No nebudu se s tebou hádat ,ale at tedy vyzkouší někdo jiný ,né tvůrcové protože těm to bude chodit ,protože mě nechodí a pro jistotu jsem to ted ještě zkusil ,víc asi nemá smysl to rozebírat dokud to někdo jiný zde nepotvrdí.Roman píše:Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákůmPikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
Modely Pikku
Re: Modely Pikku
Vlastik píše:No nebudu se s tebou hádat ,ale at tedy vyzkouší někdo jiný ,né tvůrcové protože těm to bude chodit ,protože mě nechodí a pro jistotu jsem to ted ještě zkusil ,víc asi nemá smysl to rozebírat dokud to někdo jiný zde nepotvrdí.Roman píše:Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákůmPikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
Mohu potvrdit to, co zde již předtím napsal Vlastik, klávesnice ani HUD nereaguje. Ale jinak modely krásné.
UrBi
Proto jsem vás všechny prosil o zkoušku - zbodal jsem výrobu instalačního balíčku, to je celé, hádat se přeci kvůli tomu nebudeme. Nebo jo ?Vlastik píše: No nebudu se s tebou hádat ,ale at tedy vyzkouší někdo jiný ,né tvůrcové protože těm to bude chodit ,protože mě nechodí a pro jistotu jsem to ted ještě zkusil ,víc asi nemá smysl to rozebírat dokud to někdo jiný zde nepotvrdí.

Taky mi nefachá, pokud teda nebyla vydaná oprava.
Reakce byla na Romana ,protože pokud to funguje němcům a rusům ,tak proč by to nešlo čechům ,je to myšleno ironicky ,tak at se daří.Pikku píše:Proto jsem vás všechny prosil o zkoušku - zbodal jsem výrobu instalačního balíčku, to je celé, hádat se přeci kvůli tomu nebudeme. Nebo jo ?Vlastik píše: No nebudu se s tebou hádat ,ale at tedy vyzkouší někdo jiný ,né tvůrcové protože těm to bude chodit ,protože mě nechodí a pro jistotu jsem to ted ještě zkusil ,víc asi nemá smysl to rozebírat dokud to někdo jiný zde nepotvrdí.
...mne to tiež nejde, dokonca ani tak ako ostatným... Skúšal som len samotnú loko, bez akýchkoľvek vozňov, spravil som si consist ako Lv a chcel som vyskúšať QD na trati Ruhr-Sieg. Ostala tmavá obrazovka a bolo po srande... 

Braňo
Ano němcům to jezdí ,protože někdo od nich udělal opravu ,a link dal na jejich forum k downloadu ,tolik asi vysvětlení že někomu to jezdí a někomu né,jedná se o úpravu bin souboru příslušné loko.Roman píše:Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákůmPikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.
Naposledy upravil(a) Vlastik dne pát 01. srp 2014 16:40:35, celkem upraveno 3 x.
Zase tady šíříš nepravdy. Ta oprava němců se týkala spřáhla. Sám jsem ten opravený soubor na žádost Honzy studoval. Pokud Vám to nejezdí po opravě, asi Honza omylem zapomněl přidat do rwp nějaký soubor, který je sdílený s jinými lokomotivami, které máme ale nejsou veřejné. Já osobně se tomu už vyhýbám a každé lokomotiva/řada má vše ve svojí složce. Pak se nedá nic zapomenout přibalitVlastik píše:Ano němcům to jezdí ,protože někdo od nich udělal opravu ,a link dal na jejich forum k downloadu ,tolik asi vysvětlení že někomu to jezdí a někomu né,jedná se o úpravu bin souboru příslušné loko.Roman píše:Honzo, nic neřeš. Vše funguje jak má. Stáhnul jsem to od tebe ze stránek, udělal čistou instalaci a je to OK včetně ovládání pomocí HUD (F4). Jelikož je mašina na defaultní ovládání, nic Jsi tedy zapomenout přibalit nemohl.... A jezdí to němcům i rusákůmPikku píše:Děkuji za zpětnou vazbu, vzhledem k tom, že u mě tahle lokomotiva chodí tak jsem udělal jakousi závažnou chybu při tvorbě balíčku rwp. Napravím hned jak to jen půjde.

Mě osobně je to jedno ,mě to nefungovalo jako i několika dalším ,jenom jsem upozornil na problém ,že asi je něco špatně když to nejezdí nikomu ,první kdo jsi vyvrátil moji pravdu jsi byl ty stím že tobě to funguje a němcům a rusům také .Zase tady šíříš nepravdy. Ta oprava němců se týkala spřáhla. Sám jsem ten opravený soubor na žádost Honzy studoval. Pokud Vám to nejezdí po opravě, asi Honza omylem zapomněl přidat do rwp nějaký soubor, který je sdílený s jinými lokomotivami, které máme ale nejsou veřejné. Já osobně se tomu už vyhýbám a každé lokomotiva/řada má vše ve svojí složce. Pak se nedá nic zapomenout přibalit.
Odpověd byla ta že autorum (nebo spoluautorum ) to funguje vždy ,a to že ten soubor co jsem si stáhl od němců a zkopíroval a dal přepsat asi byl špatný když potom se dalo s lokomotivou normálně jezdit ,nebylo způsobené spřáhly ,takže místo toho co tu vykřikuješ by jsi měl mít tu slušnost a omluvit se zato že jsi mě nařknul z toho že jsem lempl když tobě to funguje a němcům také když jsem zde avízoval problém a chyba je na tvé straně ,protože to soudě z dalších příspěvků nikomu nemůže fungovat ,ale raději se budeš dál dohadovat a svedeš to na spřáhla přitom loko šla normálně připojit ,ale ostatně mě je úplně jedno jestli to jezdí nebo né ,nebudu si kazit víkend.

Vyzerá to super. Ale ako správny rýpal som si nemohol nevšimúť výhybku na druhom screene, ktorá ukazuje naopak...
Samozrejme, sú to už len blbôstky a detaily, ale ako sa vraví - detailom k dokonalosti... Mimochodom, kedy mi pošleš tie zdrojáky??? Mám v hlave určitý nápad.

Braňo
Jenom aby Jsi věděl, že umím uznat chybu. Michal odhalil nesprávné směrování na skript lokomotivy a proto to nemohlo fungovat. Směrování bylo na skript neveřejné lokomotivy 141 včetně animací prvků v kabině. Tímto se omlouvám za dezinformace.Vlastik píše:Mě osobně je to jedno ,mě to nefungovalo jako i několika dalším ,jenom jsem upozornil na problém ,že asi je něco špatně když to nejezdí nikomu ,první kdo jsi vyvrátil moji pravdu jsi byl ty stím že tobě to funguje a němcům a rusům také .Zase tady šíříš nepravdy. Ta oprava němců se týkala spřáhla. Sám jsem ten opravený soubor na žádost Honzy studoval. Pokud Vám to nejezdí po opravě, asi Honza omylem zapomněl přidat do rwp nějaký soubor, který je sdílený s jinými lokomotivami, které máme ale nejsou veřejné. Já osobně se tomu už vyhýbám a každé lokomotiva/řada má vše ve svojí složce. Pak se nedá nic zapomenout přibalit.
Odpověd byla ta že autorum (nebo spoluautorum ) to funguje vždy ,a to že ten soubor co jsem si stáhl od němců a zkopíroval a dal přepsat asi byl špatný když potom se dalo s lokomotivou normálně jezdit ,nebylo způsobené spřáhly ,takže místo toho co tu vykřikuješ by jsi měl mít tu slušnost a omluvit se zato že jsi mě nařknul z toho že jsem lempl když tobě to funguje a němcům také když jsem zde avízoval problém a chyba je na tvé straně ,protože to soudě z dalších příspěvků nikomu nemůže fungovat ,ale raději se budeš dál dohadovat a svedeš to na spřáhla přitom loko šla normálně připojit ,ale ostatně mě je úplně jedno jestli to jezdí nebo né ,nebudu si kazit víkend.
To je mlsáníčko.... ještě všudybylku, nádherná to naše mašinka
.
Jo ještě, to používaš defaultní možnosti krajiny? Vím že 3D stromy ne, ale to ostatní?

Jo ještě, to používaš defaultní možnosti krajiny? Vím že 3D stromy ne, ale to ostatní?
Vážení přátelé, před roztržkou o addonu E465 jsem ujel na víkend do spřátelené země a když jsem se vrátil, mí dva přátelé Roman s Michalem zatím opravili chyby které jsem způsobil. Tímto jim veřejně velice děkuji, a pokud máte zájem, stáhněte si E465.0 znovu a teď již pevně věřím, že to půjde všem (mě to teda funguje
) . Ještě jednou se omlouvám, ale jsem chaotik a nejsem schopen udržet systém a pořádek. Proto buďte připraveni na podobné chyby i v budoucnu 

Dakujeme Pikku! Su to krasne stroje. Mohol by si nas poinformovat ako sa maju ostatne addony, pripadne pridat nejaky screen? Vies, aby sme sa mohli viac tesit 
(aby som pravdu povedal, mna osobne bavi aj to cakanie, pomale prichody screenov, videii a tak
)

(aby som pravdu povedal, mna osobne bavi aj to cakanie, pomale prichody screenov, videii a tak

S Romanem máme rozpracováno vcelku slušné množství addonů. Jde to ale pomalu, a abychom nenahradili kvalitu kvantitou tak se zdržujeme různými blbinami, které odborník sice ocení, ale laik si jich ani nepovšimne. Vzhledem k fantastické Romanově úzké trati je teď zvýšené úsilí napřeno k tvorbě nových úzkorozchodných vozidel. Screeny přibudou, vydržte po dovolených
Při té příležitosti - budky parních lokomotiv, nafotíte někdo ? 

Obyčejný kompakt na to stačí?
-
Pěkné držím palce