Uz ho len naucit pouzivat rozumne pocty polis. Pretoze vytvit niekolko kvadrov plus jeden dva valce a nazbierat 15000 je nepredstavitelne, ked sa to da okolo 1000 zmaknut....To ho zase doskolim ja a bude to kompletka.
ROzhodne sa to oplati nazorne poukazat co sa ako robi. Mna zasvetil do maxka Ivan.ps,. Bez neho by som nic nevedel...
Uz ho len naucit pouzivat rozumne pocty polis. Pretoze vytvit niekolko kvadrov plus jeden dva valce a nazbierat 15000 je nepredstavitelne, ked sa to da okolo 1000 zmaknut
Ano,stím plně souhlasím nicméně je jednoduší pro začátek učit je z těles a přiřazovat a tvarovat objekty ,postupem času pak je určitě jednodušší tvořit vše a nebo ten základ jako jeden celek a to se ušetří na poly dost.
Určitě to časem bude stále lepší.
ZŠ 72
Zhutňovač štrkového lôžka je dvojnápravové vozidlo tvorené motorovým vozíkom MUV 69 a nástavbou so zhutňovacím zariadením. Je určený k homogenizácii koľajového lôžka v medzipodvalovom priestore a za hlavami podvalov. Hutniace pechy sú umiestnené za zadnou nápravou, zhutňovače za hlavami podvalov sú uložené v priestore druhej nápravy. Vzdialenosť hutniacich líšt od hláv podvalov je menitelná, závesy je možné natáčať tak, aby boli pechy súmerne okolo koľajníc v oblúku.Osová vzdialenosť pechov je 540 – 660 mm v závislosti od rozdelenia podvalov. Rám zhutňovača je vybavený samostatným spaľovacím motorom a s vozíkom má spoločný iba palivový a vzduchový systém. Firmou MTH Praha bolo vyrobených cca 40 kusov.
Technické údaje:
Dĺžka: 8,62 m
Hmotnosť: 17,36 t
Max. rýchlosť: 50 km/h
Pracovný výkon: cca 400 m/h ZDROJ: www.tratovestroje.wbs.cz
Přílohy
Railfan - fotorealistycký vlakový simulátor. Je v tom budúcnosť? Ja si myslím, že ano. Only for Playstation 3.
Začínam stavať súpravu SZP 750 na zemné práce vyrábanú v MTH Vrútky od roku 1982. Stroj je určený pre údržbu a opravu nespevnených priekop a svahov zemného telesa.
Přílohy
A tu je jej prvá súčasť. Radšej začínam tým najjednoduchším =D
No a tu som sa trošku pohral s farbičkami :D
Railfan - fotorealistycký vlakový simulátor. Je v tom budúcnosť? Ja si myslím, že ano. Only for Playstation 3.