Ak sa mýlim, fundovanejší ma určite opravia, aspoň sa niečo priučím...

Návěstidla ti udělám ,vtom problém nebude ,ale musíš si domluvit u Michala script,předběžné označení CD_Nvst_As04i_V02 (40/50),CD_Nvst_As04i_V11(50).Oskar píše:Chtěl bych poprosit o doplnění balíků světelných návěstidel typu AŽD o následující dvě stožárová (As) návěstidla:
Barvy jsou psány odshora dolů.
1.Návěstidlo: zelená; červená; bílá; žlutá; světelný indikátor s číslicí 5 z diod.
2.Návěstidlo: žlutá; červená; bílá; žlutá; světelný indikátor s číslicí 5 z diod.
Děkuji.
Modely jsou hotové :Oskar píše:Chtěl bych poprosit o doplnění balíků světelných návěstidel typu AŽD o následující dvě stožárová (As) návěstidla:
Barvy jsou psány odshora dolů.
1.Návěstidlo: zelená; červená; bílá; žlutá; světelný indikátor s číslicí 5 z diod.
2.Návěstidlo: žlutá; červená; bílá; žlutá; světelný indikátor s číslicí 5 z diod.
Děkuji.
Čistě z pohledu modelu ,je to stínění a to co vyzařuje aby svítivost návěstidla byla vidět do dálky .kiski píše:Vlastík, čo je to tá veľká čierna doska pred samotnou svetelnou časťou...?? Nejaká časť LOD-u? Alebo čo to je? Zaujíma ma to čisto z pohľadu 3d modelu, nie samotnej funkčnosti.
Už ani nevím ,ale pořád jsem zkoumal proč v základní hře jim to svítí pěkně a mě né ,nakonec jsem stejně se rozhodl to předělat protože byly připomínky ohledně toho že svítí stínění u světla a jeto nepřirozené ,a tak jsem na všechny světla udělal tuhle clonu ,je to vlastně jakoby druhé světlo ,stejný shader a proto vyzařuje to světlo do dálky ,barva stínění musí být shodná s barvou clony.kiski píše:Super nápad, evidentne to funguje na výbornú. A to si nato prišiel sám, alebo si to odpozoroval od nejakého iného modelu? A tá doska má nejaké špeciálne nastavenie? Mám na mysli typ shaderu plus samotný materiál (resp. typ textúry, ak je použitá...). Dikes.
Romane ,nic ve zlém ,ale docela se divím když jsem ti posílal zdrojáky návěstidel že jsi si to pořádně neproštudoval u sebe ,určitě je ještě máš tak to můžeš proštudovat a pak zde poradit Kiskimu ,od tebe mě to totiž přišlo jako nefér otázka.Roman píše:No, to je právě ono. Člověk se slušně zeptá na něco co neví a hned je napaden . Já zdaleka nevím vše a proto se ptám . Už jenom z toho důvodů, ze výhledově nějaké navestidla hodlám udělat, přičemž budu vycházet opět z Kulicových modelů. A že opravdu nevím vše může potvrdit zrovna Kiski , který chtěl poradit ohledně shaderu na jeho model. Prostě jsem mu poradil blbě : ) .