(vlákno vzniká dodatečně z vypreparovaných příspěvků, proto se může stát, že některé informace budou chybět, Romanovi se omlouvám za editaci příspěvku, Jurajs)
Já už ho protáhl . Vindobona jak vyšitá

Super, díky. Mohl bys když tak prosím Tě udělat návod, jak tu soupravu vytvořit? A ještě otázka č. 2: už jsi zvednul nové sběrače?Roman píše:Tady je několik souprav s Taurusy pro QD kompatibilní s Testovací tratí.
http://ulozto.cz/xMBZQANf/qd-taurus-con-rwp
Podporována je poslední verze s lokomotivami OBB 1216. Vozy CZ produkce předpokládám máte...
Kdyby jsi si přečetl manuál k těm taurusům 1.6a tak by jsi věděl jak se co ovládá včetně zrcátek a pod,sami autoři píší že jsou dvě kabiny zatím z 1116 a jedna na stejnosměrný proud a jedna na střídavý,podle toho si na panelu v kabině zapneš který sběrač chceš mít nahoře.A ještě otázka č. 2: už jsi zvednul nové sběrače?
Hele o tom to není,ale ptát se na věci které si mohu přečíst a to se netýká jenom taurusů ale všeobecně všech tak to mě příjde jako pohrdání těmi kdo ty návody dělají to samé u těch heklových mašin,jednou si to přečtu a vím asi co to umí,a né o tom zasírat x.stránek předtím.Vlasto, Vlasto, Vlasto... Já ti nevím, ale ty máš snad rýpání do mě jako nějaký druh sportu...
Vím, že sběrače se ovládají shift + P a zrcátka M/Shift-M, ale ani jedno prostě nefunguje.