Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Otázky, problémy a nejasnosti při tvorbě modelů a skinů
Odpovědět
dorko
Příspěvky: 5
Registrován: pon 12. pro 2016 16:50:23

Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od dorko » pon 12. pro 2016 16:55:01

Ahojte, chcel by som pre vlastnú potrebu vysvetlit ako si možem zmeniť kabínu z talianských okuliarnikov ktorá je z g2000 na kabínu zo 751 alebo 749 (Bardotka) :) ďakujem

kiski
Příspěvky: 902
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od kiski » stř 14. pro 2016 12:32:41

Vzhľadom na ovládače, skript a ešte neviemčo všetko možné, čo model obsahuje, si skôr zmeníš exteriérový model Bardotky za talianskeho Okuliarnika ;) nech už je ale ako chce, prerobiť to nie je len o prehodení exteriérového modelu - ak nesedia vonkajšie rozmery, tak by ti nesedeli ani prípojné body šrobovky... jednoducho je toho dosť, čo treba vykonať, aby to fachčilo.

dorko
Příspěvky: 5
Registrován: pon 12. pro 2016 16:50:23

Re: Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od dorko » stř 14. pro 2016 15:59:58

kiski píše:Vzhľadom na ovládače, skript a ešte neviemčo všetko možné, čo model obsahuje, si skôr zmeníš exteriérový model Bardotky za talianskeho Okuliarnika ;) nech už je ale ako chce, prerobiť to nie je len o prehodení exteriérového modelu - ak nesedia vonkajšie rozmery, tak by ti nesedeli ani prípojné body šrobovky... jednoducho je toho dosť, čo treba vykonať, aby to fachčilo.
ak sa možem spýtať do plusu, mám rj vozy a spravený interiér ako sa mi to páči alebo ako to zatiaľ aspoň má vypadať, z von sa zobrazuje ale keď dám kameru, pohľad z vagónu (5) načítava staré sedadlo , treba to zmeniť inde alebo len treba zadáte cez serz na nejaký súbor :) ďakujem

kiski
Příspěvky: 902
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od kiski » stř 14. pro 2016 19:33:39

Samozrejme že to načíta pôvodné sedadlo - nezmenil si totiž 3D model interiéru vozu.

Napíšem ti to ešte raz - ak naozaj nevieš, čo robíš, tak to radšej nerob. Inak si rozhodíš fungujúci vozeň.

dorko
Příspěvky: 5
Registrován: pon 12. pro 2016 16:50:23

Re: Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od dorko » stř 14. pro 2016 20:01:44

kiski píše:Samozrejme že to načíta pôvodné sedadlo - nezmenil si totiž 3D model interiéru vozu.

Napíšem ti to ešte raz - ak naozaj nevieš, čo robíš, tak to radšej nerob. Inak si rozhodíš fungujúci vozeň.
však preto že neviem, sa pýtam :) aby som vedel ako to spravím a je to

Vlastik
Příspěvky: 477
Registrován: pon 22. srp 2016 14:52:25
Bydliště: Allentown, Pensylvánie, Spojené státy americké

Re: Ako zmeniť kabínu modelu na kabínu iného modelu

Příspěvek od Vlastik » čtv 15. pro 2016 10:56:32

dorko píše:
kiski píše:Samozrejme že to načíta pôvodné sedadlo - nezmenil si totiž 3D model interiéru vozu.

Napíšem ti to ešte raz - ak naozaj nevieš, čo robíš, tak to radšej nerob. Inak si rozhodíš fungujúci vozeň.
však preto že neviem, sa pýtam :) aby som vedel ako to spravím a je to
Potrebujes k tomu RW_Tools,
otevres si bueprint toho vozu,najdes radek kde je cesta na interni pohled vozu a tam si napises ten tvuj model ,popripade i cestu.
Pokud jsi sam ten interier modeloval tak samozrejmne ho nejdrive musis mit vyexportovany do TS,nastavenou kameru a dalsi nalezitosti.
Vsak ale to neni opravdu pro zacatecniky.
Tak at se dari.

Odpovědět