CZ - Slezsko

Připravované nebo vydané tratě do RS
KaMat
Příspěvky: 1310
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KaMat » pát 06. zář 2019 23:52:04

KD503 píše:
pát 06. zář 2019 20:23:06
Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu s takovým problémem. V trati Slezsko mi nefungují některé QD. Hra se normálně načítá, ale pak místo aby mě to hodilo do hry, se to vrátí do menu s tabulkou error(něco v tom smyslu, že načítání selhalo). Ale pozor dělá to jenom když chci začínat ve větších stanicích(Ostrava Svinov, Ostrava Hl.n., Bohumín, Karviná aj.). Když začínám v malých stanicích, měně náročných na načítání(Jablůnkov, Ostrava Kunčice, Český Těšín), tak ty se načtou normálně. Standartní scénáře a free roam fungují normálně. V ostatních tratích jako Česká Třebová-Přerov, Ostrava Svinov-Žilina, TT, Vlára, PBO, Uzkorozchodka fungují QD i vše ostatní v pořádku.

Zkoušel jsem: Přeinstalovat trať, přeinstalovat KaMatovy objekty, zkoušel jsem starší verze trati i KaMatových objektů(aktuálně mám vše nejnovější), dále jsem zkoušel vyčistit cache, snížit detaily(standardně hraji na medium), přeinstalovat hru. Dělá to v 32 i 64-bit verzi hry.

Mam notebook Lenovo Legion 530, procesor Intel i5, 8GB RAM, 4GB nvidia grafika, hru mám přes Steam.

Je to normální, nebo je někde chyba? Předem děkuji za rady.
Díky za hlášení. Podívám se na to, ale potřebuju přesně vědět počáteční a konečný bod, který se v menu QD zvolil. Podle toho se zorientuju nejrychleji.

KD503
Příspěvky: 4
Registrován: pát 06. zář 2019 19:30:20

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KD503 » sob 07. zář 2019 11:10:11

Byly to QD:
Ostrava Svinov-Bohumín
Ostrava Svinov-Ostrava Hl.n.
Bohumín-Ostrava Svinov

Více si přesně nevzpomenu. Ale spíš si myslím, že by měl někdo vyzkoušet, jestli mu to dělá taky. Možná to není chyba trati ale chyba u mě. Každopádně děkuji za pomoc.

KaMat
Příspěvky: 1310
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KaMat » sob 07. zář 2019 14:28:55

Ale je divný, že v seznamu Ostrava Svinov - Ostrava hln nemám.

KD503
Příspěvky: 4
Registrován: pát 06. zář 2019 19:30:20

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KD503 » sob 07. zář 2019 14:45:17

Asi jsem se spletl :oops: to bylo asi v trati Ostrava Svinov-Žilina(tam je ale, jak jsem psal vše funkční). Ale pokud existuje v Slezsku QD Ostrava hln-Bohumín tak tam to dělá taky. Mám pocit že to dělá ve všech QD která začínají na velkých nádražích, na DESTINATION nezáleží. Ale nevím to jistě, nezkoušel jsem všechny kombinace.

KaMat
Příspěvky: 1310
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KaMat » sob 07. zář 2019 15:24:25

Spouštíš to v 32 nebo 64 bitové verzi? Jaké vozidla při tom používáš?

KD503
Příspěvky: 4
Registrován: pát 06. zář 2019 19:30:20

Re: CZ - Slezsko

Příspěvek od KD503 » sob 07. zář 2019 16:00:14

V 64-bit verzi ale párkrát i v 32-bit. Většinou jsem zkoušel samotné lokomotivy, protože se někde psalo, že čím delší souprava tím horší pro načtení QD ale zkoušel jsem i s vagony. Lokomotivy konkrétně 721, 701, 742, 362, 151, 123 a pak ještě Bobinu, nějaké BR, ICE, a nějaké britské(nevím přesně typ).

Odpovědět