Předně bych chtěl poděkovat a to i členům z msts všem kdo mi pomohli a stále pomáhají s aktuálními daty ,objekty a náležitostmi bez kterých bych byl ztracen a trať by nebyla to co má být.
Svoji trať jsem začal stavět od 11 /2010 a defakto denně na ní pracuji,zvolil jsem trochu odlišný způsob stavění a to je že nejdříve postavím kolejivo,návěstidla,rychlostníky a databázi a až poté si databázi zamknu a budu stavět okolí tímto předejdu případnému nechtěnému smazání.
V trati jsem se zaměřil na několik faktorů a tím jsou :
a) přesné vedení kolejí,
b) přesné sklonové poměry a nadmořská výška stanic,
c) aktuální stav videa,fotografiii 2010,
d) správné umístění přestavníků jakožto i reálných poloh,
e) řešení kolejí pro posun,trať,vlečkové,
f) řešení kolejí dle rychlostí,
g) řešení i kolejí pomocí trakce,
h) co nejpřesnější označení názvů pro pochopení,
i ) podle možností i správné pořadí světel a náležitostí u návěstidel a pod.
Plán před vydáním:
kompletní screny podle názvu dopraven máte možnost najít v galerii zde:
http://vlastinek.galerie.cz/4849497-trat-cz_praha
jak vidíte za 4.měsíce jsem toho dost stihl postavit včetně nového spojení,nového hlavního a vleček které v žádném jiném simulátoru v takovéto podobě nenajdete.
Co je hotové je vidět na mapce:

Jak jsem už psal pracuji na trati denně a následující práce povedou k propojení Vršovice odj.skupina-odb.Záběhlice,odb.Železný most-hostivař,odb.Rokytka-vysočany,tunel I-vyšehrad.
Rád bych tímto projektem oslovil všechny kdo by měli zájem se podílet na tvorbě tohoto projektu který má za cíl dosáhnout co nejvíce km tratí pro co nejpestřejší provoz.
Samozřejmně bych uvítal i modeláře případných objektů do trati ,velkou výhodou pro ně bude to že si všechny objekty mohou poměřit v google earth a tím pádem padnou přesně na míru.
Případným seriozním zájemcům o spolupráci ,at už umístování objektů nebo modelářské činnosti trat dám ke stažení tak aby mohl svoje výtvory vyzkoušet a popřípadě doladit.
Jedinou podmínkou je seriozní manipulace s editorem.
Jakmile dokončím ty plánované úseky tak trať vydám v beta verzi ,a trať se bude převážně zatím skládat s defaultních a nebo podobných objektů a podle aktualizace se bude doplnovat originál objekty.