Hlavně ze střechy mám radost, to byl ještě větší opruz než ty čela. Ale vypadá to, že trojúhelníky jsou poskládané pro engine TS akceptovatelně

Ale měly. Evidentně nemáš vše z naší kuchyněkirby5315 píše:šikulka... To bude neco otvaracie dvere.. To sme tu ešte nemaly.... A nech sa darí ...
Roman píše:Ale měly. Evidentně nemáš vše z naší kuchyněkirby5315 píše:šikulka... To bude neco otvaracie dvere.. To sme tu ešte nemaly.... A nech sa darí ...
Už to bylo napsáno mnohokrát750225lentilka píše:Jen teda, jestli se mohu ozvat, když teď na to koukám s taťkou, tak se nám drobátko nepozdává střecha, připadá nám taková...nevím...nízká, ale ne nijak moc, on je táta docela detailista, mně to ani tolik, pravda, nepřijde.![]()
No, rád bych co se týče cénulky pomohl, přecijen je to srdcovka pro nás oba, leč moc nevím jak. Já mám takový pocit, že jsme tu někde měli (nevím jestli u nás doma nebo u dědy v Praze) o cénulách vcelku detailní knížku. Zkusím jí najít a projet, jestli tam nebude něco užitečného. Někdo tu vzpomínal knihu "Pomaranče pod Pustým hradom". Tu tady máme, ale tam toho, myslím, pro vaši potřebu moc není. Uvidím, zkusím se podívat. V tomhle jsou na tom přecijen lépe "bratia", ty mají alespoň živé exponáty. My si je leda můžeme potupně půjčovat. Nojo, kdyby na začátku devadesátek někdo nebyl blbej, mohl být pomeranč i u nás
![]()
...ale to už zabíhám jinam. Každopadně vypadá to skvostně a držím moc a moc palce! Tímhle mi uděláte obrovitánskou radost.
![]()