Od 10.10.2012 na Steamu

Obrazky: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 090&type=1
Zatim neJurajs_89 píše:Je možnost dokoupit tuto trať samostatně? Byl by to pro mě vhodný výukový materiál, a nechci kupovat celou hru znova.
Sorry za ot, ale když tedy udělám update,tak mi zůstanou původní orig. tratě a když koupím TS13, tak úplně zmizej, nebo budu mít nové verze těch tratí?díkyVlastik píše:...po update na TS 2013 mi zůstali původní tratě německé ,americké a anglické (což novým s TS 2013 né)..
Vlez na steamu do Workshopu a tam najdeš aktivity pro tuto trat a myslím že i s DB 294.Nicméně pro DB294 na této trati (kupodivu ) není žádná aktivita,
nespletl si se a nedal si quickplay se starou DB294? V TS totiž pak máš starou očesanou verzi DB294 a novou kde to funguje...drew píše:Ahoj, mám dotaz: u této tratě je na steamu napsáno, že mimo jiné upgraduje DB101 na Sifa+PZB+AFB+LZB a DB294 na PZB. Nicméně pro DB294 na této trati (kupodivu) není žádná aktivita, a když jsem to zkoušel přes QuickPlay, tak PZB nefunguje. Máte někdo nějaké poznatky?
drew
slozku decals tam mam ale prazdnouJurajs_89 píše:Mohl bych poprosit majitele tratě, zda-li by se mohli podívat, jestli mají na této adrese ( C:\Program Files\Steam\steamapps\common\railworks\Assets\RSC\MunichAugsburg\environment\terrain\) složku decals? RW tools mi to pořád vypisuje jako chybějící soubor, a trať mi nejde spustit. Díky!
Složka deccals slouží pouze pro uložení dlaždic z google earth,nicméně v ní mám tyto soubory:Mohl bych poprosit majitele tratě, zda-li by se mohli podívat, jestli mají na této adrese ( C:\Program Files\Steam\steamapps\common\railworks\Assets\RSC\MunichAugsburg\environment\terrain\) složku decals? RW tools mi to pořád vypisuje jako chybějící soubor, a trať mi nejde spustit. Díky!
Tak to jsem se upsal,omluva.Ano, pokud koukáte do složky environment\decals tak ano.