Fikce Testovací trať (Roman)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » čtv 07. úno 2013 20:01:39

Malá aktualizace Testovací trati, tedy hlavně scénářů . Jsou kompatibilní s novými modely lokomotiv 151 a vozů.

Obsahuje i scénáře pro Taurusy. Kdo je nemáte, tak je v editoru odstraňte.

EDIT: Neaktuální odkaz smazán. Aktuální verze je na http://modely-msts.cz/traterw.html

Stále platí, že vyšší verze vyžadují addon Munich - Augsburg

Obrázek

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna Roman

Příspěvek od Jurajs_89 » úte 19. úno 2013 22:21:46

Romane, tohle je bomba, paráda. To klopení v oblouku nemá chyba! Jen škoda, že občas fouknul vítr a lehce pokřivil návěsti a občas popraskaly žárovičky v předvěstích ;) .
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna Roman

Příspěvek od Jurajs_89 » úte 19. úno 2013 23:03:44

No, když na jednu skoro nevidíš, a musíš jen odhadovat, co že tam asi bylo, tak nevím, ale jinak je to paráda, doufám, že v tom Roman bude pokračovat, tohle je parádní.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna Roman

Příspěvek od Roman » stř 20. úno 2013 0:15:34

Jurajs_89 píše:No, když na jednu skoro nevidíš, a musíš jen odhadovat, co že tam asi bylo, tak nevím, ale jinak je to paráda, doufám, že v tom Roman bude pokračovat, tohle je parádní.
Jak píše Michal, je to schválně a v reále běžné :) . A musíš mít seznání :lol: .
Pokračovat ale moc asi nebudu, není čas. Mám rozpáchanou kabinu 151, děláme na 350, vozy od Milana a průběžně také něco na svých modelech v trati. Jen až Michal dodělá skripty pro přenos návěstí, celou trať upravím . Doufám, že mně nezastřelí, že to prozradím, ale v RW budeme mít možnost vypnout přenos návěstí tam kde je to nežádoucí. Třeba teď mám zkušebně bez kódu celou stanici Louky vyjma 1 a 2 staniční koleje.

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 20. úno 2013 0:18:45

No to bude bomba. Michal mi něco říkal na slezině, ale s vypínáním se už nějak zapomněl pochlubit :) .
Já si dal před chvilkou jízdu s 10 kočáry do kopečka, a banán se jen vezl, jak to bylo posmrkaný. Vsadím se, že v konečný jsem měl už prázdnej písečák. I těch 1700 tun dalo Taurusovi celkem zabrat. Ale paráda, akorát na 2 Stůj jsem musel projet bez jakýkoliv hlášky.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Vlastik

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Vlastik » stř 20. úno 2013 8:10:40

Třeba teď mám zkušebně bez kódu celou stanici Louky vyjma 1 a 2 staniční koleje.
Akorát jsem zjistil že pokud zastavím na stůj u vjezdu a pak postavím cestu přímo tak se rozsvítí volno i na VZ,ale pokud chci jed na jinou než přímou kolej tak se mi na vjezdu rozsvítí bílá a VZ nefunguje.Tady asi je někde chyba ,toliko můj postřeh.
Obrázek
Jen až Michal dodělá skripty pro přenos návěstí, celou trať upravím . Doufám, že mně nezastřelí, že to prozradím, ale v RW budeme mít možnost vypnout přenos návěstí tam kde je to nežádoucí.
Problém je ten že co jsme konzultovali tak přenos návěstidel v TS funguje jen na vzdálenost 1250m,takže pokud jsou návěstidla dále od sebe tak se znak v kabině objeví až po přiblížení na tuto vzdálenost,po dohodě jsme uvážili že všechny návěstidla budou kodovaná(přeci jenom by si se nechtělo stavitelům každé návěstidlo upravovat),menší zlo tedy bude upravit stávající návěstidla která kodovaní nemají (docela je to zase obtížné dohledat) a tam využít identity "ID02" ,zatím ještě není dořešen systém pokud jsou už obě identity "ID01,02" obsazené.
Doslova jako vypnout přenos aby si hráč vyrušil přenos asi možné nebude,vše bude závislé na nastavení stavitelů kteří staví trat.

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 20. úno 2013 13:27:47

Je možné, že toto udělala mlha? Jedu, najednou mlha přede mnou, já do toho vjel a mlha na stanovišti :shock: .
Obrázek
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 20. úno 2013 13:35:40

Teda kluci, to je simulace non plus ultra :lol: .
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » stř 20. úno 2013 13:39:19

S těmi návěstidly. V Loukách nějaký problém s návěstidly byl (už si přesně nepamatuji co, ale nemohl jsem na to dlouho přijít a jezdilo se opravdu na některé koleje na bílou) a je možné, že opravené je to až ve verzi kterou má jen Michal s Heklem . Asi to tak bude, soudě dle troleje na Vlastíkových screenech, protože už je zase upravená verze s jemnějšími dráty. Tu poslední verzi jsem ke stažení nechtěl dávat právě z důvodu, že tam jsou už ty definice ID2 u návěstidel a je to zapsané v databázi. Mohlo by to pak způsobovat problémy.

Juras_89 :arrow: Asi to bude o nastavení GK, ale zatím nic takového nikdo neprezentoval :(

Jurajs_89
Příspěvky: 666
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Jurajs_89 » stř 20. úno 2013 13:42:23

Už včera se mi to stalo jednou, taky na Tvojí testovací trati, a snes po druhé. Tak snad to přestane, budu to ještě zkoušet.
Tý trati se nemůžu nabažit :twisted: .
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D

kropi213
Příspěvky: 89
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kropi213 » pát 01. bře 2013 22:10:00

Malej dotaz nemuzu prijit na to co mi chybi v trati....
Přílohy
Nevíte co mi chybí??
Nevíte co mi chybí??

ilidianos
Příspěvky: 170
Registrován: čtv 02. pro 2010 14:24:07

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od ilidianos » pát 01. bře 2013 22:13:41

Typoval bych to na nastupiste + zastreseni nastupiste.

kropi213
Příspěvky: 89
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kropi213 » pát 01. bře 2013 23:14:45

Nevim si rady
Přílohy
V Roztokach se mi deje toto nevim jake veci je potreba jeste stahnout..
V Roztokach se mi deje toto nevim jake veci je potreba jeste stahnout..

kropi213
Příspěvky: 89
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kropi213 » pát 01. bře 2013 23:20:21

tady jak je ta verze 02.7 tusim...ale to je asi jen aktualizace ze??Je nekde prosim tedy nejakej balik?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 935
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Hekl338 » pát 01. bře 2013 23:54:27

To cierne prostredie robi vtedy, ak nemas dennu dobu, ktora je v trati pouzita. Lenze otazka je, ktoru verziu mas. Roman daval verziu, kde uz bez MA trat nesla, cize ak ho nemas, toto sa presne stane.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » sob 02. bře 2013 6:34:13

Ještě vydržte, když se zadaří, nahraji novou verzi i s objekty během víkendu. Bude plná podpora přenosu návěstí a směrování na CS denní dobu + počasí. Ještě zkusím něco vydumat s těmi objekty z MA aby to bylo hratelné pro všechny . Tak by byly dvě verze, jedna defaultní a druhá, s vegetací MA. Snad to pomocí RW_tools vyměním .

AirVolk

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od AirVolk » sob 02. bře 2013 7:50:14

To by bolo veľmi dobre :) Držím palce.

kubikek
Příspěvky: 19
Registrován: ned 21. bře 2010 7:37:28

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kubikek » ned 10. bře 2013 12:19:19

Ahoj .. mam problém . když chci spustit scénář Osobní Vlak . tak mi to vyhodí chybu can't load CD BMZ , AMZ EUROFIRMAWAGEN ORANGE- přitom je tam mam nainstalované .. Mám TS2013 děkuju

kubikek
Příspěvky: 19
Registrován: ned 21. bře 2010 7:37:28

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kubikek » ned 10. bře 2013 12:24:20

já je tam mam , koukal jsem přes Utilities Package Manager , a mam je tam jak ty OBB tak i CD :( jinak já nevim

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » ned 10. bře 2013 13:09:57

Ostatní scénáře Ti jdou ? Ty vozy jsou použity ve všech....

Odpovědět