Fikce Testovací trať (Roman)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Vlastik

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Vlastik » stř 11. zář 2013 11:23:08

To vypadá velice dobře,obdivuji lidi co mají takovou fantazii postavit několik destítek km z hlavy,já fantazii nemám a proto stavím co existuje.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » úte 17. zář 2013 18:37:05

Dnes jsem se chvilku hrabal v editoru , abych si odpočinul od kabiny a pořád mi vadilo při použití 2D stromů to, že nevrhají žádný stín. Nakonec jsem nějakou nouzovku vymyslel a podle mně to vypadá dost dobře ;) . Použil jsem defaultní Tunnel volume oclussion :roll: .

Na prvních třech screenech jsou vidět rozdíly. Používám to jen pro skupiny stromů a pouze v blízkosti trati .

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Amiras90
Příspěvky: 1
Registrován: sob 14. dub 2012 12:41:38

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Amiras90 » pát 20. zář 2013 16:08:15

čaute, chtěl bych se zeptat jestli tu někdo nemáte balíček vozů ČD ? konkrétně: CZ ČD A(149) 19-41 055-7,CZ ČD A 19-41 068-0 ,CZ ČD A 19-41 026-9 v zelenobílem nátěru,CZ ČD AB(350) 39-40 270-0 v zelenobílem nátěru,CZ ČD B 20-41 299-9 v zelenobílem nátěru,CZ ČD WRm 88-81 068-7 v JLV nátěru. Nemužu je nikde sehnat, protože stránky http://www.trainsimulator2012.cz jsou nedostupné a tím pádem nejdou tyto vozy stáhnout. Tyto vozy tedy alespon vuz AB 39-40, B 20,41 a WRm jsou potřeba pro spuštění scénářu testovací mapy. Jelikož je nemám,tak mi nejde spustit. Pokud by je někdo měl ke stáhnutí, byl bych mu vděčný.

Děkuji

KaMat
Příspěvky: 1311
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od KaMat » pát 20. zář 2013 17:23:54


Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » pát 20. zář 2013 18:01:02

Máš to pěkný Romane, tmavší textury povrchu pod vegetaci, tak to má být.

Uživatelský avatar
Boldri
Příspěvky: 54
Registrován: stř 25. úno 2009 7:47:14

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Boldri » úte 24. zář 2013 22:39:04

Fakt pěkný.
Dycky se těšim na nový obrázky z týhle trati, páč si u nich dycky pořádně zaslintám... :mrgreen:
Vypadá to fakt skvěle.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » čtv 26. zář 2013 22:45:56

Jedna z mál věcí, která mě v TS2014 nadchla - nová kamera 8-)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Uživatelský avatar
kuboss
Příspěvky: 592
Registrován: čtv 24. led 2013 18:55:08

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od kuboss » čtv 26. zář 2013 23:12:14

no to ma podrz, ako velmi moze nova perspektiva skraslit hru :shock:
ako si to docielil?

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » čtv 26. zář 2013 23:30:12

kuboss píše:no to ma podrz, ako velmi moze nova perspektiva skraslit hru :shock:
ako si to docielil?
Kolečkem myši :lol:

Hekl338
Modelář
Příspěvky: 935
Registrován: pon 09. čer 2008 21:08:45
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Hekl338 » čtv 26. zář 2013 23:32:27

Romane mas to pekne:) Ale ked sme u toho, zoomovanie slo aj doteraz, len sa muselo vo vlastnostiach nastavit rucne a neslo menit pocas hry ;)

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » pát 27. zář 2013 19:01:23

Všude hlásej chybu v tunelech ( minimálně chybějící "ztmavení" uvnitř tunelu ), ale u tebe koukám vše v pořádku ?

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » pát 27. zář 2013 22:31:20

Je otázka, zda to má souvislost s decalem nebo se starším shaderem lofttunelxxx :)

Mraca121
Příspěvky: 85
Registrován: ned 10. úno 2013 19:20:55

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Mraca121 » úte 01. říj 2013 13:52:54

Zdravím potřeboval bych poradit s tunelama. Při aktualizaci na TS 2014 mě v tunelech neztmavnou koleje jsou pořád viditelné jako mimo tunel :D. Chyba bude buď v tunelu nebo v kolejivu.

Obrázek přikládám: http://www.q3.cz/view.php?filename=86rw.jpg

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » úte 01. říj 2013 14:26:32

Mraca121 píše:Zdravím potřeboval bych poradit s tunelama. Při aktualizaci na TS 2014 mě v tunelech neztmavnou koleje jsou pořád viditelné jako mimo tunel :D. Chyba bude buď v tunelu nebo v kolejivu.

Obrázek přikládám: http://www.q3.cz/view.php?filename=86rw.jpg
Já bych řekl, že je chyba u RSC. Protože já tmu v tunelu mám. A pokud ne, nejsem schopen přijít na to, proč někdo tmu v tunelu nemá. Na zkoušku jsem zkusil vypnou stíny v nastavení grafiky, ale i tak tma v tunelu byla.... Bylo by dobré, napsat jak konfiguraci PC, tak i nastavení hry.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » úte 01. říj 2013 15:40:41

Proč někomu ano a jinému ne nevím, ale četl jsem, že o chybě vědí a pracují na nápravě. Rozhozený jsou i jejich vlastní tratě.

erikmir
Příspěvky: 32
Registrován: sob 29. zář 2012 13:24:04

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od erikmir » čtv 03. říj 2013 15:42:09

Čaute, stiahol som si trať a všetko k nej (okrem vecí zo zrušeného webu). Trať mi funguje normálne, len keď si dám scenár, tak mi blbnú návestidlá. Napr. ma nechá stáť oddielové návestidlo AB, alebo vlaky oproti stoja atď.
Chcem sa spýtať, ako môžem tento problém vyriešiť.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Josef72 » čtv 03. říj 2013 18:16:09

Trpělivost, něco už bylo převedeno a zveřejněno, něco ještě ne. Včera jsem něco nahrál, dnes a zítra budu pokračovat.

erikmir
Příspěvky: 32
Registrován: sob 29. zář 2012 13:24:04

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od erikmir » čtv 03. říj 2013 18:28:43

Super, tak idem pomaly sťahovať. Kamoš mi písal že vraj je potrebná aj základná trať aby to fungovalo korektne - neviem čo je na tom pravdy.

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » pát 04. říj 2013 0:08:49

erikmir píše:Super, tak idem pomaly sťahovať. Kamoš mi písal že vraj je potrebná aj základná trať aby to fungovalo korektne - neviem čo je na tom pravdy.
To už je opraveno. Poslední verze je komplet funkční. Týkalo se to verze 2, kde assets pack obsahoval pouze nové soubory ( aby nebylo třeba zbytečně stahovat vše znovu).

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2086
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Testovací trať (Roman)

Příspěvek od Roman » čtv 10. říj 2013 7:51:55

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět