Fikce Testovací trať (Roman)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Uživatelský avatar
drew
Příspěvky: 62
Registrován: pát 11. úno 2011 10:07:26
Bydliště: Praha 5 Košíře

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od drew » čtv 10. říj 2013 15:08:20

Už to proboha vydééééééj :lol:
drew
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
---::| mapa MODRAVA - nejlepší na dlouhé jízdy |::---
MSTS->Trainz...TS2009->RW3...TS2013DeLuxe @ iPentium Dual E2220; nV GTX285; W7homeSP1

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » čtv 10. říj 2013 17:20:18

Perfektní.

kropi213
Příspěvky: 82
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kropi213 » čtv 10. říj 2013 17:51:36

k tomu není co dodat...krása

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Boldri » pon 14. říj 2013 13:30:17

Tyvoe, já se z těch screenů asi pos.. , už doooost!!!....:-D :-D
Můj sen je trať 070 (Prágl - Turnov), už sem v editoru něco zkoušel ale když vidim tohle, tak toho plácání nechám a radši stavění tratí přenechám profíkům..:-)
Jedna z nejdetailnějších tratí co sem v TS2014 zatim viděl, fakt smekám a už se hrozim, čím nás namlsáš příště..:-D
Když vidim tvůj smysl pro detail a náladu těch screenů, nepřemejšlel si už nad založením malý skupiny, kerá by vydala nějakej větší, třeba i placený projekt?

Baltazar
Příspěvky: 47
Registrován: ned 25. zář 2011 18:03:06

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Baltazar » pon 14. říj 2013 19:38:28

Už som to tu raz písal, viem že o tom Roman nechce ani počuť :), ale mal by začať robiť seriózne nejakú trať, mne je jedno akú, kludne aj vymyslenú. Naozaj je jeho práca to najlepšie čo je momentálne dostupné na RW. Rád aj prispejem, keď vidím niektoré addony a cenu za ktorú ich autori predávajú, musím sa len zasmiať. Romane robíš to naozaj vynikajúco, je to naozaj obdivuhodné.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2037
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » pon 14. říj 2013 20:21:42

Michal píše:Buďte rádi, že se Roman nevěnuje jen jedné činnosti. To by pak byl konec RW. :mrgreen:
No jo, Michale, ale pak je to od každýho něco a nic pořádně :D . Alespoň ne tak, jak bych si to představoval já . A už nejsem sám, kdo fušuje do více oborů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vlastik

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Vlastik » úte 15. říj 2013 13:24:21

Boldri,Baltazar: třeba pochopit to že Roman staví nebo se pokouší zkoušet co asi a jak by to mělo (mohlo) v TS vypadat,jediná zkouška je ta že to staví jako trat,mohl by si to nechat pro sebe ale podělí se stím s ostatními což je dobré,dost toho můžou všichni odkoukat.
Jinak ale nebrání se nikomu aby šel v jeho šlépějích,akorát by to chtělo zaměřit se na reálnou trat,aby se dalo trochu i jezdit,ono když to tak vemu tak aby se uspokojila TS scéna by byly potřeba min. 4.Romanové (pro trat,vozidla,objekty a tester) což ale v réálu pak bude vypadat jak napsal Roman "ale pak je to od každýho něco a nic pořádně" takže nikomu se nebrání ho zastoupit v jiné variaci než nářků.

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Boldri » čtv 17. říj 2013 8:28:18

Romane z toho co sem zatím od tebe viděl a ne čem ses podílel, tak to "od každýho něco" zvládáš dost dobře. :) Myslím si že tomu se člověk neubrání, jenom v profi týmech si člověk může dopřát ten luxus dělat jenom jedno třeba modely.

Michale já bych rád, ale průser je že se k TS14 dostanu tak jednou za tejden, abych vyhnal pavouky z komína SD45ky. Kolikrát ani to ne. S časem je to bída a z hraní si s Trainz kdysi dávno vím, že zrovna stavění tratě je časově pekelně náročný. Nerad bych tu zakládal téma "Stavim xxyy, kaming sůn", kerý budu po roce mazat, že to nejsem schopen dokončit.

Vlasto klid nikdo tu nenaříká..:)
S Baltazarem sme jen chtěli Romanovi naznačit, že kdyby se rozhodoval pro vydání něčeho placenýho, tak s námi jako zákazníky může počítat..;)

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2037
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » úte 29. říj 2013 0:06:55

Dneska jsem trochu blbnul s texturami terénu a jsem docela spokojen :D . Odstranil jsem ty strašný kontrasty mezi štěrkem ve stanicích. Strach, že to přepíše původní defaultní textury mít nemusíte, už jsem přišel, jak na to :D . TT bude mít vlastní texturing.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2037
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » úte 29. říj 2013 0:43:35

A ještě textury ve večerním nasvícení scény.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
drew
Příspěvky: 62
Registrován: pát 11. úno 2011 10:07:26
Bydliště: Praha 5 Košíře

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od drew » čtv 31. říj 2013 13:01:17

:shock: slint...
:D
to se nedá komentovat jinak...
drew
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
---::| mapa MODRAVA - nejlepší na dlouhé jízdy |::---
MSTS->Trainz...TS2009->RW3...TS2013DeLuxe @ iPentium Dual E2220; nV GTX285; W7homeSP1

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Mraca121 » sob 07. pro 2013 21:59:18

Zdravím,
chtěl bych se zeptat zda se dají sehnat tyto stromy. Hra sice chybu nehlásí ale já je na mapě nemám. Konkrétně za brodem směrem do města tak okolo trati vysoké stromy viz.: použiji Heklovi obrázky http://2i.sk/2i/i/52a398a6/3d8a5f4a229f ... 27f4.f.jpg (je to nejlépe vidět) a před prvním tunelem od brodu http://2i.sk/2i/i/52a398b0/8fe8ba2535f6 ... 05d6.f.jpg (tady se jedná o ty jehličnany v dolní části skály respektivě před skálou.

Díky

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » sob 07. pro 2013 22:11:09

Odkaz je nefunkční.

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Mraca121 » sob 07. pro 2013 22:54:31

Ani když otevřete obrázky odtud?
http://railsimulator.simtrains.eu/viewt ... &start=560
Pro můj případ tedy 2. z leva a 1. z prava.

KaMat
Příspěvky: 1278
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od KaMat » sob 07. pro 2013 22:55:02

Tipuju borovice. Ty myslím v balíku nejsou ?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 935
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Hekl338 » sob 07. pro 2013 23:04:54

To budu smreky vysoke, ktore su spravne dotatocne. Balik s vegetaciou bude v priebehu tydzna aktualizovany. A chybu ti nehelasi trat preto, ze ta verzia, kde su tie stromy, ofiko von nie je ;)

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » sob 07. pro 2013 23:16:40

Pro správnou funkci oblohy a denní doby potřebuju zakoupit addon "Munich Augsburg", nebo si pletu ?

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 935
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Hekl338 » sob 07. pro 2013 23:22:10

Netreba. Denna doba, je nasa. MA je tam potrebny z dovodu 3D stromov a neviem, co presne este Roman pouzil.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2037
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » ned 08. pro 2013 21:17:48

Pokud si pamatuju, tak snad jen ty 3D stromy jsou z MA. A jedna silnice, ale v neveřejné verzi. Ovšem to je už také minulost. Stromy jsem přeházel na Hamburg (stejná cesta, jen stačí změnit Product\Provider) . A silnice je nahrazena CS variantou...

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2037
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » úte 31. pro 2013 11:18:47

Tady : http://modely-msts.cz/traterw.html můžete v případě zájmu stahovat další verzi Testovací tratě - verzi 4. Pokud se vám náhodou nezobrazí stránka správně s Testovací tratí verze 4, dejte aktualizovat F5.

Důrazně doporučuji odstranit komplet předchozí verzi a udělat čistou instalaci jak tratě tak i AssetsPacku !!!

Obrázek

Příjemnou zábavu a jezděte střízliví :D

Odpovědět