Tak start program je už vidět na dalším videu.

Ten se aktivuje akorát při prvním rozjeti masiny po zapnutí pzb?
Určitě budu. Dávám tedy vědět
Doplněn
Jak si to Dominick poručil, tak to dostal
Je to taky tak. Opraveno.
V LogMate
Jasně jsem ti snad na FB řekl, že PZB na 380 se chová jinak, než na vR101 a že 101 od vR je zjednodušený model pro Německé šotouše...
Takže vždy v NáVo Německo, nebo Rakousko (je zaplé PZB = zapne se i LZB)
Dohled. Je zaplé LZB a to tě hlídá.
S je nouzové brzdění LZB, jakkoli mi není jasné, kdy přesně taková situace nastane
Žeby LZB Ende?
A opět. Ne nemusí. 380 není 101. 380 nastaví Vziel 0 a máš 10 vteřin na to nastavit jinou, jinak začne brzdit na 0.
Není, minimálně ne ve verzi PZB90 SW2.0. Výstraha se chová vždy jako 1000Hz magnet. Spíš si to pleteš s 500Hz magnety, které se občas používají v Německu.
Mašina v 500Hz, ani 1000Hz nebrzdí. Pokud myslíš režim aktivního monitorování, tak samozřejmě, jinak by to nebylo PZB
"LZB rychlost" nemá. Má Vziel. Ve skriptu je, v modelu ještě ne.
Ne, LZB mi odpočítává KAŽDOU změnu rychlosti
1) Na FB si mic neříkal, to sis říkal možná v hlavěJachyHm píše: ↑čtv 27. zář 2018 0:35:41
Ad. Štěpánek:Jasně jsem ti snad na FB řekl, že PZB na 380 se chová jinak, než na vR101 a že 101 od vR je zjednodušený model pro Německé šotouše...
Žeby LZB Ende?
A opět. Ne nemusí. 380 není 101. 380 nastaví Vziel 0 a máš 10 vteřin na to nastavit jinou, jinak začne brzdit na 0.
V případě režimu "na ruku" shodí výkon a pokud do 10 vteřin nedáš wachsam, tak odpadne šoupátko PZB.Mašina v 500Hz, ani 1000Hz nebrzdí. Pokud myslíš režim aktivního monitorování, tak samozřejmě, jinak by to nebylo PZB
Ne, LZB mi odpočítává KAŽDOU změnu rychlosti![]()
Cílové brzdění. AVV.
To je otázka spíš na Dominicka. Já jakýsi prototyp AVV mám. Ale vyžaduje to dost konfigurace mimo RW.
Plne s tebou súhlasím - neocení to nik, alebo len veľmi malé množstvo hráčov, ako napríklad Milan. Inak to nebude používať takmer nik, a to z jednoduchého dôvodu - buď to nebudú vedieť ovládať alebo ani nebudú vedieť, že to vôbec existuje... 15X je podstatne jednoduchšia mašina a doteraz používa funkciu Autorozjazdu len mizivé množstvo hráčov. Ale natrápil som sa s tým pritom ako idiot. Takže za mňa je to jednoduché - nestojí to za tú námahu...No a pak je tu filozofická otázka. Má vůbec cenu do simulátoru něco takového dělat?