CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Připravované nebo vydané tratě do RS
Subterra
Příspěvky: 278
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Subterra » čtv 18. dub 2019 17:35:00

Pokud vím, tenhle scénář má jedinou verzi, která mi bez problémů fungovala, akorát jsem si musel přehodit 460 za verzi, co mám já.

anry
Příspěvky: 385
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od anry » čtv 18. dub 2019 18:06:20

Ale v RWT je videt že tam ten driver consist není.

Radek
Příspěvky: 13
Registrován: stř 08. led 2014 13:13:56

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Radek » čtv 18. dub 2019 21:59:02

anry píše:
čtv 18. dub 2019 16:15:05
Dá se teda někde stáhnout funkční tento scenář?
Arny, bohužel v poslední aktualizaci tratě je stará verze mého scénáře. Tady si můžeš stáhnout aktuální verzi. :)
https://ulozto.cz/!lpmS5PBU7sfk/radek-e ... perner-rwp
Starou verzi raději smaž. :)

anry
Příspěvky: 385
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od anry » čtv 18. dub 2019 22:18:15

Ok děkuji.

Tarik P.
Příspěvky: 15
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Tarik P. » úte 01. říj 2019 10:00:18

Will this route be updated again?

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » úte 01. říj 2019 16:04:22

Yes.

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » pát 25. říj 2019 16:36:51

Spousta z vás se mě ptala, jestli neudělám i nějaké videa ze stavby, tak tady je menší ukázka stavby stanice Žilina. Vzhledem k velké časové náročnosti, bude stavba rozdělená na 3 části. Omluvte prosím špatnou kvalitu zvuku :(. Budu taky rád za odběr kanálu :)
https://youtu.be/yVGXfXCbi1E

BombonCZ
Příspěvky: 9
Registrován: ned 03. kvě 2020 11:08:12

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od BombonCZ » pon 04. kvě 2020 15:50:32

Zdravím,
mapa je perfektní akorát v ní mám pár viuzálních chyb. Na nádraží ve Svinově se mi místo nápisu Ostrava-Svinov objevuje Benešov u Prahy a u pár rychlostníků mi chybí tyčky. Myslíte si že to je tím, že mám spuštěný nějaký addon navíc?
Děkuji za help, a ještě jednou ta mapa je luxus.

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » úte 05. kvě 2020 23:06:18

BombonCZ píše:
pon 04. kvě 2020 15:50:32
Zdravím,
mapa je perfektní akorát v ní mám pár viuzálních chyb. Na nádraží ve Svinově se mi místo nápisu Ostrava-Svinov objevuje Benešov u Prahy a u pár rychlostníků mi chybí tyčky. Myslíte si že to je tím, že mám spuštěný nějaký addon navíc?
Děkuji za help, a ještě jednou ta mapa je luxus.
Zdravím, Benešov je moje chyba, protože pro Ostravu zatím nemám originální objekty. S tyčkami u rychlostníků bohužel nemůžu pomoct, protože nevím, o které se jedná.

Filda.371
Příspěvky: 7
Registrován: stř 25. zář 2019 19:36:03

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Filda.371 » úte 12. kvě 2020 9:47:49

KaMate, Vaše trať je úžasná!! Chtěl bych se zeptat, jak vypadá úsek ČT-OVA přes Havířov?

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » úte 12. kvě 2020 11:45:48

Filda.371 píše:
úte 12. kvě 2020 9:47:49
KaMate, Vaše trať je úžasná!! Chtěl bych se zeptat, jak vypadá úsek ČT-OVA přes Havířov?
To je otázka na druhý addon Slezsko, ale odpovím tady. Krajinově stále stejně, ale chystám se v brzké době opravit celý úsek kolejově.

Filda.371
Příspěvky: 7
Registrován: stř 25. zář 2019 19:36:03

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Filda.371 » úte 12. kvě 2020 13:50:43

aha, vůbec jsem si nevšimnul, omlouvám se :D každopádně se moc těším a přeju hodně štěstí!

BombonCZ
Příspěvky: 9
Registrován: ned 03. kvě 2020 11:08:12

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od BombonCZ » stř 13. kvě 2020 22:55:32

Zdravím,
tak mě ještě napadlo nabídnout, jelikož jsem z Ostravska, pomoct s těmi nápisy (Ostrava-Svinov) místo Benešov u Prahy. Absolutně sice nevím jakým způsobem se to dělá ale mohl bych tam například zajet a v dobré kvalitě to nafotit.

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » čtv 14. kvě 2020 23:15:29

BombonCZ píše:
stř 13. kvě 2020 22:55:32
Zdravím,
tak mě ještě napadlo nabídnout, jelikož jsem z Ostravska, pomoct s těmi nápisy (Ostrava-Svinov) místo Benešov u Prahy. Absolutně sice nevím jakým způsobem se to dělá ale mohl bych tam například zajet a v dobré kvalitě to nafotit.
Cedule se časem chystám ve velké míře měnit, ale není kvůli toho třeba jezdit po stanicích. Konkrétně u stanice ve Svinově to bude menší problém, protože je součástí modelu.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2128
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Roman » pát 15. kvě 2020 21:37:38

KaMat píše:
čtv 14. kvě 2020 23:15:29
Konkrétně u stanice ve Svinově to bude menší problém, protože je součástí modelu.
To budeš asi koukat, v kolika tratích pak bude Ostrava - Svinov, až upravíš hlavní texturu :lol:.

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » sob 16. kvě 2020 0:26:04

Roman píše:
pát 15. kvě 2020 21:37:38
KaMat píše:
čtv 14. kvě 2020 23:15:29
Konkrétně u stanice ve Svinově to bude menší problém, protože je součástí modelu.
To budeš asi koukat, v kolika tratích pak bude Ostrava - Svinov, až upravíš hlavní texturu :lol:.
To zas ne. Já to tahám z vlastní složky, navíc to není pro editor povolené. Budovu samotnou určitě upravovat nebudu :D Spíš formou samostatné cedule.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2128
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od Roman » sob 16. kvě 2020 18:31:31

KaMat píše:
sob 16. kvě 2020 0:26:04
Já to tahám z vlastní složky
Ty jo, ale ostatním je to jedno :lol: . Prostě povolí všechny filtry, co jsou dispozici a pak staví :lol: . Vždyť to znáš...

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » sob 16. kvě 2020 22:46:45

Roman píše:
sob 16. kvě 2020 18:31:31
KaMat píše:
sob 16. kvě 2020 0:26:04
Já to tahám z vlastní složky
Ty jo, ale ostatním je to jedno :lol: . Prostě povolí všechny filtry, co jsou dispozici a pak staví :lol: . Vždyť to znáš...
Právě proto jsem celý svůj balík pro editor zneviditelnil :D Můžou si povolovat, co chcou, ale objekty se stejně neobjeví :D Kromě kolejí, loftů, cest a pravidel teda :( To zakázat neumím.

EnergyCZ
Příspěvky: 10
Registrován: pon 03. zář 2018 13:36:09

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od EnergyCZ » ned 17. kvě 2020 14:02:33

Zdravím mám tady chybějící most i když ho mám v assetech nemohu přijít na to kde je chyba aby se mi zobrazil ve hře děkuji za odpověď.
Obrázek
Energeťáák :lol:

KaMat
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Ostrava Svinov - Zilina

Příspěvek od KaMat » ned 17. kvě 2020 20:21:15

Kde "tady" ??

Odpovědět