Modely Pikku
- 750225lentilka
Re: Modely Pikku
To také, samozřejmě! 

Jelikož jsem potřeboval s Pikkem vyřešit nějaké nejasnosti, vzniklo toto informativní video. Je to ale hodně dlouhodobý výhled
.
http://youtu.be/TBylYdq-rRw

http://youtu.be/TBylYdq-rRw
Já si nevšiml, ze by měla sběračMichal píše:Moc pěkné. Tak začínáme vyhlížet.

Uka jak jezdí šestikola
, držím palce ať to dotáhnete do zdárného konce.

zaujimave a pekne videjko - popravde som prekvapeny v akom stave ta masina je, vidiet kopu prace
Mozem sa spytat ako sa v principe vytvara dym z komina? Vsimol som si pri roznych addonoch ze ten dym je nielen diametralne rozlicny, zaroven sa aj inak sprava (podla smeru lokomotivy)?
PS: ako sa ma hektor?

Mozem sa spytat ako sa v principe vytvara dym z komina? Vsimol som si pri roznych addonoch ze ten dym je nielen diametralne rozlicny, zaroven sa aj inak sprava (podla smeru lokomotivy)?
PS: ako sa ma hektor?

Vážení příznivci TS2014, ve spolupráci s Romanem jsme pro Vás nachystali opět pár drobností. V první řadě je to opravený balík Fallsů s novými blueprinty. Stahněte prosím celý balíček Fallsů znovu, snad tam je vše co má být. Kromě této opravy jsme s Romanem převedli do simulátoru dva historické stroje z předválečného Československa - E424.0 a E465.0. Vzhledem k tomu, že ani jedna lokomotiva nemá vlastní kabinu tak jsou oba modely označeny jako beta verse. Obávám se, že u toho i zůstane
Nějaké screeny na ukázku:

Každou takovou "drobnost" miluju
. Díky pánové!!!

Nečekejte od toho moc. My to dělali proto, že se rádi kousek projedeme s krásnou mašinkou
. Žádná náročná simulace, jen jet a kochat se 

S jídlem roste chuť..... co nějakou páru k tomuto
. To by byla pak kulisa, setkání mašinek 

jo, chlapci. Dostat páru na koleje aby fungovalo vše jak má je pořádný oříšekslowly píše:S jídlem roste chuť..... co nějakou páru k tomuto. To by byla pak kulisa, setkání mašinek

Je to krasne. Kabina nekabina sviatocna lokomotivna na spestrenie jazdy! 

Ty kabiny tvorbu bohužel opravdu "zdržují". Zkoušel jste někdo s E465.0 sestavit vlak ? Něměčtí kolegové řeší na svém foru jakési blíže nespecifikované problémy se zvuky a spřahováním vozidel.
- 750225lentilka
Jéééé teda Pikku! Děkuuuujuu! To je náádhera, to se musí hned vyzkoušet!
Moc hezké a samozřejmě povedené a díky
Moc se mě zamlouvají i ty rybáky co tam jsou za tou E424.0 

Z nějakého nepochopitelného důvodu se mi povedlo nahrát soubor E465.0 s drobnou chybou. Pokusili jsme se to s Romanem napravit, takže jsem s velkou pravděpodobností původní chybu nahradil chybou jinou
. Abych zjistil, jak je tomu doopravdy, zkuste si prosím stáhnout, nainstalovat a vyzkoušet nový soubor s lokomotivou E465.0. Chyby prosím nahlaste, při dalším release je zase vyměním za nějaké novější 

No něják jsem nepochopil jak se stím jezdí ,protože na klávesnici to nereáguje ani na panel F4.Pikku píše:Z nějakého nepochopitelného důvodu se mi povedlo nahrát soubor E465.0 s drobnou chybou. Pokusili jsme se to s Romanem napravit, takže jsem s velkou pravděpodobností původní chybu nahradil chybou jinou. Abych zjistil, jak je tomu doopravdy, zkuste si prosím stáhnout, nainstalovat a vyzkoušet nový soubor s lokomotivou E465.0. Chyby prosím nahlaste, při dalším release je zase vyměním za nějaké novější
Díky,takže je to jenom na parádu.

Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
No vždy je nějáké řešení ,třeba použití přípřežePikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.

Jako zde na videu v HD:
https://www.youtube.com/watch?v=ams57l0 ... e=youtu.be
Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákůmPikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.