ahoj,
bohužel jsem neuspěl, obě věci mám, ale i přesto jsem se stáhnul znova a nainstaloval, zastávka mi chybí stále. Chybí jsem koukal ještě vícero věcí, například nemám buduvu v Náchodě zastávce. Mám jen ten modrý plechový přístřešek barák na kterém jsou nápisy mi chybí a nápisy levitují ve vzduchu.

A jeden dotaz do pléna. Při výjezdu z Václavic směrem na Náchod býval hned za vyhybkami 70 rychlostník, po aktualizaci se mi odsuď ztratil. Byl odmáznut a nebo vyměněn? Nebo se mi ztratil záhodou ve hře?
Ahoj,
chybí ti objekt z trati 170- ZSR od Hekla a to Jazernica zastávka. Máš ve filtru zašrkutnutý addon Hekl?? To už je druhý objekt od něho! Co se týče rychlostníku, ten zde být nemusí, protože rychlost 70 km/h je už značena před Václavicemi od Nového Města n.M. a je v celé stanici!
Míla
PS-Máš Detail Level na čísle 10? vlevo dole? ten posuvník?

KaMat
Příspěvky: 1217
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pát 20. dub 2018 18:36:23

Není třeba mít ty objekty zaškrtnuté. Navíc, pokud tvou trať stáhne a otevře editor, tak to zaškrtnuté mít bude, jelikož jsi to měl zaškrtnuté ty :)
Co jsem si všiml, tak Hekl udělal u objektů nějakou změnu a někdo má nejspíš starou/novou verzi. Někomu se zobrazí, někomu ne.

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 21. dub 2018 8:50:06

Danda píše:
čtv 19. dub 2018 16:19:34
Ahoj před pár dny jsem si stáhnul trat je nádherná a moc se mi libí ale neukazuje se tam nástupiště a koleje z Teplic do Adršpachu a na dalších místech.
S pozdravem Dan Vejvara
Ahoj,
nástupiště v Teplicích a dalších místech je z Úzkorozchodné trati 760mm od Romana a je odsud:https://pikku.msts.cz/railsim.html#update
koleje jsou od SADa z trati Altenburg Wildau v.3.12 odsud: https://www.railsimulator.net/wsif/inde ... au-v-3-11/
Míla

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 21. dub 2018 8:55:03

KaMat píše:
pát 20. dub 2018 18:36:23
Není třeba mít ty objekty zaškrtnuté. Navíc, pokud tvou trať stáhne a otevře editor, tak to zaškrtnuté mít bude, jelikož jsi to měl zaškrtnuté ty :)
Co jsem si všiml, tak Hekl udělal u objektů nějakou změnu a někdo má nejspíš starou/novou verzi. Někomu se zobrazí, někomu ne.
A jaké je tedy resumé ?
U mně jsou Heklovy objekty zde: Assets\CS_addon\Hekl.
Míla

KaMat
Příspěvky: 1217
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » sob 21. dub 2018 9:50:06

Ta změna byla už dávno a opravdu si nevzpomínám v čem spočívala.

Subterra
Příspěvky: 89
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 21. dub 2018 10:54:57

tak jsem se konečně dokopal a dal dohromady ten slibovaný balík scénářů. Obsahuje to následující:
Dřevo do Teplic n.M. 1.díl 70min Svoboda nad Úpou - Královec - Trutnov střed (fiktivní)
Dřevo do Teplic n.M. 2.dil 50min Trutnov střed - Teplice nad Metují (fiktivní)
Mn83371 1.dil 20min Trutnov - Malé Svatoňovice
Mn83371 2.dil 15min Malé Svatoňovice - Červený Kostelec
Mn83371 3.dil 45min Červený Kostelec - Jaroměř
Os 15504 50min Martinice - Rokytnice (číslo vlaku reálné,souprava ne,bez časových limitů)
Os 15505 50min Rokytnice - Martinice (číslo vlaku reálné,souprava ne,bez časových limitů)
Os 5108 45min Starkoč - Trutnov (dle GVD 2018)
Os 5109 70min Trutnov - Náchod (dle GVD 2018)
Os 5730 45min Trutnov - Vrchlabí (dle GVD 2018)
Os 5735 60min Vrchlabí - Trutnov (dle GVD 2018)
R 1265 50min Stará Paka - Jaroměř (dle GVD 2018)
R 1272 50min Jaroměř - Stará Paka (dle GVD 2018)
R 949 85min Jaroměř - Meziměstí (dle GVD 2018)
R 950 75min Meziměstí - Jaroměř (dle GVD 2018)
Sp 1768 105min Jaroměř - Broumov (dle GVD 2018)
Sp 1785 65min Trutnov - Jaroměř (dle GVD 2018)
Sp 1787 60min Trutnov - Jaroměř (dle GVD 2018)
Sp 1796 60min Jaroměř - Trutnov (dle GVD 2018)
Sp 1805 80min Stará Paka - Trutnov (dle GVD 2018)
Sp 1812 70min Trutnov - Stará Paka (dle GVD 2018)
Sp 1870 75min Týniště - Teplice (dle GVD 2018)
Sp 1871 90min Meziměstí - Týniště (dle GVD 2018)
Sp 1875 100min Adršpach - Týniště (dle GVD 2018)
Sp 1876 85min Týniště - Trutnov (dle GVD 2018)

motorové vozy 843 jsou nahrazené pomocí 854,regionovy pomocí 810,750.7 pomocí 754 atd. Je to celkem 25 scénářů s herní dobou okolo 26h cca. link pro stažení tu: https://uloz.to/!cMEQR81Cx7V0/balik-scenaru-pro-kp-rar
a poslední 2 přípomínky k trati :D před Jaroměří od Staré Paky není předvěst pro 40 a za stanicí Mostek směřem na Jaroměř jsou za sebou 3 sklonovníky 5,10 a 15, ale poslední sklonovník je obráceně,značí stoupání místo klesání.

Míla
Příspěvky: 401
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 21. dub 2018 13:39:59

Obě připomínky k trati beru na vědomí, předvěstník opravdu chybí a za Mostkem je jen klesání, takže 3. sklonovník má být klesání, opravím.
Díky za scénáře, věřím, že všichni, kdož tuto trať mají, si rádi zajezdí.
Míla

Shimi
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 05. dub 2018 16:33:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Shimi » sob 21. dub 2018 23:03:29

Zdravím, ať se snazím jak se snažím, nemohu najít tuto trať ke stažení, nemáte prosím někdo link na stažení této tratě? Předem děkuji.

Odpovědět