en tak pro info, jak to vypadá s TV? Z trati jsem je vyndal a pro vytvoření nových screenů to bez TV není ono.
Omlouvám se všem,trochu jsem přecenil časové síly a práce se tudiž brzdí,nicméně snažím se jak to nejlépe jde a čas dovolí,nicméně jsem daleko za 1/2 modelů a první várku bych chtěl nejdéle příští víkend vydat.Co je zatím hotové a exportované do hry je možnost si stáhnout a podívat se v katalogu zde:
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/428 ... .64MB.html
Jenom snad že jsem vycházel ze dvou věcí a to jsou stará verze a nová verze stožárů,stará verze má stožár zapuštěný do betonu,no všade kde se ted staví jsou už nové verze a to že základ beton je zvlášt a stožár také (výhodu to má v tom že se zde vymění jenom stožár a beton zůstane stejný).
Názvy co jsou v katalogu jsou i názvy ve hře,pro některé druhy jsou připravené i automaty automatické pokládky stožárů.
Rozpracováno:
Stav prací je dokončit staré děrované sloupy DDR a trolejové brány se závažím pro 3 koleje (0.kolej a koleje u třebové),podle potřeby dodělat i stožáry se zapuštěním co je v okolí hradce a na letohrad.