Dílna JachyHm

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
anry
Příspěvky: 354
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od anry » čtv 24. srp 2017 21:59:20

Brtnik píše:Ahoj,jak se ten LogMate výpis dělá?
Ve složce s hrou odklikneš LogMate.exe a pak hru. Necháš načíst mapu. Potom buď zminimalizuješ nebo vypneš hru a v okně to budeš mít vše vypsaný.

Majkl
Příspěvky: 173
Registrován: sob 02. kvě 2015 11:21:35

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Majkl » pon 13. srp 2018 18:45:24

Kde je problém to opravdu nevím. Přitom instalace jen tak jak píše Michal.
Pouze stáhnout originální vozy, k tomu ty skiny. Pak stačí jak originál vozy tak i skiny povolit ve hře.
Ale kde je problém s vytvářením souprav pro QD netuším.. bohužel v tomhle sem těžký začátečník :D

Majkl

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 12:27:57

Tak aby se zas neřeklo, že se nic neděje se 460.
Tak tady videjko z aktuálního vývoje.
Díky KaMatovi za video.
https://youtu.be/1nGqccX2Z0U
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 100
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 16:40:18

Chci se jen zeptat, v tom videu má KaMat na ceduli Kouty n. D. - Olomouc hl.n. tak se chci zeptat, jestli se v té 460 dá udělat taková cedule jak chci?
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

KaMat
Příspěvky: 1290
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od KaMat » ned 14. říj 2018 17:04:25

Tu ceduli jsem ručně nastavil v kabině. Na výběr je snad z +- 50 stanic ?

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 100
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 19:02:12

Děkuji za info. Moc sese těším, vypadá to úžasně
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 14. říj 2018 20:13:55

Lze nastavit naprosto libovolný text, vč. diakritiky.
Někde už jsem to tuším psal.
Cíle se definují v textovém souboru.
JH

Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 100
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Břetislav » ned 14. říj 2018 20:37:03

No to je paráda! :shock: :o :o
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » pát 16. lis 2018 17:01:57

Vzhledem k neaktuálnosti Google map na mnoha místech republiky jsem pro potřeby KaMata vytvořil aplikaci na podstrkávání hře mapové podklady Seznamu, místo Googlovských.
No a protože jsem na tom strávil poměrně dost času, tak jsem se rozhodl, že to dokopu do zveřejnitelné verze.
Přibylo úplně základní GUI, aby to vypadalo alespoň trochu user friendly, log soubor a ošetření pár vyjímek :lol:
Složka s celým projektem a !!=>MANUÁLEM<=!! na GitHubu.
Exportovaný exáč s konzolí
(nic zajímavého tam není, doporučuji používat jenom pro potřeby řešení problémů, beztak je všechno co je tam logované i do souboru.)
A exáč bez konzole pouze s GUI.
Případné chyby / připomínky / návrhy na vylepšení plz buď sem, nebo na Git.
JH

GaRRy103
Příspěvky: 6
Registrován: stř 26. pro 2018 10:11:50
Bydliště: Brno

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od GaRRy103 » pon 25. bře 2019 18:58:42

Brtnik píše:
úte 22. srp 2017 16:52:12
Ahoj,ty orignály jedou,ale české skiny ne....
Mě taky nefungovaly, ale stačí koupit European Loco Asset :D

Brtnik
Příspěvky: 62
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Brtnik » úte 26. bře 2019 15:47:18

GaRRy103 píše:
pon 25. bře 2019 18:58:42
Brtnik píše:
úte 22. srp 2017 16:52:12
Ahoj,ty orignály jedou,ale české skiny ne....
Mě taky nefungovaly, ale stačí koupit European Loco Asset :D
Clapče,chlapče,koukej na datumy u příspěvků.V té době české skiny pater nefungovaly(nebo jely jen někomu),ale po autorově opravě už jezdí bez problémů.
A nebylo to tím asset packem.
Ale zase tě ctí,že pročítáš fórum,než zde položíš čápovitou otázku.... :-)

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » stř 27. bře 2019 22:38:14

Zlí jazykové tvrdí, že se na 460 nepracuje.
Tak zase nějaké videa z vývoje:
https://youtu.be/Eg5PnLcu3Jg
https://youtu.be/2untxblTPao

Btw. k tomu prvnímu.
Po dost dlouhé době konečně můžu říct, že spolehlivě funguje tak jak má jízda "na půl" z vypnuté hlavy.
JH

Pardál
Příspěvky: 36
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Pardál » sob 30. bře 2019 22:47:33

Zdravím,

dnes jsem si zajezdil se 460 (složenou přímo v nabídce QD - žádný problém) z Olomouce do Šumperka, panťáček šlapal jedna radost, ale musel jsem přes Ctrl+Shift+F12. Jakmile všechno nahodím manuálně, tak mi zůstane VIZUÁLNÉ zabržděná mašina na 4bar, ale jede to normálně. Nevím, kde dělám chybu. Další problém mám se "stahovačkama", já jsem se na tom párkrát svezl jako kluk, tak vůbec nevím, jak se správně stahuje, stačí jen sběrač nebo ještě něco jiného? Po zpětném zvednutí zůstavají svítit kontrola prokluzu a (teď si nevzpomenu, ta červená, bijte mě :lol: ), ale přesto to jede normálně. A poslední věc (dotaz), to si vzpomínám určitě, ten paťák měl snahu jet rychleji, než 108 km/h, tady z něj prostě víc nevytáhnu. Samozřejmě vím, že má jezdit max. 110, ale tady mám ovladač kontroleru (automatu nebo jak to nazvat) v J II a nemusím ho ani dávat zpět do 0, pamatuju, že to fíra vytáhnul na 109 a "sundal ze stupňů", protože by to jelo rychleji. Ano, je to takhle pohodlnější, mimo z kopce to nemusí člověk hlídat, ale dost nereálné (pokud od 80. let neudělali nějaké úpravy). Každopádně děkuji všem za celou českou tvorbu, jste machři!

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » ned 31. bře 2019 16:19:34

Čistě pro přehlednost - o jaké verzi panťáka se bavíme?
O té co u mě visela na webu tak před 2 rokama?
JH

Pardál
Příspěvky: 36
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od Pardál » pon 01. dub 2019 9:10:34

Tu z Tvých stránek mám taky, ale tady https://uloz.to/!IqeUCh5EBnjy/460autoaktualizace-rwp jsem našel asi novější, už se nemusí laborovat s hlavním vypínačem. Dnes jsem to naházel manuálně i mašina se odbrzdila (minule jsem to asi dělal blbě), ale zůstaly svítit ty kontrolky skluzu a nesoulad mezi vozy, či jak se to jmenuje.

Uživatelský avatar
JachyHm
Příspěvky: 123
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od JachyHm » pát 26. črc 2019 23:07:45

Viz. komentář na YT
https://youtu.be/4cuo96uJT8Y
JH

krovakos
Příspěvky: 22
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Dílna JachyHm

Příspěvek od krovakos » stř 21. srp 2019 14:30:34

s tím prokluzem ti neporadím, mě to zase po upgrade na TS2019 začalo dělat to, že při přidávání na 2:výkonový stupeň normálně přes klávesu "A" to jakoby přeskočí a spadne zase na 0. Musím vždycky ve správnou chvíli pustit "A"čko, aby páka výkonu nedojela až nadoraz, jestli je to srozumitelné. Nebo kontrolorem pohnout myší. Zvláštní úkaz. Nevím, jestli se to dá nějak zregulovat.

Odpovědět