Fikce Testovací trať (Roman)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Tarik P.
Příspěvky: 6
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » sob 15. čer 2019 1:00:23

Hey guys, where on the route was this screenshot taken : https://uloz.to/!oh5KgLPEmPNX/screensho ... g#download I have the latest version 5 and have never seen this tunnel.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 480
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » sob 15. čer 2019 10:57:08

Hi. In the screenshot file name you have a coordinates where the screenshot was taken. In this case 51.15800-6.93028.

Tarik P.
Příspěvky: 6
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » sob 15. čer 2019 21:56:40

Michal píše:
sob 15. čer 2019 10:57:08
Hi. In the screenshot file name you have a coordinates where the screenshot was taken. In this case 51.15800-6.93028.
I know that but I don't have access to the game right now and for a longer period of time so I have no way of verifying where the screenshot was taken or on which version of Testovaci Trat. Are there any plans to further update the route?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 480
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » pon 17. čer 2019 19:36:59

OK. This is the tunnel between Valy and Ronov.

Tarik P.
Příspěvky: 6
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » pon 17. čer 2019 20:18:58

Dekuji, now I know. :)

Knedlik
Příspěvky: 20
Registrován: ned 07. črc 2019 14:43:29

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Knedlik » čtv 18. črc 2019 21:07:03

Ahoj, nevíte kde můžu stáhnout česká návěstidla?

Míla
Příspěvky: 493
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Míla » pát 19. črc 2019 9:30:14

Máš to napsané ve FAQ, kde máš ode mne odpověď.

Odpovědět