Fikce Testovací trať (Roman)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Tarik P.
Příspěvky: 14
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » sob 15. čer 2019 1:00:23

Hey guys, where on the route was this screenshot taken : https://uloz.to/!oh5KgLPEmPNX/screensho ... g#download I have the latest version 5 and have never seen this tunnel.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » sob 15. čer 2019 10:57:08

Hi. In the screenshot file name you have a coordinates where the screenshot was taken. In this case 51.15800-6.93028.

Tarik P.
Příspěvky: 14
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » sob 15. čer 2019 21:56:40

Michal píše:
sob 15. čer 2019 10:57:08
Hi. In the screenshot file name you have a coordinates where the screenshot was taken. In this case 51.15800-6.93028.
I know that but I don't have access to the game right now and for a longer period of time so I have no way of verifying where the screenshot was taken or on which version of Testovaci Trat. Are there any plans to further update the route?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » pon 17. čer 2019 19:36:59

OK. This is the tunnel between Valy and Ronov.

Tarik P.
Příspěvky: 14
Registrován: stř 28. lis 2018 16:51:54

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tarik P. » pon 17. čer 2019 20:18:58

Dekuji, now I know. :)

Knedlik
Příspěvky: 48
Registrován: ned 07. črc 2019 14:43:29

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Knedlik » čtv 18. črc 2019 21:07:03

Ahoj, nevíte kde můžu stáhnout česká návěstidla?

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Míla » pát 19. črc 2019 9:30:14

Máš to napsané ve FAQ, kde máš ode mne odpověď.

dj la défense
Příspěvky: 6
Registrován: ned 06. bře 2016 17:35:59

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od dj la défense » čtv 26. zář 2019 19:13:00

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat na pár věcí. Koupil jsem si TS (už před delší dobou), a protože mám teď trochu času, chtěl jsem si nainstalovat tratě z českých, či slovenských končin. Hrával jsem MSTS, kde se jakžtakž vyznám, kam se co instaluje a tak dále. Bohužel tato hra pro mě byla španělskou vesnicí. Tak jsem si prošel toto fórum a začal zkoušet. No, bohužel ještě se úplně nevyznám. V pětatřicet už se mi tyhle "vychytávky" hůře učí :-). Zjistil jsem, že jako základ slouží tato fiktnivní trať, pokud to dobře chápu, kvůli v ní obsaženým objektům. No bohužel, trať se mi nikde už nedaří najít, u Hekla již není (důvody jsem si zde přečetl) a na uložtu jsou jen update 4 a 5. Rád bych se tedy zeptal:
1) pokud tuto trať nemám, mám, jak se říká, po prdeli?
2) když nainstaluji tratě například od pánů KaMat a Kal000px (velmi krásné tratě) fůra věcí mi tam chybí, koleje, peróny, návěstidla atd. atd. Dá se nějak zjistit, někde, když nainstaluji trať, které objekty mi chybí, nějaký výpis?

Pokud by byl někdo tak hodný a ujal se postaršího nováčka a pomohl mi alespoň něco rozchodit, nezůstanu nic dlužen a třeba alespoň nějakou symbolickou částkou mu přispěji na tvorbu tratí, jako poděkování.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » čtv 26. zář 2019 19:47:10

Zrovna nedávno tu Roman dal odkaz na jeho objekty a součástí je i poslední verze tratě:
viewtopic.php?f=15&p=30589#p30573

Tady jsem se musel pousmát :)
V pětatřicet už se mi tyhle "vychytávky" hůře učí ... postaršího nováčka ...
Řekl bych, že patříš mezi ty mladší tady. :mrgreen:

Tezemis
Příspěvky: 80
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Tezemis » čtv 26. zář 2019 19:53:22

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, bude se ještě pracovat na trati 020?

dj la défense
Příspěvky: 6
Registrován: ned 06. bře 2016 17:35:59

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od dj la défense » čtv 26. zář 2019 21:00:17

Děkuji za odpověď. Shodou náhod jsem ten balík od Romana stáhl, když jsem se v tom před týdnem začal vrtat. Bohužel asi nemám vše, takže mi to nejde skoro nic rozchodit. Mohu se zeptat, dá se tedy u jednotlivých tratí nějak zjistit, co mi chybí? Začínám mi být líto, že asi budu mít smůlu. :(

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » čtv 26. zář 2019 21:54:00

Existuje prográmek RW Tools, přes který by to mělo jít zjistit. Já osobně ho nepoužívám, takže víc bohužel neporadím.

Jinak obecně, základem většiny (možná všech) našich tratí je ELAP:
https://store.steampowered.com/app/2083 ... sset_Pack/
Ten máš? Bez něj ti nebude pořádně nic fungovat.

KaMat
Příspěvky: 1310
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od KaMat » čtv 26. zář 2019 23:12:55

dj la défense píše:
čtv 26. zář 2019 19:13:00

2) když nainstaluji tratě například od pánů KaMat a Kal000px (velmi krásné tratě) fůra věcí mi tam chybí, koleje, peróny, návěstidla atd. atd. Dá se nějak zjistit, někde, když nainstaluji trať, které objekty mi chybí, nějaký výpis?
Odemě ti určitě nic důležitého nechybí :D

dj la défense
Příspěvky: 6
Registrován: ned 06. bře 2016 17:35:59

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od dj la défense » pát 27. zář 2019 10:28:42

KaMat: No to jsem si myslel taky, když jsem si pročítal tvoje příspěvky, že asi "jedeš na sebe". Je pravda, že u Tebe mi toho chybělo nejmíň, ale třeba v Bohumíně, místo točny, jsem měl díru po granátu a točna nikde. Tak nevím, chybí mi točna, nebo tam prostě není. A neumím zjistit, jak je to doopravdy.

Michal: Děkuju za info, ten "Assetpack" pochopitelně nemám :? Takže ten je nutno zakoupit?

Jinak všem děkuji za pomoc, doufám, že nevadí, že Vám teda tykám, a pokud to tu Romanovi plevelím, mohu se obrátit když v SZ?

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 512
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Michal » pát 27. zář 2019 12:07:06

Ano, ten pack je nyní jako placený addon. Dřív byl součástí základního simulátoru, ale potom ho vyčlenili samostatně. Takže ho někdo má a někdo si ho musí dokupovat. Prostě v tom udělali bordel. :roll:

Jak píšeš, už se to tu začíná odklánět od tématu. Klidně mi napiš SZ, můžeme to pořešit, ale musíš mít trpělivost. :mrgreen:

kiski
Příspěvky: 902
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kiski » pát 27. zář 2019 20:26:24

...s tým vekom fakt pobavil :lol: ...
Braňo

KaMat
Příspěvky: 1310
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od KaMat » sob 28. zář 2019 8:10:43

dj la défense píše:
pát 27. zář 2019 10:28:42
KaMat: No to jsem si myslel taky, když jsem si pročítal tvoje příspěvky, že asi "jedeš na sebe". Je pravda, že u Tebe mi toho chybělo nejmíň, ale třeba v Bohumíně, místo točny, jsem měl díru po granátu a točna nikde. Tak nevím, chybí mi točna, nebo tam prostě není. A neumím zjistit, jak je to doopravdy.
Tak to je opravdu možné. Pořád jsou někde použité ještě staré originální objekty, které se už v nových verzích hry nevyskytují a musím je postupně vyměňovat.

Kiski: Asi by jsme už měli jít taky do důchodu :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2084
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » pon 30. zář 2019 16:13:36

Tezemis píše:
čtv 26. zář 2019 19:53:22
Ahoj,

chtěl bych se zeptat, bude se ještě pracovat na trati 020?
Nebude

It_s_Real
Příspěvky: 187
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od It_s_Real » pon 30. zář 2019 19:55:23

Roman píše:
pon 30. zář 2019 16:13:36
Nebude
It could at least Nymburk... :roll:

Knedlik
Příspěvky: 48
Registrován: ned 07. črc 2019 14:43:29

Re: Fikce Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Knedlik » pon 21. říj 2019 20:12:27

Ahoj romane. Nevíš proč mi na TT chybí chránění přejezdu hned u brodu? Nevím jestli k tomu máš readme, ale žádné nemám jelikož jsem TT stáhnul z uložta kvůli tomu že jsem to nemohl najít.

Odpovědět