Modely Pikku

Připravované nebo vydané modely a skiny do RW
Odpovědět
750225lentilka

Re: Modely Pikku

Příspěvek od 750225lentilka »

To také, samozřejmě! :)
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Jelikož jsem potřeboval s Pikkem vyřešit nějaké nejasnosti, vzniklo toto informativní video. Je to ale hodně dlouhodobý výhled :D .

http://youtu.be/TBylYdq-rRw
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Michal píše:Moc pěkné. Tak začínáme vyhlížet. :lol:
Já si nevšiml, ze by měla sběrač :lol:
slowly

Příspěvek od slowly »

Uka jak jezdí šestikola :mrgreen: , držím palce ať to dotáhnete do zdárného konce.
horor4

Příspěvek od horor4 »

:) pěkné
kuboss

Příspěvek od kuboss »

zaujimave a pekne videjko - popravde som prekvapeny v akom stave ta masina je, vidiet kopu prace :)
Mozem sa spytat ako sa v principe vytvara dym z komina? Vsimol som si pri roznych addonoch ze ten dym je nielen diametralne rozlicny, zaroven sa aj inak sprava (podla smeru lokomotivy)?

PS: ako sa ma hektor? :P
Pikku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pikku »

Vážení příznivci TS2014, ve spolupráci s Romanem jsme pro Vás nachystali opět pár drobností. V první řadě je to opravený balík Fallsů s novými blueprinty. Stahněte prosím celý balíček Fallsů znovu, snad tam je vše co má být. Kromě této opravy jsme s Romanem převedli do simulátoru dva historické stroje z předválečného Československa - E424.0 a E465.0. Vzhledem k tomu, že ani jedna lokomotiva nemá vlastní kabinu tak jsou oba modely označeny jako beta verse. Obávám se, že u toho i zůstane :) Nějaké screeny na ukázku:

Obrázek

Obrázek
slowly

Příspěvek od slowly »

Každou takovou "drobnost" miluju :mrgreen: . Díky pánové!!!
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Nečekejte od toho moc. My to dělali proto, že se rádi kousek projedeme s krásnou mašinkou :) . Žádná náročná simulace, jen jet a kochat se :D
slowly

Příspěvek od slowly »

S jídlem roste chuť..... co nějakou páru k tomuto :mrgreen: . To by byla pak kulisa, setkání mašinek :)
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

slowly píše:S jídlem roste chuť..... co nějakou páru k tomuto :mrgreen: . To by byla pak kulisa, setkání mašinek :)
jo, chlapci. Dostat páru na koleje aby fungovalo vše jak má je pořádný oříšek :D . To i ta E424 s dělenou skříní byla oproti tomu brnkačka :D
kuboss

Příspěvek od kuboss »

Je to krasne. Kabina nekabina sviatocna lokomotivna na spestrenie jazdy! :)
Pikku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pikku »

Ty kabiny tvorbu bohužel opravdu "zdržují". Zkoušel jste někdo s E465.0 sestavit vlak ? Něměčtí kolegové řeší na svém foru jakési blíže nespecifikované problémy se zvuky a spřahováním vozidel.
750225lentilka

Příspěvek od 750225lentilka »

Jéééé teda Pikku! Děkuuuujuu! To je náádhera, to se musí hned vyzkoušet!
Mraca121

Příspěvek od Mraca121 »

Moc hezké a samozřejmě povedené a díky :) Moc se mě zamlouvají i ty rybáky co tam jsou za tou E424.0 ;)
Pikku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pikku »

Z nějakého nepochopitelného důvodu se mi povedlo nahrát soubor E465.0 s drobnou chybou. Pokusili jsme se to s Romanem napravit, takže jsem s velkou pravděpodobností původní chybu nahradil chybou jinou :) . Abych zjistil, jak je tomu doopravdy, zkuste si prosím stáhnout, nainstalovat a vyzkoušet nový soubor s lokomotivou E465.0. Chyby prosím nahlaste, při dalším release je zase vyměním za nějaké novější :D
Vlastik

Příspěvek od Vlastik »

Pikku píše:Z nějakého nepochopitelného důvodu se mi povedlo nahrát soubor E465.0 s drobnou chybou. Pokusili jsme se to s Romanem napravit, takže jsem s velkou pravděpodobností původní chybu nahradil chybou jinou :) . Abych zjistil, jak je tomu doopravdy, zkuste si prosím stáhnout, nainstalovat a vyzkoušet nový soubor s lokomotivou E465.0. Chyby prosím nahlaste, při dalším release je zase vyměním za nějaké novější :D
No něják jsem nepochopil jak se stím jezdí ,protože na klávesnici to nereáguje ani na panel F4.
Díky,takže je to jenom na parádu. :D

Obrázek
Pikku
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pikku »

Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
Vlastik

Příspěvek od Vlastik »

Pikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
No vždy je nějáké řešení ,třeba použití přípřeže :D
Jako zde na videu v HD:
https://www.youtube.com/watch?v=ams57l0 ... e=youtu.be
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

Pikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákům ;)
Odpovědět