Vsak jsem daval screny uz odopoledne ze vsechno funguje,mluvim o texturach svetel,script jsem nestahoval,protoze jsem nechtel si neco pokazit,jen me napadlo zkusit jiny blueprint a prepsat ho ,a tak jsem poznal ze je na 100% chyba v blueprintu te lokomotivy.Zajímalo by mně, jestli to opravdu ten Vlastík má v pořádku když to píše
Pořád nevěřím, že Ti to fungovalo korektně a to i po výměně blueprintu. Na screenu níže je vidět, že jsou posunuté žaluzie kvůli nesprávné animaci. A ta chybějící animace žaluzek, ač to stejně nechápu, byla příčinou nefunkčnosti skriptu.Vlastik píše:Vsak jsem daval screny uz odopoledne ze vsechno funguje,mluvim o texturach svetel,script jsem nestahoval,protoze jsem nechtel si neco pokazit,jen me napadlo zkusit jiny blueprint a prepsat ho ,a tak jsem poznal ze je na 100% chyba v blueprintu te lokomotivy.Zajímalo by mně, jestli to opravdu ten Vlastík má v pořádku když to píše
Příspěvekod Vlastik » ned 05. úno 2017 13:14:08
Novy co je zde jsem tam nakopiroval original a samozrejmne zkusil a vsechno funguje dobre,otestoval jsem ji na narocnem scenari a jsem spokojeny.
Ale dostava zabrat do 15 promile s 6 vozy jako ta puvodni 749100.
Vsak jsem psal ze vsechno funguje,v tom smyslu co ostatnim ne,to znamena jsou tam textury svetel a nekouri se z podvozku ani ze strechy. Jezdit se stim dalo,to bylo pro me v tu chvili asi nejduezitejsi.Pořád nevěřím, že Ti to fungovalo korektně a to i po výměně blueprintu. Na screenu níže je vidět, že jsou posunuté žaluzie kvůli nesprávné animaci. A ta chybějící animace žaluzek, ač to stejně nechápu, byla příčinou nefunkčnosti skriptu.
Momentálně je vše u ledu, Pikku nepracuje na ničem a já občas tvořím jen objekty pro stavitele tratí.Petr1989 píše:Ahoj,
Chtěl jsem se zeptat, a teď to prosím neberte nijak zle, pracujete ještě na Pomeranči? Podle obrázků z léta 2016 to vypadalo velmi dobře. Nechci se ptát na konkrétní datum apod., ale jen by mě zajímalo, jestli tento model plánujete v budoucnu dodělat, nebo se nyní soustředíte na jiné projekty?
Abych se priznal tak tomu nerozumum,protoze pokud neco neni vydane jak to mohu pouzit ve scenari?kuboss píše:pripadne pouzitim vozidla v scenari apod
Jak tomu nemůžeš rozumět? Je to jednoduchéVlastik píše:Abych se priznal tak tomu nerozumum,protoze pokud neco neni vydane jak to mohu pouzit ve scenari?kuboss píše:pripadne pouzitim vozidla v scenari apod
Zkus to znova, asi tam byla nějaká vzácná neznámá chybaMraca121 píše:Paráda moc díky![]()
![]()
![]()
Bamy jdou stáhnout v pořádku ale zamračená KŽC bohužel ne. Napíše to chybu nenalezení stránky.
Zkoušeno i v jiném prohlížeči.
Vsak ano,kdyby to tenkrat udelal Michal s 36x tak dnes se mohl tahat rychlik za dob CSD,dlouho jsem zebral o vydani ex beta 2,nakonec vysla jen beta 2,kdyz to neni finalni produkt a je tam much hodne co jsem cetl.Já jen, aby zase Vlastík neremcal, že něco nedáváme otestovat nezávislým testerům
Vlastiku, drž se tématu - tedy tvé remcání ohledně zamračené. Eso sem netahej, to nemá Roman rád.Vlastik píše: Vsak ano,kdyby to tenkrat udelal Michal s 36x tak dnes se mohl tahat rychlik za dob CSD,dlouho jsem zebral o vydani ex beta 2,nakonec vysla jen beta 2,kdyz to neni finalni produkt a je tam much hodne co jsem cetl.